0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
παιδια στο μεξικο, εχει απιστευτη εκγληματικοτητα, οπως και σε ολη σχεδον την λατινικη αμερικη γενικοτερα! τι συγκρινουμε τωρα? εδω στην καο σαν (μπανγκοκ) περπατας μονος ανενοχλητος 5 η ωρα το πρωι, για καντο αυτο σε υποβαθμισμενη γειτονια στο μεξικο σιτυ, στη μπογκοτα, στο ριο, στο καρακας! και σε οποια μεγαλουπολη της λατινικης αμερικης! εχω ακουσει ιστοριες για βραζιλια και βενεζουελα και εχω φριξει
Brazil - Fortaleza
Παράθεση από: phohm phuy στις Μαΐου 01, 2010, 18:00:27 μμπαιδια στο μεξικο, εχει απιστευτη εκγληματικοτητα, οπως και σε ολη σχεδον την λατινικη αμερικη γενικοτερα! τι συγκρινουμε τωρα? εδω στην καο σαν (μπανγκοκ) περπατας μονος ανενοχλητος 5 η ωρα το πρωι, για καντο αυτο σε υποβαθμισμενη γειτονια στο μεξικο σιτυ, στη μπογκοτα, στο ριο, στο καρακας! και σε οποια μεγαλουπολη της λατινικης αμερικης! εχω ακουσει ιστοριες για βραζιλια και βενεζουελα και εχω φριξει Kαμμια συγκριση δεν μπορει να γινει .Περα απο τις περιοδους καποιων αναταραχων και εαν δεν βρεθεις λαθος ωρα σε λαθος μερος ( κατι που μπορεις να το αποφυγεις) η Ταυλανδη ειναι με σε γενικες γραμμες ασφαλη χωρα. Τωρα θα ηταν καλο οσοι μπορουν να καθηστερησουν λιγο το ταξιδι τους για να μην ταλαιπωρηθουν αλλα και για να νιωθουν ποιο ασφαλης. Σε πολλες χωρες τις λατινικης αμερικης το σπορ του "ξελαφρωματος τουριστων " εχει εξελιχθει σε τοπικο πρωταθλημα για τα μελη των διαφορων συμμοριων (barramares,ponta da tulha, bahia)