Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145148 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• Φύλο: Άντρας
  • เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #150 στις: Ιουνίου 11, 2010, 22:04:06 μμ »
3 μερες ελειψα και το σηριαλ πηγε 20 επεισοδεια μπροστα :o

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #151 στις: Ιουνίου 12, 2010, 00:18:07 πμ »
Αγαπητή μου φίλοι σήμερα άκουσα και αυτό που δεν είχα μεχρη τώρα ακούσει. Σήμερα κατάλαβα μεχρη που φτάνει η πονηριά της Ταϊλανδης για να σου τα φάει. Είναι μερικοί εδώ που με λένε εμένα τρελό που τα γραφή αυτά που σημβενουν από της Ταΐλανδές. Αντί να πούνε αυτές τρελές που τα κάνουν και τα λένε, λένε εμενα που απλός τα γράφω. Αλλά τη να πεις.... Η ιστορία έχει ως εξής και είναι πλήρως αληθινή και εχω και μάρτυρες. Φίλος καλό παιδί  πριν 3 χρόνια γνώρισε μια από την pattaya  καμιά σχέση με μπαρ και ότι έχει να κάνει με την ζωή της νύκτας. Όπως λέμε σωστή κοπέλα για σπίτι με τα όλα της όσο για το επάγγελμα. Δουλεύει σε μια εταιρεία. Ο φίλος ήθελε να την παντρευτεί και θέλει αλλά έχει κολλήσει στο SIN SOT. πριν 3 χρόνια τα έξοδα του γάμου ήταν  10.000 ευρό τώρα έγιναν 20.000 ευρό. Το παιδί δουλεύει 3 δουλείες για να μπορεί και την ικανοποιούσε σε όλα της. Η μάνα της της αγόρασε σπίτι και εκείνος της πληρώνει το γραμμάτιο. Το επίπλωσε και στέλνει κάθε μήνα λεφτά στην κοπέλα. Τώρα του ζήτησε και άλλα και το παιδί δεν έχει και τη σοφιστικέ η Ταϊλάνδη. Ακούστε το πρωτάκουστο σοφιστικέ ότι την δάγκωσε ΚΟΥΝΟΎΠΙ μάλιστα φίλοι μου και του ζητάει για άρχει για να γίνει καλά 20.000 μπατ και φυσικά έχει και συνέχεια ώσπου να γίνει καλά Αυτό δεν το είχα ακουστά αν και εχω ακουστά πάρα πολλά. Μέχρι που θα πάει η κοροϊδία τους δεν το γνωρίζω μάλλον νομίζουν ότι ήμαστε χαμηλής νοημοσύνης.

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #152 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:21:14 πμ »
αντε παλι...ρε ντοκτορ μου και εγω ξερω αλλον που ζει και βασιλευει με ταυλανδεζα....που ζουνε μαζι δεκαπεντε χρονια...ευρωπη και ται και ειναι ευτυχισμενοι.....ξερω και πολλους που φαγανε τα μουτρα τους.....ιστοριες ασυλληπτες.......με ασχημο τελος......αυτα ειναι τυχερα ντοκτορ μου.....και εγω τα ειχα με ελληνιδα ευηποληπτη με πολυ χρημα και την παρατησα γιατι ηταν xxxxxxx.......

Συγχώνευση : Ιουνίου 12, 2010, 01:22:27 πμ
καταλαβαινεις τι εννοω ετσι?

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #153 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:23:41 πμ »
H απάντησή μου εδώ  ---> http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=2496

το προανέφερε ο teosep

Κάτι που ξέχασα να πω στα προηγούμενα e-mails:

Εάν κάποιος τουρίστας έρθει διεκοπές στη Μύκονο, στο Φαλιράκι της Ρόδου, στα Μάταλα και συναφή μέρη,

๋็Ξέχασες την Ζάκυνθο , και μάλλον εννοείς τα Μάλια και όχι τα Μάταλα (εκεί ήταν ωραία  ;))

