0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια καλησπερα , μηπως ξερετε τι γινεται μετα την 5ετη αδεια παραμονης που εχει παρει ο ταιλανδος πολιτης που εχει παντρευτει και ειναι στην ελλαδα ? εννοω μετα τη ληξη της 5ετιας μπορει η κοπελα να παρει ελληνικο διαβατηριο? ή τι αλλο πρεπει να γινει ?
Σημερα επικοινωνισα με την πρεσβεια μας για περαιτερω πληροφοριες οσο αναφορα visa για διακοπες στην ελλαδα,μιλησα με μια ταυλανδη,ηταν πολυ ευγενικη και προθυμη να μου απαντησει σε ολα τα ερωτηματα μου.Επισης μου εδωσε λυσεις για το τι μπορω να κανω ωστε να μην ταλαιπωρηθω τζαμπα και βερεσε......Το αναφερω ενδεικτικα γιατι πρεπει να λεμε και τα καλα της πρεσβειας!
Mιλησα αγλικα,ο ελληνας θα ερχοτανε μετα απο 1 ωρα...παρολα αυτα συννενοηθηκαμε αψογα!
paidia mia erwtisi gia tous kalyterous gnwstes....gia ypovoli aitisi neas VISAS gia Ellada meta apo eidi aporipsi mias posos xronos xreiazetai....?
Καλησπέρα σας αποτελώ νεο μέλλος στο forum,η κοπέλα μου σήμερα έλαβε την απάντηση για βιζα τρίμηνης παραμονής που έχει αιτηθεί.Δεν εγγρίθηκε με την εξης αιτιολογία (την μεταφερω οπως ειναι ): no. 2 justification for the purpose and conditons of the intended stay was not provided— 1)τι πρεπει να κάνω?2)να παει σε γραφειο που φτιαχνει βίζα?3)που μπορω να τηλεφωνησω για περαιτερω πληροφοριες(εκτος της πρεσβειας)