0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και μια σημείωση σε σχέση με τα προηγούμενα. 'Οσο και να μην είναι αρεστό σε πολλούς από εμάς, πρέπει να επικροτήσουμε την αυστηρή πολιτική που ακολουθεί η Ελληνική Πρεσβεία στην Bangkok οι άνθρωποι (τηλεφωνικά τουλάχιστον είναι απόλυτα συνεργάσιμοι). Τώρα αν εμείς έχουμε τη νοοτροπία του θα φέρω όποια γουστάρω στην Ελλάδα χωρίς να έχει τις προϋποθέσεις είναι δικό μας το πρόβλημα!
Δεν εχω αποψη , για το νεο πρεσβη . Και φυσικα δεν θα ηθελα να τον αδικισω τον ανθρωπο !Το σχολιο μου αφορα περασμενες χρονιες μεχρι και το 2007.Ας ελπισουμε τα πραγματα να αποκτησουν μια λογικη και σοβαροτητα .....την χρειαζομαστε !
Eγω θα ευχηθω με την εναρξη του σωματειου να υπαρξει μια αλλη μεταχειριση η αντιμετωπιση τουλαχιστον προς τα μελη αυτου του σωματειο απο την πρεσβεια μας στην Ταιλανδη που πλεον θα ειναι πιο ξεκαθαρο ποιοι ειναι οι σοβαροι και ποιοι τα λαμογια και νομιζω οτι κατι τετοιο μπορει να γινει εφικτο μελλοντικα.
και ακομα ν'απαντηθει ποσο ακριβως κοστιζει η βιζα... δεν ξερει κανενας να μου πει???