Jomtien

• Επισκέπτης
« Απάντηση #154 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:26:49 πμ »
Αγαπητή μου φίλοι σήμερα άκουσα και αυτό που δεν είχα μεχρη τώρα ακούσει. Σήμερα κατάλαβα μεχρη που φτάνει η πονηριά της Ταϊλανδης για να σου τα φάει. Είναι μερικοί εδώ που με λένε εμένα τρελό που τα γραφή αυτά που σημβενουν από της Ταΐλανδές. Αντί να πούνε αυτές τρελές που τα κάνουν και τα λένε, λένε εμενα που απλός τα γράφω. Αλλά τη να πεις.... Η ιστορία έχει ως εξής και είναι πλήρως αληθινή και εχω και μάρτυρες. Φίλος καλό παιδί  πριν 3 χρόνια γνώρισε μια από την pattaya  καμιά σχέση με μπαρ και ότι έχει να κάνει με την ζωή της νύκτας. Όπως λέμε σωστή κοπέλα για σπίτι με τα όλα της όσο για το επάγγελμα. Δουλεύει σε μια εταιρεία. Ο φίλος ήθελε να την παντρευτεί και θέλει αλλά έχει κολλήσει στο SIN SOT. πριν 3 χρόνια τα έξοδα του γάμου ήταν  10.000 ευρό τώρα έγιναν 20.000 ευρό. Το παιδί δουλεύει 3 δουλείες για να μπορεί και την ικανοποιούσε σε όλα της. Η μάνα της της αγόρασε σπίτι και εκείνος της πληρώνει το γραμμάτιο. Το επίπλωσε και στέλνει κάθε μήνα λεφτά στην κοπέλα. Τώρα του ζήτησε και άλλα και το παιδί δεν έχει και τη σοφιστικέ η Ταϊλάνδη. Ακούστε το πρωτάκουστο σοφιστικέ ότι την δάγκωσε ΚΟΥΝΟΎΠΙ μάλιστα φίλοι μου και του ζητάει για άρχει για να γίνει καλά 20.000 μπατ και φυσικά έχει και συνέχεια ώσπου να γίνει καλά Αυτό δεν το είχα ακουστά αν και εχω ακουστά πάρα πολλά. Μέχρι που θα πάει η κοροϊδία τους δεν το γνωρίζω μάλλον νομίζουν ότι ήμαστε χαμηλής νοημοσύνης.

Να ζητάει 20000 μπατ επειδή την τσίμπησε κουνούπι δεν είναι καθόλου σωστό. Να την τσίμπαγε καμιά μύγα, μάλιστα.
Καλύτερα να μη λέγονται αυτά τα πράγματα. Επηρεάζουν όσους κάνουν ( κάνουμε; ) αποτοξίνωση.

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #155 στις: Ιουνίου 12, 2010, 01:27:37 πμ »
http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=6185.msg33867#msg33867

Συγχώνευση : Ιουνίου 12, 2010, 01:34:19 πμ
jomtien μαζι σου.....το προηγουμενο κειμενο το εγραψε καποιος στο σαιτ μας.....διαβαζε ντοκτορ και ασε τις τρελες ταυλανδες....θεε μου λυπησου τους τρελλους και τις τρελλες....και τον ντοκτορ μας τον καλο που την πατησε απο ταυλανδη βρες του γυναικα καλη και τιμια και ας ειναι και απο την αλβανια.....ντοκτορ μου εγω σε παω...αν επαθες καμμια νιλα με την ται να πας στην καμποτζη η στο λαος.....ντοκτορ να πας αφραγκος να βρεις αληθινη αγαπη.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2010, 01:34:19 πμ από pipelinos »

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #156 στις: Ιουνίου 12, 2010, 05:33:13 πμ »
Ρε δοκτορα εχεις γινει γραφικος ηρεμησε αγορι μου ενταξει καταλαβαμε μισεις την Ταυλανδη και ολο τον λαο της.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #157 στις: Ιουνίου 12, 2010, 06:05:09 πμ »
πες του τα και εσυ τζιμαρα....ντοκτορ για το καλο σου τα λεμε....

Συγχώνευση : Ιουνίου 12, 2010, 07:57:54 πμ
σ αγαπαμε ρεεεεεεεεεεε :-*
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2010, 07:57:54 πμ από pipelinos »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #158 στις: Ιουνίου 12, 2010, 08:21:38 πμ »
Γιατί σας τσούζει όταν λεμέ αληθινές  ιστορίες. Μήπως κάποιος μπορεί να μου εξηγήσει. Και το όσο που λέτε ότι μισό την Ταϊλάνδη και της Ταϊλανδέζες  είσαστε λάθος γιατί μόλις πάρω το διαζύγιο μου από την Ταϊλανδέζα εχω έτυμη αλλην Ταϊλανδέζα να παντρευτώ. Και πώς της μισώ που ανοίγω γραφείο  συνοικεσίων για να της παντρέψω με Ελληνες σαν και εσάς θερμούς υποστηρικτές και πολύ LARGE... γι αυτό μην λέτε κουταμάρες και στέλνετε βιογραφείκα να σας συστήσω καμιά καλή κοπέλα να φτιάξετε την ζωή σας. Αλλά της αληθινές ιστοριες πάντοτε θα της λέω σας αρέσει η όχι.

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #159 στις: Ιουνίου 12, 2010, 08:43:57 πμ »
πανω τους γιατρε....πανω απο ολα η αληθεια κυριοι...ντοκτορ σπικινγκ....καλημερα γιατρε μου :D

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #160 στις: Ιουνίου 12, 2010, 09:07:27 πμ »
στέλνετε βιογραφείκα να σας συστήσω καμιά καλή κοπέλα να φτιάξετε την ζωή σας.

