0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
P-Yai μου άρεσε πολύ η τοποθέτησή σου. Εϊμαι κι εγώ παντρεμένος με Ταιλανδή και είμαστε πανευτυχείς εδώ και χρόνια, ούτε στον ύπνο μου δεν περίμενα τόσο καλό γάμο. Όπως τα λες ειναι.Ωστόσω, απ'οτι διάβασα από πολλούς, θεωρούν την 'φτώχεια' σαν την κύρια αιτία για την πορνεία, τη διαφθορά και τα παντρολογήματα για εξασφάλιση. Επιτρέψτε μου να διαφωνίσω κάθετα. Σίγουρα δυστυχώς υπάρχουν αρκετά μεμονομένα περιστατικά που όντως η φτώχεια και ιδιαίτερες συνθήκες οδήγησαν κάποιες κοπέλες εκεί, αλλά η πλειονότητα των περιπτώσεων είναι διαφορετική. Καταρχήν έχω ταξιδέψει σε 52 χώρες, πολλές από τις οποίες είναι απείρως φτωχότερες από την Ταιλάνδη. Γιατί εκεί οι γυναίκες στο σύνολο δεν είναι πουτάνες? Γιατί δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να παντρευτούν ένα γέρο να τις 'σπονσάρει'? Γιατί υπάρχουν στοιχειώδεις αξίες και αξιοπρέπεια. Κάποια πράγματα απλα δεν διαπραγματέυονται.Η Ταιλάνδη δεν είναι ούτε Καμπότζη, ούτε Λάος, ούτε Μυανμάρ, ούτε η Παπούα και η Σουμάτρα στην Ινδονησία. Υπάρχουν εναλλακτικές για εργασία έστω σκληρή και καποια προοπτική, έστω και μικρή. Απλά στην Ταιλάνδη το όλο θέμα με τους ξένους έχει γίνει εθνική μόδα. Εύκολο χρήμα, αραλίκι και άνετη ζωή. Όποιος πειναει μπορεί να δουλέψει στα χωράφια, όπως έκαναν τόσους αιώνες , για να μην πω για τις εκατομμύρια θέσεις εργασίας που έχουν ανοιχτεί λόγω επιχειρήσεων, εργοστασίων και τουρισμού. Γιατί λοιπόν κάποιες κοπέλες δουλέυουν 12ωρο στα εμπορικά κέντρα ενώ άλλες πάνε πιάτσα στη walking street? Γιατί κάποιοι άντρες δουλέυουν σκληρά (μην ψεχνάμε ότι η ανάπτυξη σε αυτά τα μέρη είναι τεράστια) ενώ άλλοι κάθονται ξάπλα όλη μέρα κάτω από τους φοίνικες και πουλάνε μπάφους ή γίνονται ladyboys? Σίγουρα η 'φτώχεια' δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Και στην Κίνα έχει φτώχεια αλλά άντε ζήτα από καμιά φτωχή να σου κάτσει και έλα πες μου (εκτός από Shanghai και συναφή κέντρα). Τα αίτια είναι άλλα και θέλει πολύ κουβεντα.Το να κάνεις οικογένεια με τέτοια γυναίκα από μπαρ κλπ είναι σα να παίζεις ρώσσικη τουλέτα με 5 σφαίρες στο εξάσφαιρο. Μπορέι και να γλιτώσεις...
μολις μπηκα και ειδα το θεμα σας με τραβηξε και διαβασα ολη την συζητηση (αν και ζαλιστηκα).Δεν ξερω τι να πρωτο πω για το θεμα του Νικου....ειμαι ελληνιδα 28 ετων,εχω περασει και εγω τα θεματα μου με πολλους αντρες ελληνες...αλλα δεν θα παω πουθενα αλλου στον κοσμο να βρω αντρα εκτος απο την ελλαδα....ο γαμος ειναι τυχη ..αν σου κατσει σου κατσε...Επισης υπαρχουν δυο ειδη γυναικων ,που@@@ στο σωμα και που@@@@ στην ψυχη αμα επεσες και στα δυο ειδη λογικο ειναι να μην θες ελληνιδα που θα σου ζηταει να τις επιπλωσεις το σπιτι οπως εγραψες!! επισης π@@@ υπαρχουν παντου ασχετα το χρωμα την γλωσσα κτλ κτλ κτλ !!Νικο απλα προσεχε πολυ τις γυναικες οτι εθνικοτητα και να εχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και κάτι ακόμα όσο γιαυτό που είπες θα την φερεις για 8 μέρες σαν τουρίστρια χωρείς να την παντρευτείς άρχισε να μαθαίνεις το τραγουδάκι ένα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό και όταν το μάθεις θα στο κάνω Video.
Παράθεση από: doctortilac στις Ιουνίου 09, 2010, 19:54:11 μμ Και κάτι ακόμα όσο γιαυτό που είπες θα την φερεις για 8 μέρες σαν τουρίστρια χωρείς να την παντρευτείς άρχισε να μαθαίνεις το τραγουδάκι ένα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό και όταν το μάθεις θα στο κάνω Video. Με αυτο τι εννοεις συνονοματε οτι θα παω εκει και θα μου κανει νερα και δεν θα ερχεται χωρις γαμο η δεν θα βγαινει η βιζα?
Ειναι απολυτα σιγουρο αυτο? Μια συναδελφος της στη ιδια ακριβως θεση εργασιας εβγαλε πριν κανα μηνα για νεα ζηλανδια. Για ελλαδα με τιποτα τουριστικη?