0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
απο βδομαδα στελνω προσκληση για βιζα. ελπιζω να ειναι οντως εξηπηρετικος ο καινουργιος πρεσβης και να την εγκρινει.
και δεν εχουν προβλημα αν η κοπελα δουλευει σε μπαρ. για να το γραφουν κατι θα ξερουν μιας και ασχολουντε μ'αυτο.
επισης βλεπω οτι σε αλλες χωρες δινουν πολυ ευκολα βιζα.
απο βδομαδα στελνω προσκληση για βιζα. ελπιζω να ειναι οντως εξηπηρετικος ο καινουργιος πρεσβης και να την εγκρινει. σ'ενα site ενος γραφειου στην πατταγια που κανει βιζες γραφει οτι ολες οι πρεσβειες εχουν ανοιχτα μυαλα και δεν εχουν προβλημα αν η κοπελα δουλευει σε μπαρ. για να το γραφουν κατι θα ξερουν μιας και ασχολουντε μ'αυτο. και επισης βλεπω οτι σε αλλες χωρες δινουν πολυ ευκολα βιζα. μονο στην ελλαδα ειναι δυσκολο. την δευτερα θα παω επισης και σε δικηγορο.
δεν ξερω παντως εχω ακουσει απο αλλα παιδια που εχουν δει το καινουριο πρεσβη μας οτι ειναι αρκετα εξηπηρετικος.και μαλιστα δεν ειχαν και προβληματα με βιζα ταιλανδης.τωρα τι να πω δεν ξερω η μαλλον δεν εχω ανακατευθει μεχρι στιγμης με τετοια θεματα.τονιζω ακομα γιατι σιγουρο ειναι οτι θα ανακατευθω και εγω μια μερα
3. Αν η κοπέλα δεν έχει σταθερή δουλειά με αποδείξεις visa δεν θα πάρει ούτε τη Δευτέρα Παρουσία. Και όταν λέμε σταθερή δεν εννοούμε στη βιομηχανία της πορνείας... Σε αυτό υπάρχει μεγάλη αυστήρότητα και γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος με επικοινωνία με τον εργοδότη κλπ.
Αν έχεις καλό βυσματάκι θα συμφωνήσω με το ΜΥΘΟΣ!!!
Εαν πεις σε εναν Ελληναρα φερε μου αναλυση των αναλυψεων και τον καταθεσεων σουπ.χ. για να του δωσεις ενημερωτητα το λιγοτερο που θα κανει ειναι να σου φερειτο γραφειο στο κεφαλι.
Αν οι κυριοι απαιτουν να ειμαι 100 νομιμος τοτε απαιτω και εγω απο αυτους να μου προσφερουνποιοτητα γενικοτερα και ειδικοτερα στην αντιμετωπιση και κριση της καθε περιπτωσηςχωρις προκαταληψεις οποιες εντολες και εαν εχουν.Τα ψωνια στο Paragon και ο καφες στο Lumpini μπορουν να περιμενουν.