0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρακαλω πολυ αναφερθηκε λιγο πιο πανω οτι μετα το γαμο στο αεροδρομιο ζητανε εισητηριο επιστροφης αλλα υπαρχει κομπινα. Τι εννοειτε με αυτο. Επειδη την αλλη εβδομαδα παντρευομαι τι πρεπει να κανω με το εισητηριο. Ευχαριστω
Σχετικά με το κλείσιμο εισιτηρίου round trip στο όνομά της, τι θα μου προτείνατε? Επίσης, σχετικά με την ασφάλειά της για τους 3 μήνες? Υπάρχει κάποιο σχετικό έγγραφο που εξυπηρετεί στο κτήριο της πρεσβείας?
H ελληνική πρεσβεία στην Μπανγκόκ θα σου πεί πως δεν χρειάζεται εισιτήριο επιστροφής μιας και η γυναίκα σου θα έχει τρίμηνη βίζα και μόλις έρθει στην Ελλάδα θα λάβει προσωρινή αδείας παραμονής.Οι εταιρίες όμως το απαιτούν , ΝΤΑΒΑΝΤΖΙΛΙΚΙ ΛΕΩ ΕΓΩ , μπορείς να το διαπιστώσεις κάνοντας ένα τηλεφώνημα σε οποιαδηποτε αεροπορική.Παραθέτω 3 παραδείγματα.1.Γυναίκα μέλους του φόρουμ πάει με την τρίμηνη βίζα της να πετάξει από Σουβαρναμπούμ με Royal Jordanian.Είχε μονό εισιτήριο για Αθήνα.Δεν την άφησαν να επιβιβαστεί...2.Γυναίκα μέλους του φόρουμ πηγαίνει πάλι με μονό εισιτήριο , δεν της ζητηθηκε επιστροφή κατα το τσεκ-ιν και πέταξε κανονικά3.Γυναίκα μέλους του φόρουμ πηγαίνει με μονό εισιτήριο αλλά και με τυπωμένη την κράτηση της για εισιτήριο επιστροφής.Πέταξε κανονικάΑπό τις εμπειρίες μελών του φόρουμ ξέρω οτι οι περισσότεροι εκδίδουν εισιτήριο επιστροφής για να μην έχουν κανένα πρόβλημα κατα το τσεκ-ιν και το ακυρώνουν στην Αθήνα... Είναι ο πιο ασφαλής τρόπος και σου κοστίζει 60-70 ευρώ ανάλογα με την εταιρία , όταν το ακυρώσεις.Αυτόν τον τρόπο προτείνω και εγώ.* Αν βγάλεις εισιτήριο να το εκδώσεις απο Ελλάδα γιατί είναι πιο ευκολη η ακύρωση ... μέσω ιντερνετ ή Ταϊλάνδης μπλέκεις... μιας και το εισιτηριο δεν ειναι στο όνομά σου
Για έκδοση βίζας άμα έχει τα δικαιολογητικά και άμα τους πιέσει λίγο π.χ. το εισιτήριο είναι σε κοντινή ημερομηνία , σε 4 μέρες την έχει. Προσοχή το εισιτήριο άμα πληρωθεί με κάρτα χρεωστική ή πιστωτική δική σου (ειδικά στη Qatar) απαιτεί να έχει η κοπέλα την συγκεκριμένη κάρτα κατά την επιβίβαση. Θα πρέπει πάλι για να είσαι σίγουρος ότι κάποιος γραφειοκράτης υπάλληλος δεν θα της δημιουργήσει πρόβλημα να ειδοποιήσεις την Qatar.
Σε αυτό εννοείς μέσω ταξιδιωτικού γραφείου ή να πληρώσεις μετρητά? Αρα στην τελευταία περίπτωση(μετρητά) κανείς θα πρέπει οπωσδήποτε να πάει ο ίδιος να το βγάλει στο αεροδρόμιο στην Αθήνα ή να στείλει κάποιον εφόσον δεν ζει Αθήνα? Και το λέω γιατί αν βγάλω εισιτήριο μετ'επιστροφής στη γυναίκα μου μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής μου, φοβάμαι ότι θα της ζητήσουν να έχει την κάρτα, ειδικά η Qatar Airways.