0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα πρόκειται να παντρευτώ στην Ταϊλανδή τον Φεβρουαρίο Μετά όταν παντρευτώ πως βγάζω την βίζα στην κοπέλα για μα έρθει μαζί μου Ελλάδα κατευθείαν ;;Εγώ θα κάτσω 12 μέρες όλες και όλες Διάβασα τα ποστ αλλά δεν λένε ότι όταν θέλεις να φύγεις και θες να έρθει μαζί σου πως βγάζεις βίζα
Παιδια συγνωμη που ανοιγω θεμα αλλα προσπαθω να βρω το θεμα που υπήρχε πολλων σελιδων και δεν μπορω να το βρω.Λοιπόν, επειδη συντομα θα χρειαστεί να προσκαλέσω την κοπέλα μου να με επισκεφθεί στην ελλάδα για ενα διάστημα 15-20 ημερες θα ήθελα να ξερω τα βηματα για να το κάνω.Γνωριζω ήδη οτι θα πρεπει να γράψω ενα invitation letter και εχω δει ηδη διαφορα παραδειγματα στο internet. Αυτο που δεν γνωριζω ομως ειναι θα πρεπει να μπουν καποιες σφραγιδες απο αστυνομια σε καποια εγγραφα? Και τι ακριβως εγγραφα θα χρειαστω να στείλω στην δικιά μου ωστε να τα παει μαζι με τα δικά της στην πρεσβεία.Αν καποιος γνωριζει θα μπορούσε να μου την διαδικασια?Παιρνω τηλεφωνο στην πρεσβεια αλλα δεν το σηκωνει κανενας.Ευχαριστω για οποια απάντηση.