0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω γνωρίσει μια κοπέλα και θέλω να την φέρω στην Ελλάδα για διακοπές. Μήπως ξέρει κάποιος τι ενέργειες πρέπει να κάνω εγώ και τι η κοπέλα καθώς και για πόσο χρονικό διάστημα θα μπορεί να μείνει εδώ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
exo mpei kai ego se tetoia diadikasia kai apo osa exo ma8ei 8elei kapoia diadikasia.vasika mporei na er8ei gia 3 mhnes me touristikh visa.
Καλα να μην τηρεις τις προυποθεσεις.Εδω "κοβονται"κοπελες που εχουν ολα τα "σημεια" Μην ξεχναμε οτι τα γραφεια για βιζα ειναι προχωρημενα και κανουν "αλχημειες"και η χτεσινη ανεργη βρισκεται την αλλη μερα με καταθεσεις και μεροκαματα(δεν ειναι μονο η Ελλαδα με τα μαγικα της) ...αρα καπου αλλου υπαρχει το προβλημα
Στο χαρτί που έχει επισυνάψει ο George31 ζητάει πρόσκληση από την Ελλάδα. Αν κάποιος άσχετος από την Ταϊλάνδη θέλει να έρθει για διακοπές εδώ και δεν έχει κάποιον να τον προσκαλέσει ή να εγγυηθεί για αυτόν τι γίνεται?
Στην περίπτωση που υπάρχει γάμος με την κοπέλα κατά πόσο οι προϋποθέσεις αλλάζουν?
Νομιζω μονος απαντας στην ερωτηση σου γιατι κοβονται ενω πληρουν ολα τα σημεια. Ακριβως γιατι ολα τα προξενικα γραφεια εχουν εμπειρια σχετικα με τις αλχημειες που μηχανευεται ο καθενας και στην τελικη ολα αφηνονται στη διακριτικη ευχερεια του προξενου. Η συνεντευξη ειναι πολυ σημαντικοτερη απο οποιοδηποτε χαρτι. Στη συνεντευξη κρινονται ολα.