0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,Είμαι καινούργιο μέλος, αλλά αρκετό καιρό διαβάζω το forum σας. Μετά απο πολλά ταξίδια στην ταυλάνδη αποφάσισα να κάνω το μεγάλο βήμα και να παντρευτώ τον Οκτώβριο. Γενικά ξέρω τι έγγραφα χρειάζονται, πως θα βγει visa και όλα τα συναφή. Το θέμα ειναι ότι θα φέρω τη μέλουσα γυναίκα μου στην Ελλάδα για πρώτη φορά τα Χριστούγεννα, να δει και λίγο χιόνι....Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο thai society στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αττική. Γενικά υπάρχουν ταυλανδοί στην Αθήνα. Θέλω με κάποιο τρόπο να τη κάνω να νιώσει πιο άνετα εδώ. Γενικά απο όσο ξερω και απο μια προηγούμενη σχεση με αλλοδαπή που είχα οι έλληνες και συγκεκριμένα οι ελληνίδες δεν ειναι και τόσο φιλικές ως προς τις αλλοδαπές.Σας ευχαριστώ,Θοδωρής
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία τουΠροξενικού Γραφείου μας υπάρχει σημαντική αύξηση χορήγησης αδειών εισόδου(βίζας) σε Ταϊλανδούς υπηκόους για τουριστικούς σκοπούς. Για το 2008 σημειώθηκεαύξηση 25% σε σχέση με το 2007 ενώ για τους πρώτους μήνες του 2009 η αύξησηέφτασε το 15% συγκρινόμενοι με τους αντίστοιχους μήνες του 2008.Το γεγονόςκαταδεικνύει το αναπτυσσόμενο ενδιαφέρον που υπάρχει από το Ταϊλανδικό κοινό γιατην χώρα μας το οποίο όμως πρέπει να συντηρηθεί με δικές μας συντονισμένες δράσεις...ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ
Παράθεση από: kerastes στις Ιουνίου 22, 2009, 21:04:10 μμEγω θα ευχηθω με την εναρξη του σωματειου να υπαρξει μια αλλη μεταχειριση η αντιμετωπιση τουλαχιστον προς τα μελη αυτου του σωματειο απο την πρεσβεια μας στην Ταιλανδη που πλεον θα ειναι πιο ξεκαθαρο ποιοι ειναι οι σοβαροι και ποιοι τα λαμογια και νομιζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει εφικτο μελλοντικα.θα πρεπει ομως να ειμαστε προσεχτηκοι γιατι πολλοι μπορουν να μπουν και να κανουν εγγραφες με σκοπο πονηρο για αυτες τις κοπελες που θα φερουν.ειναι πολυ σημαντικο θεμα αν γινει κατι τετοιο κατα την αποψη μου.
Eγω θα ευχηθω με την εναρξη του σωματειου να υπαρξει μια αλλη μεταχειριση η αντιμετωπιση τουλαχιστον προς τα μελη αυτου του σωματειο απο την πρεσβεια μας στην Ταιλανδη που πλεον θα ειναι πιο ξεκαθαρο ποιοι ειναι οι σοβαροι και ποιοι τα λαμογια και νομιζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει εφικτο μελλοντικα.
Υπαρχει και ενας αλλος τροπος .Μανα που εχει παιδι Ελληνα υπηκουο αυτοματος παιρνει αδεια παραμονης
φιλαρακι υπαρχει κατι που δεν μου εχεις πει??