0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αμα είναι απο την γνωστή αλυσίδα Noodle bar δεν έχω καθόλου καλές εντυπώσεις απο Tom Yum τελευταίως.Εγώ απο τον κάμπο σας ζηλέυω αμφότερους(Αθηναίους,Θεσσ/κεις)
ταχιδιωτη να μου προσεχετε το φιλαρακι μου ειναι και καμπισιο
Κόσα δυστηχώς είσαι μακρία.Θα βρέθουμε εκ του σύνεγγυς εμείς.Ταξιδίωτη,Χόμις ευχάριστω για την πρόσκληση μεσα απο το φόρουμ με τιμά.Μιλάμε με ΠΜ!
Καλησπερα σε ολους,Ειπαμε την κυριακη 24/10/10 να τα πουμε παλι ,αλλα αυτη την φορα για φαγητο (Ζηλεψαμε απο τους συντροφους στην Αθηνα)Οι Προτασεις ειναι δυο : Η σε ενα κινεζικο στα λαδαδικα(δοκιμασμενο,ειχαμε ξαναμαζευτει εκει) η σε ενα καινουργιο Ται εστιατοριο που ανοιξε στην πλατεια Ναυαρινου(αληθεια ξερει καποιος κατι για αυτο??)Προσκλησεις δεν χρειαζονται απο κανεναν για κανεναν! Η Ται μας προσκαλει ολους......
Τελικα το δευτερο εστιατοριο στην πλ. Ναυαρινου ειναι Ινδονησιακο-Εχει 4 χρονια λειτουργειας-και οντως λεγεται Ματα Χαρι.Πηγα εχθες απο εκει και του εριξα μια ματια-Δυο παιδια εχουν το εστιατοριο εκ των οποιων γνωρισα τον εναν-το Γρηγορη-Ινδονησιος (πολυ καλο παιδι) πολιτογραφημενος Ελληνας(ετσι προεκυψε το Γρηγορης).Μιλησα μαζι του περι κοινων μεταξυ Ται-Ινδονησιακης κουζινας-μαλιστα ειχε την ευγενεια να μου ετοιμασει και ενα πιατο στα γρηγορα,κατι αναλογο με Καο pad gai, λιγο καυτερο το οποιο το βρηκα εξαιρετικο! (Σταθηκε αδυνατο να μου παρει λεφτα-την εβγαλα τζαμπατζε για βραδυνο)