0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καποιος φιλος εγραψε παραπανω: σιγα μην τις βαφτησουμε για να παρουν βιζα.Φιλε μου ουτε αυτο τους ενδιαφερει.Πριν επανελθω με περισσοτερα αυριο θα σας πω αυτο που με εκνευριζει αφανταστα.Το να κρινουν εσενα τον Ελληνα πολιτη που τα σκας κανονικα στην εφορια (καισυνεπως πληρωνεις τον μισθο τους) καθως και την κοπελλα που θελει να βαπτισθειστην Ελλαδα (για το εαν και το ποτε) βουδιστες Ταιλανδοι υπαλληλοι οπου ειναι υπευθυνοι για την προεγγριση.Μαζευω πολλα μα παρα πολλα....Υπομονη.Και να ξεκαθαρησω οτι δεν εχω τιποτα με το Βουδισμο.
Δεν εχω τιποτα μετον Βουδισμο αντιθετα τον σεβομαι.Δεν εχω τιποτα με τους Ταιλανδους αντιθετα τους πηγαινω.Θεωρω ομως απαραδεκτο να προεγγρινουν μια αιτηση βιζα για αλλαγη θρησκευματοςΤαιλανδοι και οχι Ελληνες στην Πρεσβεια.
Συμφωνω απολυτα.Διαφωνω μονο στο τα θρησκευτικο κομματι.Εκει δεν το δεχομαι με τιποτα να το κρινει αλλοδαπος υπαλληλος και μαλιστα αλλοθρησκος.
Και να σου πω και κατι αλλο.Πες οτι υπαρχουν ορισμενοι που θελουν μονο θρησκευτικο η τελος παντων μονον αλλαγη θρησκευματος βρε αδερφε.Ποιος μπορει να τους το αρνηθει?Πες πχ οτι παει αυριο ενας Ταιλανδος και τους λεει καλημερααααα.Πως θα γινω Ορθοδοξος?
οντως δεν καταλαβα τιποτα οποτε οταν ξεκαθαρισεις την υποθεση μας εξηγεις...καλη επιτυχια και απο μενα