Αποστολέας Θέμα: Thailand - Ko Samui ή Mexico - Cancun  (Αναγνώστηκε 8999 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος grarxon

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2
Thailand - Ko Samui ή Mexico - Cancun
« στις: Απριλίου 29, 2010, 21:31:51 μμ »
Λόγο των εξελίξεων στην Thailand, θα ήθελα να ρωτήσω τι να κάνω για την περίοδο (τέλος Ιουνίου με μέση Ιουλίου) Thailand - Κο Samui ή Mexico - Κανκούν ?
Σε πιο μέρος προτείνεται άμα δεν αλλάξει η κατάσταση στην Bangkok?

Αποσυνδεδεμένος Thailander

• "Ride slower than your guardian angel can fly"
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
Απ: Thailand - Ko Samui ή Mexico - Cancun
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 30, 2010, 00:17:19 πμ »
Brazil - Fortaleza
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ χωρις να θελω
θα ΠΕΘΑΝΩ χωρις να θελω
ΑΦΗΣΤΕ ΜΕ τουλαχιστον
να ζησω οπως θελω

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 30, 2010, 00:17:52 πμ »
οπως ειπες η κατασταση στην μπαγκογκ γιατι στο σαμουι δεν συμβαινει τιποτα και θα περασεις μια χαρα.οι διαδηλωσεις γινονται κυριως στην μπαγκογκ και σε καποια μερη αλλα πολυ μικροτερες.δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα στο σαμουι.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 30, 2010, 01:13:10 πμ »

Δηλαδή Λοστρομάκο αναλαμβάνεις την ευθύνη  ? ? ?

Δεν νομίζω οτι θα ήθελες να χρεωθείς , την όποια ταλαιπωρία ή την όποια  "στραβή" του φίλο μας .

Η κατάσταση είναι πολύ έκρυθμη και δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ,

και το σπουδαιότερο οτι τα πράγματα αγριεύουν περισσότερο !!!!

Ευχής έργον να τελειώσουν όλα το συντομότερο δυνατό ..... και αναίμακτα  !!!

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 30, 2010, 20:03:05 μμ »
ποσα μελη απο εδω κατεβηκαν κατω η ειναι αυτην την στιγμη κατω και εχουν αναφερει κατι στραβο πλυν της μπανγκογκ που γινονται ολα αυτα;

εχετε ακουσει για σαμουι;για πουκετ;για παταγια που ειναι και κοντα;για καποιο αλλο μερος;πιστευετε οτι τοσο καιρο αν ηθελαν το ολο ζητημα να τερματιστει με οπλα δεν θα το κανανε;παντα υπαρχουν οι θερμοαιμοι που τραβανε το σχοινι προσωπικα ομως δεν πιστευω οτι καποιος αν παει τωρα στην ταιλανδη θα παθει κατι.

οσο για την ταλαιπωρια η απλα αλλαζεις στο αεροδρομιο και φευγεις με αλλο αεροπλανο για καποιο μερος της χωρας η απλα ταξακι απο εξω και πας καπου κοντα εκτος απο την πρωτευουσα.
μην πανικοβαλλουμε οσους θελουν να πανε προσοχη και απλα μακρια απο οπου γινονται διαδηλωσεις.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #5 στις: Μαΐου 01, 2010, 01:06:09 πμ »

πανικοβάλλουμε  ? ? ? ?

απλά , προσωπικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να προτρέψω κάποιον  , έτσι όπως έχουν τα πράγματα !!!

παρά , να περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη των πραγμάτων ,

και αφού τελειώσουν όλα , να απολαύσουμε το ταξίδι μας 100% .

