0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ένα καταπληκτικό ντοκυμαντερ,με αγγλικούς υπότιτλους.Στην Δανία μόνο σε μια περιοχή βορειοδυτικά της χώρας , υπάρχουν πάνω απο 500 Ταϊλανδέζες παντρεμένες με Δανούς.Το ντοκυμαντερ χωρίζεται σε 2 μέρη.Το ένα μας ταξιδεύει στην Δανία και το άλλο στο Κοράτ,στην Μπανγκόκ και στην Πατάγια.Thy to Thailand και Thailand to Thy (Thy είναι η ονομασία της δανέζικης πόλης)Περιγράφει την μετανάστευση της Ταϊλανδέζας , την αναζήτηση του ονείρου Σας συνιστώ να το δείτε ... και άμα έχετε όρεξη το συζητάμε
Παράθεση από: Oytopikos στις Ιουλίου 09, 2010, 12:09:14 μμΈνα καταπληκτικό ντοκυμαντερ,με αγγλικούς υπότιτλους.Στην Δανία μόνο σε μια περιοχή βορειοδυτικά της χώρας , υπάρχουν πάνω απο 500 Ταϊλανδέζες παντρεμένες με Δανούς.Το ντοκυμαντερ χωρίζεται σε 2 μέρη.Το ένα μας ταξιδεύει στην Δανία και το άλλο στο Κοράτ,στην Μπανγκόκ και στην Πατάγια.Thy to Thailand και Thailand to Thy (Thy είναι η ονομασία της δανέζικης πόλης)Περιγράφει την μετανάστευση της Ταϊλανδέζας , την αναζήτηση του ονείρου Σας συνιστώ να το δείτε ... και άμα έχετε όρεξη το συζητάμε -------------------------------------α ρε φιλε που το πετυχες παλι.....μολις το τελειωσα...εβαλα να δω λιγο , αλλα ηταν τοσο ενδιαφερον, αληθινο που το ειδα ολο.πραγματι μου μιλησε μεσα μου....
α ρε φιλε που το πετυχες παλι.....μολις το τελειωσα...εβαλα να δω λιγο , αλλα ηταν τοσο ενδιαφερον, αληθινο που το ειδα ολο.πραγματι μου μιλησε μεσα μου....
Πρωτα απ'ολα το ντοκυματερ αυτο ειναι ενα απ'τα καλυτερα που εχω δει!!!!κυριολεκτικα με συνεπηρε!!!!!..............Προσωπικα,εγω δεν ονειρευομαι ετσι την οικογενεια που θα κανω(αν κανω ποτε!!!)Προτιμω να ειμαι 1000 φορες μονος παρα ετσι!!!
θαυμασιο oytopike, πιστευω πρεπει να το βλεπουν ολοι πριν πανε Ται για πρωτη φορα και οχι μονο...
Παράθεση από: Taxidiwtis στις Ιουλίου 11, 2010, 00:34:38 πμθαυμασιο oytopike, πιστευω πρεπει να το βλεπουν ολοι πριν πανε Ται για πρωτη φορα και οχι μονο...Χμμμ ...Δεν ξέρω αν κάποιος που πάει για πρώτη φορά θα μπορέσει να συλλάβει μερικές λεπτομέρειες.Anyway είναι καλή δουλειά