0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
που καταντήσαμε να χαιρόμαστε που πετάμε με 600 και με Gulf ...
κλεισαμε αεροπορικα αθηνα-μπανγκοκ 588€ και τωρα ψαχνουμε τις εσωτερικες πτησεις.ξερει κανενας κανενα καλο σαιτ? πρεπει καλυτερα να ψαχνεις στο σαιτ της καθε αεροπορικης?
Παράθεση από: bestathens1972 στις Ιουνίου 14, 2010, 22:40:48 μμπου καταντήσαμε να χαιρόμαστε που πετάμε με 600 και με Gulf ... μην ξεχναμε οτι το ευρο εχει χασει 20% τουλαχιστον απο το περσινο καλοκαιρι αρα με την περσινη ισοτιμια του ευρο αυτη η προσφορα θα ηταν περιπου 490ε
κλεισαμε αεροπορικα αθηνα-μπανγκοκ 588€ και τωρα ψαχνουμε τις εσωτερικες πτησεις.[off-topic]ξερει κανενας κανενα καλο σαιτ? πρεπει καλυτερα να ψαχνεις στο σαιτ της καθε αεροπορικης?[/off-topic]
Παράθεση από: MARINER στις Ιουνίου 15, 2010, 00:11:52 πμΠαράθεση από: bestathens1972 στις Ιουνίου 14, 2010, 22:40:48 μμπου καταντήσαμε να χαιρόμαστε που πετάμε με 600 και με Gulf ... μην ξεχναμε οτι το ευρο εχει χασει 20% τουλαχιστον απο το περσινο καλοκαιρι αρα με την περσινη ισοτιμια του ευρο αυτη η προσφορα θα ηταν περιπου 490ε Χωρίς να θέλω να είμαι κατηγορηματικός νομίζω πως έχεις λάθος εδώ... Ο ναύλος καθορίζεται με βάση το κατά τόπους νόμισμα άρα δεν έχει να κάνει με την υποχώρηση του Ευρώ... Έχει αναφερθεί και σε άλλα thread πως είναι συνάρτηση των κενών θέσεων στα δρομολόγια και τον αριθμό των δρομολογίων... Αν έχω λάθος ας με διορθώσει κάποιος ...