0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
To ανέφερα αυτό το παραδειγμα.Απλά όπως επιβεβαιώνει και ο Maikoa που έχει την εμπειρία από αεροπορικές εταιρίες ,με αυτόν τον τρόπο δεν εισαι 100% σίγουρος.Ρισκάρεις απλά ...Από κει και πέρα ας κρίνει ο καθένας πως θέλει να πραξει
Εαν ησουνα αρκετο καιρο στην Ροδο φανταρος Κε Oytopike, πρεπει να σου ''εβγαλα'' εισιτηρια και εαν ηταν γεματο να σου εδωσα θεση....( οταν εβλεπα φανταρο προσπαθουσα να τον βοηθησω) εκτος βεβαια και εαν δεν με ''πετυχες'' ποτε.
Και εγώ συμφωνώ με τον doctor. Και απο δική μου εμπειρία και απο φίλου, one way me thai και απλά κράτηση για επιστροφή. Απλα είδανε οτι γραφει η visa wife of greek και no problem. Ξερετε εσεις καποιο περιστατικό που δεν αφήσανε ταιλανδή γυναίκα έλληνα να ταξιδέψει Ελλαδα απο Bangkok λογω one way ticket?
Εγω μιλάω για Thai. Και η πρεσβεία λες να συμβουλεύει το κόσμο έτσι επειδή θέλει να ρισκάρουν;
Κοίτα εγώ αυτά που λες εσύ απο εμπειρίες άλλων, τα έχω ζησει όπως και 2 φίλοι μου.Και τις εταιρείες που λες είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχαν πει αυτό που διατυπώνεις και εσύ. Αλλά η Thai συγκεκριμένα δεν είχε πρόβλημα, όπως και στους 2 φίλους που φέρανε τις γυναίκες τους. Και εγώ απο αυτά που άκουγα ήμουν έτοιμος να κλείσω 2 way ticket, αλλά απο τη πρεσβεία μια κοπέλα (ελληνίδα, δε θυμάμαι το όνομα της), μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα με thai. Οκ δεν είναι 100% συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν διαθέτουν όλοι τα extra 500 ευρώ τόσο έυκολα.
... αλλά δεν διαθέτουν όλοι τα extra 500 ευρώ τόσο έυκολα.
Παράθεση από: brainlaugh στις Μαΐου 30, 2010, 03:24:49 πμΚαι εγώ συμφωνώ με τον doctor. Και απο δική μου εμπειρία και απο φίλου, one way me thai και απλά κράτηση για επιστροφή. Απλα είδανε οτι γραφει η visa wife of greek και no problem. Ξερετε εσεις καποιο περιστατικό που δεν αφήσανε ταιλανδή γυναίκα έλληνα να ταξιδέψει Ελλαδα απο Bangkok λογω one way ticket?Είναι η δεύτερη φορά που το γράφω.Φυσικά και υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις και πάνω από μια.Μάλιστα αν κάνεις τον κόπο να διαβάσεις το ποστ μου , στο παραδειγμα που αναφέρω , πολύ γνωστό μέλος του φόρουμ κινδύνεψε να χάσει και τα λεφτά του εισιτηρίου του με την Royal Jordanian.Μπορεί να γράφει wife of greek αλλά η γυναίκα που ταξιδεύει δεν έχει άδεια παραμονής στην χώρα.Οπότε επειδή αισθάνομαι την υποχρέωση να ενημερώνουμε σωστά και υπέυθυνα, ξαναλέω και ευχαριστώ τον Μαικοα για την επιβεβαίωση.Αν δεν βγάλετε επιστροφή ΡΙΣΚΑΡΕΤΕ!