Δικαολογιτικα που κατεθεσα.
1) Αιτηση με θεωρηση απο ατυνομικο τμημα με τις γνωστες λεπτομερειες συν οτι αναφερομαι στο οτι η αιτηση γινεται για αλλαγη θρησκευματος της ενδιαφερουμενης.
2) Διαβατηριο με ισχυ 5 χρονων απο την ημερομηνια καταθεσης της αιτησης
3) Καρτα και συμβολαιο διαμονης στη μονιμη κατοικια
4) 2 φωτογραφιες
5) Εισητηρια με διαρκεια απο την αφιξη εως την αναχωρηση 7 (επτα) ημερων με κοιν Pnr οπου διακρινεται οτι ο εγγυητης δηλαδη εγω θα ταξιδεψω προς την Ελλαδα και θα επιστρεψω μαζι
με την αιτουμενη στο Μπανγκοκ τις ιδιες ακριβως ημερομηνιες και με τις ιδιες πτησεις.
6) Κινηση 2 τραπεζικων λογαριασμων απο 13/01/08 της αιτουμενης με διαθεσιμο ποσο την ημερα της καταθεσης της αιτησης 141.000 Μπατ.
7) Δηλωση οτι η αιτουμενη κατεχει το 50% επιχειρησης εμποριας γυναικιας ενδυσης με αναγραφη της διευθυνσης και του τηλεφωνου.
Δικαιολογητικά τα οποία αφορούν την διαμονή και την κατάλυση οπου αναφερονται στην υπευθυνη θεωρημενη δηλωση που κατεθεσα καθως και την αστυνομικη μου ταυτοτητα εφοσον ημουν παρων. Δεν μου ζητηθηκε απο τον Ταιλανδο υπαλληλο να καταθεσω τα οικονομικα μου αλλα εφοσον χρειαζοταν ειχα τα εγγραφα μαζι μου.
9) Ταξιδιωτική ασφάλιση με την οποία καλύπτονται τα έξοδα ύψου 2.000.000 μπατ καθως και αεροπορικη ασφαλιση που καλυπτουν τα εξοδα μεταφορας απο θανατο σε αεροπορικο ατυχημα ατυχημα.