Αποστολέας Θέμα: Visa Ταϊλανδού πολίτη για Ελλάδα  (Αναγνώστηκε 254742 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.0.11 Firefox 3.0.11
Απ: Επίσκεψη Ταϊλανδής στην Ελλάδα
« Απάντηση #120 στις: Ιουνίου 21, 2009, 20:04:14 μμ »
Και μια σημείωση σε σχέση με τα προηγούμενα. 'Οσο και να μην είναι αρεστό σε πολλούς από εμάς, πρέπει να επικροτήσουμε την αυστηρή πολιτική που ακολουθεί η Ελληνική Πρεσβεία στην Bangkok οι άνθρωποι (τηλεφωνικά τουλάχιστον είναι απόλυτα συνεργάσιμοι). Τώρα αν εμείς έχουμε τη νοοτροπία του θα φέρω όποια γουστάρω στην Ελλάδα χωρίς να έχει τις προϋποθέσεις είναι δικό μας το πρόβλημα!

Καταρχην να επικροτησω εγω προσωπικα δεν υπαρχει περιπτωση κανεναν, τηλεφωνικα ειναι οντως πολυ καλη η κυριουλα που σηκωνει το τηλεφωνο και αυτο που μετραει ειναι το αποτελεσμα και οχι η κουβεντουλα στο τηλεφωνο και οι προυποθεσεις που ζηταει το ΣΕΝΓΚΕΝ οπως μου ειπε επισης και μενα απειρες φορες, να κοιταξουμε να συνορα της χωρας απο αλλους λαους...και οχι απο Ταιλανδη. Δευτερον δεν νομιζω να ειπε κανενας εδω μεσα οτι ''γουσταρω και φερνω οποια θελω'' στην Ελλαδα, υπαρχουνε σοβαροτατοι ανθρωποι που αιτουνται βιζα για σοβαρους σκοπους και κοβονται. Επιδη και μενα απο το τηλεφωνο καλα τα ειπανε αλλα κοπηκε και η δικια μου οταν βρεθηκα εκει πριν 10 μερες περασα μια βολτα, ο συγκεκριμενος κυριος απουσιαζε βεβαια, ο αλλος κυριος που μιλησα βεβαιος ητανε ευγενεστατος δεν μπορω να πω και στην διαθεση μου να κατσει να μου εξηγηση πεντε πραγματα οσο αφορα το γιατι δεν εγκριθηκε αλλα παραπανω θα επρεπε να μιλησω με τον αλλο κυριο που ειχε αναλαβει την υποθεση αλλα δυστυχως απουσιαζε.

Δεν υπαρχουνε προυποθεσεις και μη 100%, γιατι αμα εχω υπομονη και κατσω και κανω 10 φορες αιτηση και περιμενω 3 χρονια εγω σας λεω θα μου την δωσουνε γιατι πολυ απλα θα καταλαβουνε (καταλαβει) οτι μιλαω σοβαρα και δεν αστευευομαι.

Αυτο που μου ειπε ο ανθρωπος κατ'ιδιαν και στην πρεσβεια της Ελλαδας στην Ταιλανδη ειναι το εξης:

Πρεπει η πρεσβεια (ενας ανθρωπος δηλαδη) να πειστει οτι η κοπελα παει για σοβαρο σκοπο στην Ελλαδα δηλαδη ειτε ειναι ηδη παντρεμενη ειτε θα παει διακοπες και θα ξαναερθει πισω χωρις καμια αμφιβολια οτι μπορει 1 στης 100 να μην γυρισει γιατι μετα ειναι υπευθυνη η πρεσβεια η συγκεκριμενη που εξεδωσε την βιζα και σε καμια περιπτωση εσυ οσες υπευθυνες δηλωσεις και να εχεις υπογραψει.

Σαφως και να εχει τα δικαιολογητικα η κοπελα αλλα παρακαλω λιγο σεβασμος και σε καποια Eλληνοπουλα που περιμενουνε πως και πως αυτη την βιζα με τον μοναδικο τους στοχο να ειναι μαζι με την αγαπημενη τους.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2009, 08:38:47 πμ από teosep »
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows 2000 Windows 2000
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #121 στις: Ιουνίου 22, 2009, 08:46:44 πμ »
H πρεσβεια καθε χωρας πρεπει να αποπνεει σοβαροτητα και υπευθυνοτητα . Το ζητημα που μπαινει εδω ειναι , οτι δυστυχως και στην πρεσβεια μας υπαρχει το στοιχειο της υποκειμενικοτητας η για να το θεσω διαφορετικα η Ελληνικη καταρα , που λεγεται "μεσο". Τωρα αν αυτο δειχνει σοβαροτητα, επιτρεψτε μου να εχω τις επιφυλαξεις μου.