Γεια σας
Το ονομα μου ειναι........... και επιθυμω γνωριμια με Ταυλανδη υπηκοο με σκοπο τον γαμο.
Ειμαι 35 ετων , 182 cm 85 κιλα με αθλητικο σωμα
Ειμαι καστανοξανθος με πρασινα ματια.
Η ακινητη μου περιουσια αγγιζει το ενα εκατ. ευρο.
Εχω μετοχες και λαμβανω μερισματα μεγαλης αξιας.
Τα μηνιαια εισοδηματα μου ξεπερνουν τις 10.000 ευρο.
Μου αρεσουν τα ταξιδια και διαθετω αρκετο ελευθερο χρονο για να τα πραγματοποιω με την μελλοντικη συζυγο και ολο της το σοι.
Χομπι μου ειναι η συλλογη γραμματοσημων και πεταλουδων.
Δεν πινω αλκοολ και ειμαι φανατικος αντικαπνιστης.
Μου αρεσει να απολαμβανω τις βραδιες μου στο σπιτι , με ολα τα μελη της οικογενειας.
Θελω να δημιουργησω μεγαλη οικογενεια γιατι μου αρεσει και δεν με ενδιαφερει εαν ζουν μαζι μας η πεθερα μου , ο κουνιαδος μου , και ο πρωτος ξαδερφος του μπατζανακη μου.

Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις
Φωτο απαραιτητη

Υ.Γ. Διαθετω 20.000 ευρο για σιν σοτ και 1.000 ευρο μηνιαιως για την γλυκια μου πεθερουλα

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #161 στις: Ιουνίου 12, 2010, 09:37:52 πμ »
ο καραμπέ δεν νομίζω ότι θα μείνει ανύπαντρος παραπάνω από 10 δευτερόλεπτα αν στείλει αυτό το βιογραφικό ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :D :D :D :D :D, αν και οι γνώστες ξέρουν ότι οι Ταυλανδέζες προτιμούν τα πιπίνια!!! κόψε κάτι στην ηλικία και προβλέπω νέο κύμα ταραχών στην Ταυλάνδη ποια θα σε πρωτοπαντρευτεί ;D ;D ;D ;D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2010, 09:39:58 πμ από erasmoshemin »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #162 στις: Ιουνίου 12, 2010, 10:19:14 πμ »
στέλνετε βιογραφείκα να σας συστήσω καμιά καλή κοπέλα να φτιάξετε την ζωή σας.

Γεια σας
Το ονομα μου ειναι........... και επιθυμω γνωριμια με Ταυλανδη υπηκοο με σκοπο τον γαμο.
Ειμαι 35 ετων , 182 cm 85 κιλα με αθλητικο σωμα
Ειμαι καστανοξανθος με πρασινα ματια.
Η ακινητη μου περιουσια αγγιζει το ενα εκατ. ευρο.
Εχω μετοχες και λαμβανω μερισματα μεγαλης αξιας.
Τα μηνιαια εισοδηματα μου ξεπερνουν τις 10.000 ευρο.
Μου αρεσουν τα ταξιδια και διαθετω αρκετο ελευθερο χρονο για να τα πραγματοποιω με την μελλοντικη συζυγο και ολο της το σοι.
Χομπι μου ειναι η συλλογη γραμματοσημων και πεταλουδων.
Δεν πινω αλκοολ και ειμαι φανατικος αντικαπνιστης.
Μου αρεσει να απολαμβανω τις βραδιες μου στο σπιτι , με ολα τα μελη της οικογενειας.
Θελω να δημιουργησω μεγαλη οικογενεια γιατι μου αρεσει και δεν με ενδιαφερει εαν ζουν μαζι μας η πεθερα μου , ο κουνιαδος μου , και ο πρωτος ξαδερφος του μπατζανακη μου.

Παρακαλω μονο σοβαρες προτασεις
Φωτο απαραιτητη

Υ.Γ. Διαθετω 20.000 ευρο για σιν σοτ και 1.000 ευρο μηνιαιως για την γλυκια μου πεθερουλα

Το προώθησα. Αν και το βιογραφεικω σου είχε κάτι ελυπσεις ότι το αμάξι σου είναι  Mercedes αλά το διόρθωσα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 12, 2010, 10:31:14 πμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #163 στις: Ιουνίου 12, 2010, 13:12:16 μμ »
Nα ελπιζω doctor????

Αποσυνδεδεμένος PEROTA

• **
  • ERES EN ME MENTE ALGO MAGICO!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #164 στις: Ιουνίου 12, 2010, 14:11:44 μμ »
Karabe καλημέρα προσοχή σε αυτα που γράφεις γιατι εχω βάσιμες πληροφορίες οτι εχει κάνει εγγραφή στο forum μας ο Παπακωνσταντίνου(Υπ.Οικονομικών)...και οπως ξέρεις είναι δύσκολες οι εποχές που ζούμε.....