ταπεινή μου άποψη 

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 4.1.249.1064 Chrome 4.1.249.1064
« Απάντηση #6 στις: Μαΐου 01, 2010, 18:00:27 μμ »
παιδια στο μεξικο, εχει απιστευτη εκγληματικοτητα, οπως και σε ολη σχεδον την λατινικη αμερικη γενικοτερα! τι συγκρινουμε τωρα?  εδω στην καο σαν (μπανγκοκ) περπατας μονος ανενοχλητος 5 η ωρα το πρωι,  για καντο αυτο σε υποβαθμισμενη γειτονια στο μεξικο σιτυ, στη μπογκοτα, στο ριο, στο καρακας! και σε οποια μεγαλουπολη της λατινικης αμερικης!  εχω ακουσει ιστοριες για βραζιλια και βενεζουελα και εχω φριξει
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #7 στις: Μαΐου 01, 2010, 21:09:40 μμ »
παιδια στο μεξικο, εχει απιστευτη εκγληματικοτητα, οπως και σε ολη σχεδον την λατινικη αμερικη γενικοτερα! τι συγκρινουμε τωρα?  εδω στην καο σαν (μπανγκοκ) περπατας μονος ανενοχλητος 5 η ωρα το πρωι,  για καντο αυτο σε υποβαθμισμενη γειτονια στο μεξικο σιτυ, στη μπογκοτα, στο ριο, στο καρακας! και σε οποια μεγαλουπολη της λατινικης αμερικης!  εχω ακουσει ιστοριες για βραζιλια και βενεζουελα και εχω φριξει

Kαμμια συγκριση δεν μπορει να γινει .Περα απο τις περιοδους καποιων αναταραχων και εαν δεν βρεθεις λαθος ωρα σε λαθος μερος ( κατι που   μπορεις να το αποφυγεις) η Ταυλανδη  ειναι με  σε γενικες γραμμες ασφαλη χωρα. Τωρα    θα ηταν καλο οσοι μπορουν να καθηστερησουν λιγο το ταξιδι τους για να μην ταλαιπωρηθουν αλλα και για να νιωθουν ποιο ασφαλης.  Σε πολλες χωρες  τις λατινικης αμερικης  το σπορ του "ξελαφρωματος  τουριστων " εχει εξελιχθει σε τοπικο πρωταθλημα για τα μελη των διαφορων  συμμοριων (barramares,ponta da tulha, bahia)
« Τελευταία τροποποίηση: Μαΐου 01, 2010, 21:13:21 μμ από kosa »
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος grarxon

• *
  • Browser:
  • Firefox 3.5.2 Firefox 3.5.2
« Απάντηση #8 στις: Μαΐου 01, 2010, 22:03:48 μμ »
Το κακό φίλοι μου είναι ότι εγώ θέλω η θέλω περνώ 2 φορες τον χρόνο διακοπές. 1 το καλοκαίρι και 1 το χειμώνα. Δουλεύω στην Libya και δεν έχω επιλογές για να αλλάξω ημερομηνίες στης διακοπές μου, ούτε όμως μπορώ να περιμένω μέχρι το χειμώνα. Για μένα είναι μονόδρομος οι διακοπές στην Thailand αυτή την εποχή, ένταξη και τον χειμώνα αλλα δεν γίνετε να περιμένω μέχρι το 2011. και από ότι βλέπω δεν έχουν διάθεση για να καλυτερέψουν τα πράγματα. Βλέπω να πηγαίνω στο Κο Samui και λίγο στο Phuket οι ίδιες ημερομηνίες που είχα πει.απλός αλλαγή σχεδίων, χωρίς Bangkok. απευθείας στο νησί. Δεν γίνετε αλλιώς, γιατί θα νιώθω ότι δεν έκανα διακοπές την περίοδο μέχρι το χειμώνα. και από ψυχολογικής άποψης δεν είναι και το καλύτερο. καταλαβαίνετε τι εννοώ. 4-5 μήνες χωρίς 1 μέρα Off-day. "γιαφτο" είμαι αποφασισμένος να παο και για αυτό έκανα την ερώτηση. Ευχαριστώ όλους για την βυτία. Θα τα λέμε μέχρι να πάω όμως.

• Συντονιστής
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #9 στις: Μαΐου 01, 2010, 22:15:40 μμ »
καλα εκανες και αλλαξες λιγο το σχεδιο σου.Ας ευχηθουμε να εχουν σταματησει μεχρι να κατεβεις κατω και να βαλεις ξανα στο προγραμμα σου και την πρωτευουσα

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #10 στις: Μαΐου 01, 2010, 22:21:19 μμ »
Brazil - Fortaleza

O Kαθενας με τον πονο του!!!!!

