0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κάτι που ξέχασα να πω στα προηγούμενα e-mails:Εάν κάποιος τουρίστας έρθει διεκοπές στη Μύκονο, στο Φαλιράκι της Ρόδου, στα Μάταλα και συναφή μέρη,
Αγαπητή μου φίλοι σήμερα άκουσα και αυτό που δεν είχα μεχρη τώρα ακούσει. Σήμερα κατάλαβα μεχρη που φτάνει η πονηριά της Ταϊλανδης για να σου τα φάει. Είναι μερικοί εδώ που με λένε εμένα τρελό που τα γραφή αυτά που σημβενουν από της Ταΐλανδές. Αντί να πούνε αυτές τρελές που τα κάνουν και τα λένε, λένε εμενα που απλός τα γράφω. Αλλά τη να πεις.... Η ιστορία έχει ως εξής και είναι πλήρως αληθινή και εχω και μάρτυρες. Φίλος καλό παιδί πριν 3 χρόνια γνώρισε μια από την pattaya καμιά σχέση με μπαρ και ότι έχει να κάνει με την ζωή της νύκτας. Όπως λέμε σωστή κοπέλα για σπίτι με τα όλα της όσο για το επάγγελμα. Δουλεύει σε μια εταιρεία. Ο φίλος ήθελε να την παντρευτεί και θέλει αλλά έχει κολλήσει στο SIN SOT. πριν 3 χρόνια τα έξοδα του γάμου ήταν 10.000 ευρό τώρα έγιναν 20.000 ευρό. Το παιδί δουλεύει 3 δουλείες για να μπορεί και την ικανοποιούσε σε όλα της. Η μάνα της της αγόρασε σπίτι και εκείνος της πληρώνει το γραμμάτιο. Το επίπλωσε και στέλνει κάθε μήνα λεφτά στην κοπέλα. Τώρα του ζήτησε και άλλα και το παιδί δεν έχει και τη σοφιστικέ η Ταϊλάνδη. Ακούστε το πρωτάκουστο σοφιστικέ ότι την δάγκωσε ΚΟΥΝΟΎΠΙ μάλιστα φίλοι μου και του ζητάει για άρχει για να γίνει καλά 20.000 μπατ και φυσικά έχει και συνέχεια ώσπου να γίνει καλά Αυτό δεν το είχα ακουστά αν και εχω ακουστά πάρα πολλά. Μέχρι που θα πάει η κοροϊδία τους δεν το γνωρίζω μάλλον νομίζουν ότι ήμαστε χαμηλής νοημοσύνης.
στέλνετε βιογραφείκα να σας συστήσω καμιά καλή κοπέλα να φτιάξετε την ζωή σας.
Παράθεση από: doctortilac στις Ιουνίου 12, 2010, 08:21:38 πμστέλνετε βιογραφείκα να σας συστήσω καμιά καλή κοπέλα να φτιάξετε την ζωή σας.Γεια σαςΤο ονομα μου ειναι........... και επιθυμω γνωριμια με Ταυλανδη υπηκοο με σκοπο τον γαμο.Ειμαι 35 ετων , 182 cm 85 κιλα με αθλητικο σωμα Ειμαι καστανοξανθος με πρασινα ματια.Η ακινητη μου περιουσια αγγιζει το ενα εκατ. ευρο.Εχω μετοχες και λαμβανω μερισματα μεγαλης αξιας.Τα μηνιαια εισοδηματα μου ξεπερνουν τις 10.000 ευρο.Μου αρεσουν τα ταξιδια και διαθετω αρκετο ελευθερο χρονο για να τα πραγματοποιω με την μελλοντικη συζυγο και ολο της το σοι.Χομπι μου ειναι η συλλογη γραμματοσημων και πεταλουδων.Δεν πινω αλκοολ και ειμαι φανατικος αντικαπνιστης.Μου αρεσει να απολαμβανω τις βραδιες μου στο σπιτι , με ολα τα μελη της οικογενειας.Θελω να δημιουργησω μεγαλη οικογενεια γιατι μου αρεσει και δεν με ενδιαφερει εαν ζουν μαζι μας η πεθερα μου , ο κουνιαδος μου , και ο πρωτος ξαδερφος του μπατζανακη μου.Παρακαλω μονο σοβαρες προτασειςΦωτο απαραιτητηΥ.Γ. Διαθετω 20.000 ευρο για σιν σοτ και 1.000 ευρο μηνιαιως για την γλυκια μου πεθερουλα