Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145134 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος zinos

• *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.5.10 Firefox 3.5.10
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #180 στις: Ιουλίου 23, 2010, 02:16:24 πμ »
εχεις δικιο που τα λες αφτα απο μια, διωτι δεν με ξερης σαν ανθρωπο. εγω σε συντομια ειπα μια αποψη ψυχης χωρις ουσιοδης  ενημερωση για πολα πραγματα για μενα. [αν ηθελα να αγωρασω γυναικα εβρισκα και εδω.] εγω επισημανα οτι σαν γυναικαις με την κουλτουρα που εχουν ξερω οτι σεβωνται πολλα πραγματα, ηχα φιλικη σχεση καποτε με ταιλανδεζες πριν 10 χρωνια περιπου,και ξερω την νοωτροπια τους περιπου. αλλα το να θελω να κανω μια σχεση με μια γυναικα απο εκει ειναι πρωσωπικο. και δεν θα αναφερθω διοτι θα μας παρη μερες. εγω περασα πολα σαν νεος και γενηκα στην ζωη μου, στο σταδιο που εινε η ται τωρα το εζησα για μερικα χρονια στην ειδια μου την πατριδα που υπηρετησα και παρασημοφοριθηκα για αυτην.[εινε μεγαλη κουβεντα.] ασφαλος και καπια αλη κοπελα απο αλο κρατος,[εκτος εληνηδας] θα εκανα το ειδιο, απλος σαν λαος με κουλτουρα,πιστεβω,νωοτροπια,κ.λ.π πρωτημω της ασιατησες. σαφος και εινε και αλλα πραγματα πιο πολα απο αφτα που γραφω, εγω δεν εχω τα χρηματα να αγωρασω γυναικα ωπος το θετης, το να δωσω σε ενα εθημο που εχουν [ωπος εμης] ενα ποσο, δεν εινε θεμα. ξαναδιαβασε το τη ειπα εγω,συμφωνο στο να παω στην πατριδα τους και να δω και αλλα πραγματα, αν και πηστεβω απο μια οτι οπια κοπελα ερθη εδω θα μαθη την δικια μας νωοτροπια και στην πορια θα γυνη σαν της δικες μας.[ισος] εγω φιλαρακια μου καλα δεν εχω χρημα, εχω αγαπη στοργη συντρωφικοτητα, μαχη για την ζωη. και αγωνα μεγαλο. αλλα το να ονηρεβωμε την ισος αληθηνη αγαπη στην ταιλανδη βρησκετε στο οτι και εγω εχω πονεση ωπος αφτη η ανθρωποι.[ δεν νωμιζω νμε αφτα που ειπα να νωμιζης ακομα οτι θελω να αγωρασω γυναικα;].... :)

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.99 Chrome 5.0.375.99
« Απάντηση #181 στις: Ιουλίου 23, 2010, 06:35:55 πμ »
εχεις δικιο που τα λες αφτα απο μια, διωτι δεν με ξερης σαν ανθρωπο. εγω σε συντομια ειπα μια αποψη ψυχης χωρις ουσιοδης  ενημερωση για πολα πραγματα για μενα. [αν ηθελα να αγωρασω γυναικα εβρισκα και εδω.] εγω επισημανα οτι σαν γυναικαις με την κουλτουρα που εχουν ξερω οτι σεβωνται πολλα πραγματα, ηχα φιλικη σχεση καποτε με ταιλανδεζες πριν 10 χρωνια περιπου,και ξερω την νοωτροπια τους περιπου. αλλα το να θελω να κανω μια σχεση με μια γυναικα απο εκει ειναι πρωσωπικο. και δεν θα αναφερθω διοτι θα μας παρη μερες. εγω περασα πολα σαν νεος και γενηκα στην ζωη μου, στο σταδιο που εινε η ται τωρα το εζησα για μερικα χρονια στην ειδια μου την πατριδα που υπηρετησα και παρασημοφοριθηκα για αυτην.[εινε μεγαλη κουβεντα.] ασφαλος και καπια αλη κοπελα απο αλο κρατος,[εκτος εληνηδας] θα εκανα το ειδιο, απλος σαν λαος με κουλτουρα,πιστεβω,νωοτροπια,κ.λ.π πρωτημω της ασιατησες. σαφος και εινε και αλλα πραγματα πιο πολα απο αφτα που γραφω, εγω δεν εχω τα χρηματα να αγωρασω γυναικα ωπος το θετης, το να δωσω σε ενα εθημο που εχουν [ωπος εμης] ενα ποσο, δεν εινε θεμα. ξαναδιαβασε το τη ειπα εγω,συμφωνο στο να παω στην πατριδα τους και να δω και αλλα πραγματα, αν και πηστεβω απο μια οτι οπια κοπελα ερθη εδω θα μαθη την δικια μας νωοτροπια και στην πορια θα γυνη σαν της δικες μας.[ισος] εγω φιλαρακια μου καλα δεν εχω χρημα, εχω αγαπη στοργη συντρωφικοτητα, μαχη για την ζωη. και αγωνα μεγαλο. αλλα το να ονηρεβωμε την ισος αληθηνη αγαπη στην ταιλανδη βρησκετε στο οτι και εγω εχω πονεση ωπος αφτη η ανθρωποι.[ δεν νωμιζω νμε αφτα που ειπα να νωμιζης ακομα οτι θελω να αγωρασω γυναικα;].... :)
      αν ταιλυκα πησταιβυς πος ι ταοιλανδεζαις ινε για σαινα,  μιν τω σκαιφτεσε καθωλω, πιγαινε κατο  και  καλυ τειχοι  :)
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος farang