Αποσυνδεδεμένος pol

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #11 στις: Μαΐου 02, 2010, 00:57:15 πμ »
παιδια εχει 1 ευδομαδα που γυρισα απο την thailand pukhet Chang Mai Chang Rai ολα νορμαλ δεν καταλαβα τιποτα απο τις φασαριες ..... απλα απεφυγα την BKK

Αποσυνδεδεμένος justyannis

• **
  • Dream on,until your dreams come true
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #12 στις: Μαΐου 02, 2010, 01:32:00 πμ »
παιδια στο μεξικο, εχει απιστευτη εκγληματικοτητα, οπως και σε ολη σχεδον την λατινικη αμερικη γενικοτερα! τι συγκρινουμε τωρα?  εδω στην καο σαν (μπανγκοκ) περπατας μονος ανενοχλητος 5 η ωρα το πρωι,  για καντο αυτο σε υποβαθμισμενη γειτονια στο μεξικο σιτυ, στη μπογκοτα, στο ριο, στο καρακας! και σε οποια μεγαλουπολη της λατινικης αμερικης!  εχω ακουσει ιστοριες για βραζιλια και βενεζουελα και εχω φριξει

Kαμμια συγκριση δεν μπορει να γινει .Περα απο τις περιοδους καποιων αναταραχων και εαν δεν βρεθεις λαθος ωρα σε λαθος μερος ( κατι που   μπορεις να το αποφυγεις) η Ταυλανδη  ειναι με  σε γενικες γραμμες ασφαλη χωρα. Τωρα    θα ηταν καλο οσοι μπορουν να καθηστερησουν λιγο το ταξιδι τους για να μην ταλαιπωρηθουν αλλα και για να νιωθουν ποιο ασφαλης.  Σε πολλες χωρες  τις λατινικης αμερικης  το σπορ του "ξελαφρωματος  τουριστων " εχει εξελιχθει σε τοπικο πρωταθλημα για τα μελη των διαφορων  συμμοριων (barramares,ponta da tulha, bahia)
Δεν θέλω να ακούω για Βραζιλία,στο Ρίο με συνέλαβαν διεφθαρμένοι αστυνομικοί στήνοντας μια πολύ ωραία παγίδα και πλήρωσα 1000ευρώ για να μην πάω φυλακή.Δεν ξαναπατάω ποτέ ούτε εκεί,ούτε σε άλλη χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Αποσυνδεδεμένος sortec19

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #13 στις: Μαΐου 02, 2010, 05:39:17 πμ »
Καλημερα φιλοι μου.
Πριν μια εβδομαδα γυρισα απο σαμουι και  ηταν τοσο υσηχο και ηρεμο.
Εκει δεν υπαρχουν πουκαμισα αλλα μονο παντοφλιτσες και μαγιω.
Ουτε πολλοι ρωσοι ουτε πολλοι αραβες.Τελεια ηταν παιδια και η Θαλασσα πεντακαθαρη.
Ξενοδοχειο Kirikayan **** απολαυση.
Εκει ξεχασα ακομα και τα νεα μετρα της κυβερνησης που μας βαζει να πληρωσουμε αυτα που εφαγαν αυτοι.

Αποσυνδεδεμένος grarxon

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • SeaMonkey 2.0.4 SeaMonkey 2.0.4
« Απάντηση #14 στις: Μαΐου 02, 2010, 08:29:42 πμ »
Εγώ έχω 1 φίλο στην Singapore (μπορεί να το έχω αναφέρει και πιο παλιά), και έχω ακόμα 1 φίλο στην Venezuela στο Isla de Margarita , για το Cancun που έγινε η αφορμή να σας ρωτήσω ήταν γιατί 1 συνάδελφος που ήρθε εδώ που είμαι, για temporary βοήθεια, μου το πρότεινε.
Αλλα εμενα μου έχει σφηνωθεί η Thailand και δεν αλλάζω.