0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
10+
καλή είναι ρε παιδιά και αρκετά σοβαρή αλλα πάνω από όλα φτηνή...πάντως εμενα και την γυναικα μου μας την κάτσανε φέτος.επιστροφή από bkk στο μπαχρέιν αρνούνταν να μου δώσουν hotel.και ο λόγος τα επεισόδια στο κέντρο τις polhs.me αποτέλεσμα να την βγάλουμε στο αεροδρόμιο 11 ώρες,πολύ κακό πράμα,μεγάλη taleporia.tin έψαξα μπας και πάρουμε καμια επιταγή-αποζημίωση αλλα τίποτα...φέτος thai.ανθρώπινα και πάνω από olla άνετα καθαρά.a!και χωρίς μυρωδιές
εγω θελω να παω διακοπες και για αυτο το λογο χρησιμοποιω μια αεροποτικη εταιρεια που ειναι συμφωνη με τους διεθνης ορους των αερομεταφορων και οχι να ταξιδεψω ''ανετα'' συμφωνα με το ποσο τσαμπουκας ειμαι. Γι αυτο δεν την κοιτω καθολου τη συγκεκριμενη εταιρεια οσο φτηνη και να ειναι.
Φίλε μου εύχομαι να μη σου συμβεί ποτε κάποια στραβη και να βρεθείς σε τέτοια θέση,αλλα εχε υπόψιν σου ότι την ΊΔΙΑ ακριβώς πρακτική ακολουθούν ΌΛΕΣ οι εταιρίες τώρα πια...Μη νομίζεις δηλαδή ότι αν πάς με Thai η Qatar και προκύψει το οποιοδήποτε πρόβλημα θα σκιστουν να σε εξυπηρετήσουν και να "επανορθωσουν" με κάποιο τροπο...Αν δε φωναξεις δείχνοντας τους ότι έχεις πλήρη γνώση των νομων που διέπουν τις αερομεταφορές και των δικαιωμάτων σου,αποτέλεσμα δεν θα έχεις...Εκει άλλωστε ποντάρουν όλες οι εταιρίες...Στην άγνοια της συντριπτικής πλειοψηφίας των ταξιδευτων...Παράδειγμα...Είσαι στη Μπανγκόκ και πάς το βράδυ στο αεροδρόμιο να πάρεις το αεροπλάνο της επιστροφής,με Thai ας πούμε..Εκει σου ανακοινώνουν ότι υπάρχει τεχνικό πρόβλημα και η πτήση αναβάλλεται για την άλλη μέρα το μεσημέρι...Έρχονται με ένα πλατύ χαμόγελο και σου ζητάνε χιλια συγγνώμη,και με ένα ύφος "άντε μεγαλε σε εφτιαξα",σε πανε σε πολυτελές ξενοδοχείο για να περάσεις το βράδυ σου,ώστε να πεταξεις την άλλη μέρα...Σου δίνουν κι ένα voucher για δωρεάν γεύμα,κι εσυ τσιμπας!ΛΑΘΟΣ!Σύμφωνα με το νομο,είναι υποχρεωμένοι,εκτός απο ξενοδοχείο και φαγητό,να σου καταβάλουν και 600 ευρω μετρητά,η ένα εισιτήριο πήγαινε-έλα δωρεάν...Κι αν δε το ζητήσεις εσυ,9 στις 10 περιπτώσεις,αυτοί κάνουν τη πάπια...σε ΌΛΕΣ τις εταιρίες...