Αποστολέας Θέμα: Visa Ταϊλανδού πολίτη για Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 254714 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spessartite

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.6 Firefox 3.0.6
    • www.cosmogem.blogspot.com
Απ: Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα
« Απάντηση #60 στις: Φεβρουαρίου 18, 2009, 06:57:19 πμ »
Υπαρχή ακομα και τρόπος για να τους παίρνεις ακόμα και 3000 $ το μήνα για την εδω παραμονή της αν εχεις βέβαια εξωχορια εταιρεία η αλλιώς offshore για ψαξτο....

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 6.0 Microsoft Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #61 στις: Μαρτίου 03, 2009, 20:39:55 μμ »
παιδια τι χαρτια χρειαζετε μια κοπελα απο ταυλανδη για τουριστικη βιζα και ποσο κοστιζει?
μιλαω βεβαια να ερθει για διακοπες και οχι για παντρεια. για 10μερες ας πουμε. ειναι πολυ δυσκολο να βγαλει? δουλευει σε ξενοδοχειο.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #62 στις: Μαρτίου 03, 2009, 21:18:15 μμ »
παιδια τι χαρτια χρειαζετε μια κοπελα απο ταυλανδη για τουριστικη βιζα και ποσο κοστιζει?
μιλαω βεβαια να ερθει για διακοπες και οχι για παντρεια. για 10μερες ας πουμε. ειναι πολυ δυσκολο να βγαλει? δουλευει σε ξενοδοχειο.
=

Εδω ειναι το εγραφο που σου δινουν στην πρεσβεια,για τον υποψηφιο που θελει να χαρισει διακοπες σε Ταιλανδη στην Ελλαδα ;D
Μετα αρχιζει ο γολγοθας με ποσοστο αποτυχιας 95%. >:(
Ενω τα εγγραφα ειναι ευκολα,συντρεχουν αλλοι παραγοντες που κανουν την μετακινηση Ταυλανδης στην Ελλαδα σχεδον αδυνατη :'((συντομα θα ποσταρουμε τους λογους )και καθενας που ξερει ειναι υπευθυνος νε καταθεσει τους λογους.
Μην ξεχναμε οτι μπαινοντας στην πρεσβεια στον πινακα ανακοινωσεων γραφει με μικρα γραμματα ...
Ο πρεσβης μπορει να αρνηθει την εκδοση βιζας χωρις δικαιολογια ακομα και αν τα "χαρτια" ειναι πληρη...
Καλη τυχη σε ολους μας :'(
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #63 στις: Μαρτίου 04, 2009, 04:24:13 πμ »
βασικα θελω να μαθω τι χαρτια χρειαζετε η ιδια η κοπελα για να βγαλει απο μονη της βιζα χωρις να ανακατευτω εγω. και ποσο θα της κοστισει?

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
« Απάντηση #64 στις: Μαρτίου 04, 2009, 08:43:56 πμ »
βασικα θελω να μαθω τι χαρτια χρειαζετε η ιδια η κοπελα για να βγαλει απο μονη της βιζα χωρις να ανακατευτω εγω. και ποσο θα της κοστισει?

Επειδη οι διαδκασιες πολλες φορες αλλαζουν  και μαλιστα εχει να κανει και σε ποιον υπαλληλο θα πεσεις , συνιστω η κοπελλα να παρει τηλεφωνο την πρεσβεια μας στη Μπανγκοκ και εκει θα μαθει με καθε λεπτομερεια , το τι θα χρειαστει.

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #65 στις: Μαρτίου 04, 2009, 11:01:29 πμ »
ξερετε πανω κατω ποσο θα της κοστισει?

Αποσυνδεδεμένος bestathens1972

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #66 στις: Μαρτίου 04, 2009, 13:50:06 μμ »
Το πόσο θα κοστίσει δεν είναι το ζητούμενο... Τις προϋποθέσεις πρέπει να τηρεί...
ΟΞΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΪΛΑΝΔΗ!!!... Τα κάνουμε πουτ@ν@ και μόνοι μας οι expats!!!