Επειδη ξερω τα πραγματα εδω και 10 χρονια , δυστυχως ο καθε προξενος ενεργει κατα το δοκουν. Ειναι επισης αστειο ακομα και οταν υπαρχουν οι προυποθεσεις να εχουμε αποριψη βιζας !!!
Οι Ταιλανδοι δεν ειναι μεταναστευτικος λαος και ετσι η περιπτωση να ερθει καποια κοπελα στην Ελλαδα μετα απο προσκληση και να μην γυρισει πισω , μοιαζει σχεδον απιθανη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 23, 2009, 09:36:11 πμ από teosep »

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #122 στις: Ιουνίου 22, 2009, 19:37:12 μμ »
ισως εχετε περισσοτερη πειρα απο εμενα σε αυτο το ζητημα αλλα θελω να πω τι γινεται με τον καινουριο πρεσβη που εχει μετατεθει κατω;δεν εχω ακουσει ασχημα σχολια καθως θα συμφωνισω οτι εχει ευθυνη για τις βιζες που δινει

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #123 στις: Ιουνίου 22, 2009, 20:22:21 μμ »
Δεν εχω αποψη , για το νεο πρεσβη . Και φυσικα δεν θα ηθελα να τον αδικισω τον ανθρωπο !

Το σχολιο μου αφορα περασμενες χρονιες μεχρι και το 2007.Ας ελπισουμε τα πραγματα να αποκτησουν μια λογικη και σοβαροτητα .....την χρειαζομαστε !

Μέσα από το ίντερνετ έχω έρθει σε επαφή με αρκετά παιδιά που ταξιδεύουν στην Ταϊλάνδη και έχουν προσπαθήσει να πάρουν βίζα για Ταϊλάνδέζα κοπέλα.

Οι ιστορίες που έχω ακούσει .... Γράφω βιβλίο...

Προσωπική εμπειρία δεν έχω και δεν θέλω να κρίνω.

Αυτό που έχω όμως να πω είναι οτι η πλειοψηφία των μαρτυριών που έχω ακούσει μιλάνε για τρανταχτες αδικίες σε πάρα πολλές περιπτώσεις ;)

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #124 στις: Ιουνίου 22, 2009, 20:29:02 μμ »
να ρωτησω ομως μηπως εχουν παρει τετοιες εντολες απο την ελλαδα να μην χορηγουν βιζα;ισως να εχει γινει μια συζητηση μεταξυ ελλαδας-ταιλανδης και να εχουν ερθει σε συμφωνια ωστε οι βιζες να ειναι αυστηρες και περιορισμενες.αλλιως ποιος ο λογος να μην δωσει βιζα καποιος περαν του οτι εχει ευθυνη για την αδεια εισοδου της καθε κοπελας.και ποιος δεν μου λεει οτι σκεφτονται και τον καθε ελληνα που μπορει ναι μεν να την παρει στην ελλαδα αλλα μετα να βαρεθει και να την αφησει στο ελεος της.θα μου πειτε οτι για αυτο ζητανε τα λεφτα και τα εισητηρια επιστροφης κομπινες ομως και σε αυτα δεν μπορουν ναγινουν;

Αποσυνδεδεμένος CERASTES

• Browser:
« Απάντηση #125 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:04:10 μμ »
Eγω θα ευχηθω με την εναρξη του σωματειου να υπαρξει μια αλλη μεταχειριση η αντιμετωπιση τουλαχιστον προς τα μελη αυτου του σωματειο απο την πρεσβεια μας στην Ταιλανδη που πλεον θα ειναι πιο ξεκαθαρο ποιοι ειναι οι σοβαροι και ποιοι τα λαμογια και νομιζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει εφικτο μελλοντικα.
THE WEST IS DEAD LET'S JUST MOVE TO THE EAST!!

