0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: meine_klaus στις Ιουλίου 22, 2008, 23:22:27 μμΈχω γνωρίσει μια κοπέλα και θέλω να την φέρω στην Ελλάδα για διακοπές. Μήπως ξέρει κάποιος τι ενέργειες πρέπει να κάνω εγώ και τι η κοπέλα καθώς και για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορεί να μείνει εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εχει διαβατηριο?Αν οχι,μπορει να βγαλει?..Δηλαδη "τηρει τις προυποθεσεις"?(Ρωτα την,αυτη θα ξερει...κι αν οχι πες της να ρωτησει).ΑΝ ΝΑΙ...Τα πραγματα ειναι σχετικα απλα..ΑΝ ΟΧΙ..."Παρ'το αυγο και κουρευτο"...
Έχω γνωρίσει μια κοπέλα και θέλω να την φέρω στην Ελλάδα για διακοπές. Μήπως ξέρει κάποιος τι ενέργειες πρέπει να κάνω εγώ και τι η κοπέλα καθώς και για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορεί να μείνει εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
καλησπέρα. μπορεί κάποιος να μας πει αναλυτικά τι πρέπει να γράψουμε στην πρόσκληση-υπέυθυνη δήλωση που στέλνουμε στην ελληνική πρεσβεία της μπανγκόκ. (η κοπέλα θα μείνει θα φιλοξενιθεί στο σπίτι μου και όχι σε ξενοδοχείο) απο ότι μου είπανε το χαρτί αυτό παίζει μεγάλο ρόλο για το αν θα είναι θετική ή αρνητική η απάντηση. και κάτι ακόμα η Ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτουσα μέχρι του ποσού των 35,000 Ευρώ τι ακριβώς είναι?
και κάτι ακόμα η Ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτουσα μέχρι του ποσού των 35,000 Ευρώ τι ακριβώς είναι?
Σελιδα 12 , ποστ 168
ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη ανταπόκριση. διάβασα όλες τις σελίδες με προσοχή. ελπίζω να ήμαστε τυχεροί.
ΞΕΡΗ ΚΑΝΗς ΤΗΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ;