Γεια σας παιδες!!! Και εγω θα κατεβω κατω σε λιγες μερες με σκοπο να προχωρήσω το θέμα τοθ να φερω την.. καλη μου... Ειναι δηλαδη τοσο δυσκολο? Διαβατηριο εβγαλε... Μονιμη δουλεια εχει μια μετρια σε ενα μαγαζακι.... Λευτα? αφραγκη....
Μπορει καποιος να βοηθησει?? τι πρεπει να κανω?? Μονο γαμο??? Ειναι δυνατον??? Θελω να τη φερω για 2-3 μηνες (οσο το οριο)... Σπιτι μου θα είναι, απο μενα θα ζει...εγω θα εχω την ευθυνη να την στειλω πισω... Μπορει καποιος να βοηθησει τι πρεπει να κανω ?? (Απο τωρα η οταν φτασω BKK).
Σας ευχαριστώ παρα παρα πολυ
Διαβασε τις
προυποθεσεις Schengen Η Ελλάδα έχει επικυρώσει την Σύμβαση Schengen που αφορά τα θέματα θεωρήσεων εισόδου.
Η Σύμβαση Schengen εφαρμόζεται από 01.01.2008 .
Δικαιολογητικά αίτησης θεώρησης εισόδου (VISA)
1. Αίτηση θεώρησης Schengen.
2. Δύο πρόσφατες έγχρωμες φωτογραφίες (2Χ4).
3. Διαβατήριο έν ισχύει, τουλάχιστον για τους επόμενους έξι (6) μήνες από την ημερομηνία
κατάθεσης της αίτησης.
4. Φωτοαντίγραφο της Ταυτότητας / Άδειας εργασίας / Άδειας Διαμονής.
5. Επιστολή από τον εργοδότη από την οποία προκύπτει η φύση της εργασίας,
το ύψος του μισθού, φωτοτυπία της ταυτότητας του εργοδότη και Πιστοποιητικό Εγγραφής της Επιχείρησης.
6. Βιβλιάριο καταθέσεων ενημερωμένο για τις κινήσεις των τελευταίων έξι μηνών.
7. Κράτηση αεροπορικού εισιτηρίου (μετ’ επιστροφής).
8. Επιβεβαιωμένη κράτηση ξενοδοχείου.
9. Ταξιδιωτική ασφάλιση καλύπτουσα μέχρι του ποσού των 35,000 Ευρώ (άνω των 1.500.000 Μπάτ).
10. Πρόσκληση-υπεύθυνη δήλωση από την Ελλάδα (πρωτότυπο ή με αποστολή φάξ στην Πρεσβεία).
11. Γονική συναίνεση (για άτομα κάτω των 21 ετών). Σε περίπτωση διαζυγίου, απαιτείται έγγραφη συναίνεση και των δύο γονέων.
12. Επιστολή από σχολείο / πανεπιστημίο (για τους μαθητές).
13. Ποινικό Μητρώο και βεβαίωση ιατρικών εξετάσεων (για ειδικές περιπτώσειςθεωρήσεων
( ναυτικούς,μαθητές, φοιτητές καθώς και για όσους πρόκειται να εργασθούν στην Ελλάδα).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
α)Τα δικαιολογητικά, προσκομίζονται σε πρωτότυπα και φωτοαντίγραφα.
β)Οι αιτούντες εάν κριθεί απαραίτητο, περνούν από συνέντευξη.
γ) Πληροφορίες για αποδοχή ή απόρριψη της αίτησης θεώρησης δίνονται αποκλειστικά στον αιτούντα αυτοπροσώπως .
Σε περίπτωση άρνησης, χορηγείται έγγραφη αιτιολόγηση.
http://www.mfa.gr/www.mfa.gr/AuthoritiesAbroad/Asia/Thailand/EmbassyBangkok/el-GR/Visa/Schengen+Visa/