0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
την προηγουμενη φορα ομως που πηγε, ειχε παει και ολλανδια, βελγιο, παρισι χωρις κανενα προβλημα.
Πιστευω οτι ειναι θεμα καθαρα γραφειοκρατιας και της εν γενει λειτουργιας του Ελληνικου κρατους..Οποιος εχει ανοιξει στο παρελθον δικη του επιχειρηση π.χ. εχει νιωσει στο πετσι του και στα νευρα του ολοτον παραλογισμο που διεπει την δημοσια διοικηση και τους εκλεκτους εκπροσωπους της.Ποσο μαλλον για ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως ειναι η χορηγηση βιζας..Εδω καθε μερα περνανε σε ημερησια βαση 150 τουλαχιστον λαθρομεταναστες κατα μεσο ορο, και εμας μας ενοιαξεαν ερθει καμμια Ταυλανδη με...πονηρους σκοπους.Αστεια πραγματα, οι ανθρωποι ηδονιζονται να μας ταλαιπωρουν.
τους ρωτησα επισης αν παει γερμανια θα μπορεσει να ερθει και ελλαδα και γιατι ειναι τοσο ακριβα. και μου απαντησαν...If she need to travel around. She have to apply for another type of Visa.Sorry too. THB. 25,000 our lowest price. Somewhere else cost THB. 30,000-40,000 without OISC Certificated.ξερει κανεις τι βιζα χρειαζετε για να μπορει να παει γερμανια και να ερθει και'δω??? επισης στο μαγαζι που δουλευω παλια ηταν ενας βουλευτης της πολης μου μετοχος και εχει ακομα σχεσεις με τα αφεντικα μου. αν του ζητησω να με βοηθησει με την βιζα θα μπορεσει να κανει κατι?
επισης στο μαγαζι που δουλευω παλια ηταν ενας βουλευτης της πολης μου μετοχος και εχει ακομα σχεσεις με τα αφεντικα μου. αν του ζητησω να με βοηθησει με την βιζα θα μπορεσει να κανει κατι?