0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αρα εγω αποεδω δεν πρεπει να κανω τιποτα..? και γιατι Τουρκικη visa..?
οπα.. ευχαριστω..!! αρα καταληγουμε στο συμπερασμα οτι εγω δεν εχω να κανω κατι για το ολο θεμα.. ειναι δικη της διαδικασια ετσι..? γιατι ειχα ακουσει πιο παλια για προσκλυσεις κτλ..
πειρα τηλ την πρεσβεια της Ταιλανδης στην Αθηνα για να μου πουν αν ξερουν κατι και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της κοπελας να μιλησει με την Ελληνικη πρεσβεια στην ΒΚΚισως θα ηταν καλυτερο αν σου ειναι ευκολο να μου πεις ενα ενα τα βηματα που πρεπει να κανουμε.. με πια σειρα κτλ..
Δικαιολογητικά αίτησης θεώρησης εισόδου (VISA)10. Πρόσκληση-υπεύθυνη δήλωση σου από την Ελλάδα ( διατιθεται στο Α.Τ. της περιοχης σου )_ (πρωτότυπο ή με αποστολή φάξ στην Πρεσβεία). Τα πρωτότυπο μαζί της με αποστολη σε αυτην μεσω ταχυδρομειου η κουριερ, συν αποστολή προγενέστερα απο εσενα της ημερομηνιας καταθεσης της αιτησης στό μαίλ της πρεσβείας, μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας και εκκαθαριστικό σου καθως και επιστολή που εξηγεί τους λόγους της επίσκεψης της και ανάληψη της φιλοξενίας , διατροφής και επαναπατρισμού , επιπλέον αντίγραφα του διαβατηρίου σου με τις επισκέψεις στη Ταϋλάνδη προς συνάντηση αυτής ολα αυτα επικυρωμενα αποτο Α.Τ. της περιοχης σου .
Αυτό είναι υποχρεωτικό, σε όλες τις περιπτώσεις;Εάν δηλαδή έρχεται ένας Ταϋλανδός/μια Ταϋλανδή εδώ, για διακοπές, πρέπει να έχει κάποιον/κάποια που θα τους στείλει μια τέτοια πρόσκληση, πρώτα;Επίσης, πρέπει να πληρωθεί κάποιο παράβολο (ή κάτι τέτοιο) από την πλευρά μας, στην αστυνομία, για την πρόσκληση αυτή;