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #67 στις: Μαρτίου 04, 2009, 14:07:16 μμ »
πιστευω τις προυποθεσεις τις εχει μιας και δουλευει σε ξενοδοχειο και οχι σε κανα μπαρ. αλλα μου λεει οτι θελει πολλα λεφτα για να βγαλει την βιζα αλλα δεν ξερει ποσο ακριβως. ξερει κανεις ποσο θα πληρωσει πανω κατω???

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #68 στις: Μαρτίου 04, 2009, 18:37:53 μμ »
τα χρηματα ειναι 3000 ευρω περιπου χωρις βεβαια ο πρεσβυς να ειναι υποχρεομενος να σου πει εκ τον πρωτερον οτι αν τα καταθεσεις θα παρεις και την βιζα.προσεχε και τις μερες που θα ζητησεις γιατι αν μπει στην διαδικασια και κοιταξει την αιτηση μπορει να την κοψει γιαυτο.20 μερες ειναι ενα καλο διαστημα.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #69 στις: Μαρτίου 04, 2009, 20:45:28 μμ »
3000 ευρω για να βγαλει τουριστικη βιζα??? λολ! καλυτερα να παω εγω εκει με αυτα τα λεφτα.
δηλαδη αν παει απο μονη της να βγαλει βιζα χωρις να ανακατευτω εγω θα της ζητησουν τοσα???

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #70 στις: Μαρτίου 04, 2009, 20:49:03 μμ »
Αυτο ειναι το ποσο . μαλλον , που πρεπει να εχει σε καταθεσεις στην τραπεζα για να παρει visa
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #71 στις: Μαρτίου 04, 2009, 22:44:49 μμ »
ξερετε πανω κατω ποσο θα της κοστισει?
φιλε dijan ο αρμοδιος για να σου τα πει ολα αυτα ειναι η Ελληνικη πρεσβεια στην Ταυλανδη  το τηλεφωνο ειναι 006626791462 θα παρεις εκει γυρω στις 6:30-7:00 (ωρα ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΩΙΝΗ καθοτι εκει ειναι 5 ωρες μπροστα)εγω που πηρα τηλ ζητησα στα αγγλικα καποιον που να μιλαει ελληνικα και μου ειπαν οτι πρεπει να συνταξω μια υπευθυνη δηλωση που να γραφω οτι την καλω και ζηταω τοuριστικη visa  και οτι ειμαι υπευθυνος για την στεγη,τροφη,ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη καθως και για τον επαναπατρισμο του ατομου που καλω απο κει και περα οταν η κοπελα θα παει στην πρεσβεια με την προσκληση (βεβαιωμενη απο γνησιο της υπογραφης απο κ.ε.π) θα τις πουνε τι αλλο χρειαζεται να προσκομισει για να γινει η αιτηση της δεκτη π.χ αντιγραφο ταυτοτητος ,διαβατηριου ,βεβαιωση απο τον εργοδοτη της οτι δουλευει κ.τ.λ βεβαια μπορεις να δωσεις επισης το τηλεφωνο στην κοπελα που σε ενδιαφερει να παρει και εκεινη τηλεφωνο στην πρεσβεια και να ρωτησει τι δικαιολογητικα χρειαζεται να προσκομισει,επισης παρε και στο 1550 του κεπ οπως παλι εκανα εγω τους εξηγησα τι θελω και μου ειπαν σε συμπληρωμα των παραπανω οτι πρεπει να στειλω μαζι με την προσκληση και αντιγραφο της ταυτοτητος μου καθοτι και αντiγραφο του εκκαθαριστικου της εφοριας του τελευταιου χρονου,οσα πραγματα να σου πουνε εδω τα παιδια ειναι σωστα αλλα αν θες να "πιεις" νερο πρεπει να πας στην πηγη η οποια ειναι Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΥΛΑΝΔΗ,οσον αφορα τα λεφτα ποσα θα ειναι? οταν θα παρεις τηλεφωνο θα σου πουνε ποσο στοιχιζει η η υποβολη της αιτησης π.χ 1000μπατ, συν θα ρωτησεις αυτο που θες "ποσα λεφτα πρεπει να εχει μινιμουν η κοπελα που θελω να φερω στον τραπεζικο της λογαριασμο?"Αν το κανεις αυτο αυριο ,ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ θα εχεις την απαντηση σου.Ευχομαι να πανε ολα καλα και γραψε αν θες προς ενημερωση ολων μας τι εγινε...Και στα λεω ολα αυτα διοτι ειχα καποιο προβλημα πριν ταξιδεψω στην Ταυλανδη με το διαβατηριο μου και ακουσα 100νταδες αποψεις "θα κανεις αυτο ,θα κανεις το αλλο...και ουτο καθεξις,ΜΟΝΟ οταν πηρα τηλεφωνο στην πρεσβεια μου λυθηκαν ολες οι αποριες και ταξιδεψα τελικα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια καλη τυχη και παλι
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 05, 2009, 01:55:33 πμ από frape79 »

