0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η κοπέλα μου σκεφτόταν να έρθει Ελλάδα να με δεί και να κάνουμε διακοπές μαζί.Ρώτησε το προξενείο σχετικά με τι visa της, της είπαν οτι θέλει 2.500 στο λογαριασμό της, βεβαίωση απο τη δουλειά της οτι εργάζετε και κατι άλλα τελος πάντων, το πρόβλημα είναι οτι το αφεντικό της στη δουλεία δεν της δίνει αυτή τη βεβαίωση . Γνωρίζεται κάτι ή ξέρετε τι μπορώ να κάνω εγώ για να την βοηθήσω? Ευχαριστώ.
Για να καταλάβω κάτι. Πρόσκληση της έχεις κάνει? Εγώ όσες φορές έκανα πρόσκληση σε ταϋλανδέζα έγινε δεκτή χωρίς τέτοιους όρους. Να διευκρινίσω όμως οτι το έχω κάνει για την πεθερά μου, η οποία δουλεύει σε κρατική υπηρεσία, αλλά και σε μια φίλη μου, η οποία είχε τότε (2007) διευθυντική θέση στην true.
Εσυ στελνεις μια δηλωση του ν. 105 οτι προσκαλεις την κοπελα και της προσφερεις στεγη ,τροφη και ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη. Στην δηλωση αναφερεις και τα δικα της στοιχεια(ονομα,επωνυμο,ον.πατερα,μητερας,διευθυνση κατοικιας ,ημ.γεννησης και αριθμο ταυτοτητας). Ακομα στελνεις μια φωτοτυπια της αστ. ταυτοτητας. Ολα τα παραπανω τα θεωρεις για το γνησιο της υπογραφης στο αστ. τμημα της γειτονιας σου(ειναι προτιμοτερο απο ΚΕΠ).Δεν χρειαζεται να στειλεις τιποτα αλλο
την υπέθυνη δηλωση αν δεν την στυλο & την παω ο ίδιος αλλάζει κάτι ?