0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Δεν ειχα σκοπο να βαλω εδω τον νταλκα μου αλλα πρεπει να διαβαστει, offtopic δεν ειναι,
"Καλη δυναμη και υπομονη "
Υπαρχουν πάρα πολλοί λόγοι για αυτό με κυριότερο , το οτι η αστυνομία του αεροδρομίου θα κάνει κάποιες ερωτήσεις στην κοπέλα στον Βενιζέλο.Πάιζει και το ενδεχόμενο δηλαδή , άσχετα με το οτι έχει βίζα να μην την αφήσουν να εισέλθει στην χώρα
Αγαπητοι φιλοι , γιατι απορειτε ; Δεν εχετε καταλαβει , οτι η χωρα μας ειναι πισω σε επιπεδο πολιτισμου ; Χρησιμοποιησα την λεξη "πολιτισμος" γιατι τα περιλαμβανει ολα .Ενα κρατος που κατεχει την πρωτια στη διαφθορα εντος Ε.Ε και την 20η θεση παγκοσμιως !!! Μια χωρα που ο ασθενης μπορει να πεθανει στο νοσοκομειο , διοτι ο γιατρος επαιζε ταβλι !!!! Δεν με εκπλησει τιποτα πλεον .
Παράθεση από: Oytopikos στις Ιουλίου 09, 2009, 19:47:49 μμΥπαρχουν πάρα πολλοί λόγοι για αυτό με κυριότερο , το οτι η αστυνομία του αεροδρομίου θα κάνει κάποιες ερωτήσεις στην κοπέλα στον Βενιζέλο.Πάιζει και το ενδεχόμενο δηλαδή , άσχετα με το οτι έχει βίζα να μην την αφήσουν να εισέλθει στην χώρα ΜΥΘΟΣΗ κοπελα που βλεπετε αριστερα βρισκεται αυτη τη στιγμη στην ελλαδα με τριμηνη βιζαΠληρουσε ολες τις προυποθεσεις και πηρε βιζαΕτσι απλα
Παράθεση από: karabε στις Ιουλίου 13, 2009, 08:01:21 πμΠαράθεση από: Oytopikos στις Ιουλίου 09, 2009, 19:47:49 μμΥπαρχουν πάρα πολλοί λόγοι για αυτό με κυριότερο , το οτι η αστυνομία του αεροδρομίου θα κάνει κάποιες ερωτήσεις στην κοπέλα στον Βενιζέλο.Πάιζει και το ενδεχόμενο δηλαδή , άσχετα με το οτι έχει βίζα να μην την αφήσουν να εισέλθει στην χώρα ΜΥΘΟΣΗ κοπελα που βλεπετε αριστερα βρισκεται αυτη τη στιγμη στην ελλαδα με τριμηνη βιζαΠληρουσε ολες τις προυποθεσεις και πηρε βιζαΕτσι απλαΚαράμπε κρίνεις από μία περίπτωσή???Εννοείς οτι αυτό που λέω είναι ψευδές?Για απαντησε μου σε παρακαλώ...Ξέρω τουλάχιστον 2 περιπτώσεις , και μάλιστα με αναγκάζεις να πω οτι ηταν και συμβουλη της πρεσβείας μας στην ΒΚΚσε μέλος μας να μην αφήσει την Ταϊλάνδεζα να ταξιδέψει μόνη της , αλλά να είναι σε κοινή πτήση.Αν δεν πειστηκες τα λέμε κατ'ιδίαν τα υπόλοιπα