0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια τι χαρτια χρειαζετε μια κοπελα απο ταυλανδη για τουριστικη βιζα και ποσο κοστιζει?μιλαω βεβαια να ερθει για διακοπες και οχι για παντρεια. για 10μερες ας πουμε. ειναι πολυ δυσκολο να βγαλει? δουλευει σε ξενοδοχειο.
Εδω ειναι το εγραφο που σου δινουν στην πρεσβεια,για τον υποψηφιο που θελει να χαρισει διακοπες σε Ταιλανδη στην Ελλαδα Μετα αρχιζει ο γολγοθας με ποσοστο αποτυχιας 95%. Ενω τα εγγραφα ειναι ευκολα,συντρεχουν αλλοι παραγοντες που κανουν την μετακινηση Ταυλανδης στην Ελλαδα σχεδον αδυνατη (συντομα θα ποσταρουμε τους λογους )και καθενας που ξερει ειναι υπευθυνος νε καταθεσει τους λογους.Μην ξεχναμε οτι μπαινοντας στην πρεσβεια στον πινακα ανακοινωσεων γραφει με μικρα γραμματα ...Ο πρεσβης μπορει να αρνηθει την εκδοση βιζας χωρις δικαιολογια ακομα και αν τα "χαρτια" ειναι πληρη...Καλη τυχη σε ολους μας
βασικα θελω να μαθω τι χαρτια χρειαζετε η ιδια η κοπελα για να βγαλει απο μονη της βιζα χωρις να ανακατευτω εγω. και ποσο θα της κοστισει?
ξερετε πανω κατω ποσο θα της κοστισει?
3000 ευρω για να βγαλει τουριστικη βιζα??? λολ! καλυτερα να παω εγω εκει με αυτα τα λεφτα.δηλαδη αν παει απο μονη της να βγαλει βιζα χωρις να ανακατευτω εγω θα της ζητησουν τοσα???
πιστευω τις προυποθεσεις τις εχει μιας και δουλευει σε ξενοδοχειο και οχι σε κανα μπαρ. αλλα μου λεει οτι θελει πολλα λεφτα για να βγαλει την βιζα αλλα δεν ξερει ποσο ακριβως. ξερει κανεις ποσο θα πληρωσει πανω κατω???