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
« Απάντηση #72 στις: Μαρτίου 29, 2009, 21:58:35 μμ »
3000 ευρω για να βγαλει τουριστικη βιζα??? λολ! καλυτερα να παω εγω εκει με αυτα τα λεφτα.
δηλαδη αν παει απο μονη της να βγαλει βιζα χωρις να ανακατευτω εγω θα της ζητησουν τοσα???

djjan
πιστευω τις προυποθεσεις τις εχει μιας και δουλευει σε ξενοδοχειο και οχι σε κανα μπαρ. αλλα μου λεει οτι θελει πολλα λεφτα για να βγαλει την βιζα αλλα δεν ξερει ποσο ακριβως. ξερει κανεις ποσο θα πληρωσει πανω κατω???

Μηπως στο λεει για να της στειλεις κανα φραγκο παραπανω να στειλει και στη μαμα οσο λειπει? για προσεχε...

εχει κανενας κανενα δειγμα προσκλησης που εστειλε στην πρεσβεια και πετυχε? τη στοιχεια γραφεις που τα γραφεις?πανω κατω διαγωνια? και τι γραφεις ακριβως...αμα υπαρχει ας μου στειλει μηνυμα ευχαριστω!
« Τελευταία τροποποίηση: Μαρτίου 29, 2009, 22:29:46 μμ από kerastes »
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.0.8 Firefox 3.0.8
    • Thailand
« Απάντηση #73 στις: Μαρτίου 31, 2009, 01:25:00 πμ »
Ο νόμος λέει:
Θεώρηση εισόδου
1. Για την είσοδο αλλοδαπού στο ελληνικό έδαφος απαιτείται η κατοχή ισχύοντος διαβατηρίου ή άλλου ταξιδιωτικού εγγράφου που αναγνωρίζεται από διεθνείς συμβάσεις.
2. Τα έγγραφα αυτά πρέπει να φέρουν, εφόσον αυτό απαιτείται και ισχύουσα θεώρηση εισόδου (VISA).
3. Η θεώρηση εισόδου (VISA) χορηγείται από την οικεία προξενική αρχή του τόπου κατοικίας του αλλοδαπού, έπειτα από αίτησή του που υποβάλλεται μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά...
5. Σε ιδιαίτερα εξαιρετικές περιπτώσεις, θεώρηση εισόδου δύναται να χορηγηθεί από τις υπηρεσίες ελέγχου διαβατηρίων, κατά την άφιξη του αλλοδαπού στο σημείο εισόδου, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργού Δημόσιας Τάξης.

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Microsoft Internet Explorer 7.0 Microsoft Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #74 στις: Μαρτίου 31, 2009, 01:33:39 πμ »
Την 1η φορα που  προσκαλεσα την γυναικα μου εδω εγραψα τα παρακατω:

δηλωνω υπευθυνα οτι κατα την διαρκεια παραμονης στην Ελλαδα της Ταϋλανδεζας υπηκοου (ονοματεπωνυμο με λατινικους χαρακτηρες) κ με αριθμο διαβατηριου(ταδε ταδε) ειμαι υπευθυνος για την διαμονη,διατροφη,στεγη οπως κ για την ιατροφαρμακευτικη της περιθαλψη για οσο διαστημα παραμεινει στην Ελλαδα.

επανω ειχα συμπηρωσει ολα μου τα στοιχεια κ ειχα βγαλει την ταυτοτητα μου σε φωτοτυπια.της τα εστειλα με dhl γιατι θελουν τη γνησια δηλωση του νομου 105 οποτε δεν μπορει να παει με φαξ.  
sabai sabai