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #126 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:10:02 μμ »
Πιστευω οτι ειναι θεμα καθαρα γραφειοκρατιας και της εν γενει λειτουργιας του Ελληνικου κρατους..
Οποιος εχει ανοιξει στο παρελθον δικη του επιχειρηση π.χ. εχει νιωσει στο πετσι του και στα νευρα του ολο
τον παραλογισμο που διεπει την δημοσια διοικηση και τους εκλεκτους εκπροσωπους της.
Ποσο μαλλον για ενα τοσο σοβαρο θεμα οπως ειναι η χορηγηση βιζας..
Εδω καθε μερα περνανε σε ημερησια βαση 150 τουλαχιστον λαθρομεταναστες κατα μεσο ορο, και εμας μας ενοιαξε
αν ερθει καμμια Ταυλανδη με...πονηρους σκοπους.
Αστεια πραγματα, οι ανθρωποι ηδονιζονται να μας ταλαιπωρουν.

• ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #127 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:13:56 μμ »
Eγω θα ευχηθω με την εναρξη του σωματειου να υπαρξει μια αλλη μεταχειριση η αντιμετωπιση τουλαχιστον προς τα μελη αυτου του σωματειο απο την πρεσβεια μας στην Ταιλανδη που πλεον θα ειναι πιο ξεκαθαρο ποιοι ειναι οι σοβαροι και ποιοι τα λαμογια και νομιζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει εφικτο μελλοντικα.
θα πρεπει ομως να ειμαστε προσεχτηκοι γιατι πολλοι μπορουν να μπουν και να κανουν εγγραφες με σκοπο πονηρο για αυτες τις κοπελες που θα φερουν.ειναι πολυ σημαντικο θεμα αν γινει κατι τετοιο κατα την αποψη μου.

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #128 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:18:58 μμ »
Εχει απολυτο δικιο ο lostromos το σωματειο δεν πρεπει και δεν θα γινει σε καμια περιπτωση σκαλι για την χορηγηση βιζας.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #129 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:40:59 μμ »
Αρκει ενα μελος παντως του σωματειου να κανει καποια "ματσακονια" και η Πρεσβεια θα μας αντιμετωπιζει με πολυ δυσπιστια..

Αποσυνδεδεμένος frape79

• **
  • frape
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #130 στις: Ιουνίου 22, 2009, 21:54:56 μμ »
και επειδη κατι μου λεει οτι ειναι πολυ πιθανο να γινει καποιο ματσακονια θελει πολυ προσοχη.......

Αποσυνδεδεμένος djzan

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #131 στις: Ιουνίου 23, 2009, 04:09:51 πμ »
και ακομα ν'απαντηθει ποσο ακριβως κοστιζει η βιζα... δεν ξερει κανενας να μου πει??? :(

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #132 στις: Ιουνίου 23, 2009, 07:01:04 πμ »
και ακομα ν'απαντηθει ποσο ακριβως κοστιζει η βιζα... δεν ξερει κανενας να μου πει??? :(

Δεν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις τα προηγούμενα μηνύματα?

kachakohchang

• Επισκέπτης
« Απάντηση #133 στις: Ιουνίου 23, 2009, 09:15:12 πμ »

Η απαντηση ειναι εδω αλλα διαβαζουμε κ τα προηγουμενα μηνυματα οπως λεει κ ο outopikos...

κοστιζει 1000 η 1500 baht περιπου!

δες το σχετικο link http://www.mfa.go.th/web/474.php

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #134 στις: Ιουνίου 23, 2009, 10:28:22 πμ »
Κ το τελευταιο που ακουσα ειναι οτι οποια Ταϊλανδη ή ακομα κ Ταϊλανδος επιστρεψει στην χωρα,θα πρεπει να περασει απο την Ελληνικη πρεσβεια στην Ταϊλανδη ,ωστε να δωσει το παρον.Αυτο γινεται για να μην παραμενουν εδω στην Ελλαδα ως παρανομες αφου λειξει η προθεσμια της βιζας τους,με σκοπο να αρχισει να τις ή τους αναζητει η Ελληνικη κυβερνηση στις διευθυνσεις που εχουν δηλωσει οτι θα μενουν κατα την διαρκεια παραμονης τους στην Ελλαδα.
sabai sabai