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #182 στις: Ιουλίου 23, 2010, 10:33:36 πμ »
Φιλε μου φυσικα και δεν μπορω να ξερω τι ανθρωπος εισαι απλα θεωρω οτι το να κανεις μια τετοια κινηση δεν ειναι τοσο απλο.
Θα πω καποια πραγματα που ισως σε καποιους να μην αρεσουν
Απο οτι μου λες δεν εχεις χρηματα (ουτε εγω) τι θεωρεις οτι θα ερθουν μαζι σου για τα αγνα σου αισθηματα? Ο farang (ξενος-δυτικος)ειναι ΑΤΜ για αυτες Δεν μιλαω για ολες αλλα για αυτες που συνηθως γνωριζουμε εμεις γιατι οι αλλες απλα δεν πανε με μας ευκολα και σου μιλαω απο προσωπικες εμπειριες
Οσο αφορα την κουλτουρα τους ναι και εμενα μου αρεσει αλλα θα ηθελα να κατσεις στο ιδιο τραπεζι να φας με μια ται και να ετρωγε pappaya salad (γαμω τη βρωμα)
Εαν παρει την δικη μας νοοτροποια ασε καλυτερα (γνωρισα ενα ζευγαρι ηλικιωμενων η ται εριχνε πολυ μπινελικι στον παππου)
Η Ταιλανδη εχει τοσα πραγματα που μπορεις να κανεις που εδω δεν μπορεις δεν ειναι μονο οι γυναικες αυτες ειναι μονο για διασκεδαση
Καλα να περασεις στο ταξιδι σου και καλη τυχη

Αποσυνδεδεμένος Nikolas

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #183 στις: Ιουλίου 23, 2010, 13:58:40 μμ »
 Αγαπητή(έ) phom phuy, o ζίνος κατέθεσε τον προβληματισμό του και κατά κάποιο τρόπο τη ψυχή του. Χρειάζεται συμβουλές από κάποιους πιό έμπειρους και όχι φτηνιάρικο και κακόγουστο πείραγμα περί ανορθογραφίας από "ελληναράκια", που δε συνάδει άλλωστε με το επίπεδο του φόρουμ.

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.7 Firefox 3.6.7
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #184 στις: Ιουλίου 23, 2010, 14:36:16 μμ »

Ο farang (ξενος-δυτικος)ειναι ΑΤΜ για αυτες Δεν μιλαω για ολες αλλα για αυτες που συνηθως γνωριζουμε εμεις γιατι οι αλλες απλα δεν πανε με μας ευκολα και σου μιλαω απο προσωπικες εμπειριες
Σίγουρα μιλάς απο προσωπικές εμπειρίες, διότι οι δικές μου εμπειρίες είναι διαμετρικά αντίθετες.Οι Ταϋλανδέζες που γνωρίζω έχουν καλές δουλειές(γραφίστριες, στελέχη εταιριών τηλεφωνίας, ασφαλίστριες, έμποροι κλπ). Κάθε φορά που πηγαίνω έχουν καινούργιο αυτοκίνητο. Και βέβαια δεν συχνάζουν σε μπαρ αλλά σε εστιατόρια, εκθέσεις ,και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.Δεν είναι απαραίτητα πλούσιες, είναι όμως μορφωμένες.
Οσο για το αν πάνε μαζί μας εύκολα. Εδώ και 3-4 μέρες η Ταϋλανδέζα σύζυγος μου , μου κοπανάει οτι οταν θα εγκατασταθούμε στην Ταϋλάνδη θα μου την πέφτουν συνέχεια οι γυναίκες. Είμαι 52 ετών με κοιλιά και δεν θεωρώ οτι θα μπορούσα να είμαι ελκυστικός σε κάποια γυναίκα, πράγμα το οποίο άλλωστε δεν επιδιώκω. Το αναφέρω απλά διότι η γυναίκα μου(34 ετών με 2 σχολές στο πανεπιστήμιο,το οποίο πλήρωνε με την δουλειά της σαν γραφίστρια και όχι με χρήματα απο την οικογένειά της η κάποιον φαράγκ)απο τη στιγμή που αποφασίσαμε οτι μετακομίζουμε στην Ταϋλάνδη εκφράζει τον φόβο οτι θα με χάσει.
Θέλω ακόμα να πω οτι τα 5 πρώτα χρόνια που επισκεπτόμουν την Ταϋλάνδη δεν είχα καμμία απολύτως σχέση με φαρανγκ, παρά μόνο με Ταϋλανδούς. Μίλησα με φαρανγκ οταν πήγα στο AUA για να μάθω Ταϋλανδέζικα. Ετσι είδα τα πράγματα από την μεριά των Ταϋλανδών,στο μέρος που μένουμε στην Bangkok είμαι ο μόνος φαράνγκ, κουρεύομαι στο κουρείο που κουρευόταν ο πεθερός μου και ψωνίζω απο τα μαγαζια της γειτονιάς. Οσο για την δουλειά που θα κάνω όταν θα πάω, φίλη Ταϋλανδέζα μας την βρήκε.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
« Απάντηση #185 στις: Ιουλίου 23, 2010, 15:36:27 μμ »
Αγαπητή(έ) phom phuy, o ζίνος κατέθεσε τον προβληματισμό του και κατά κάποιο τρόπο τη ψυχή του. Χρειάζεται συμβουλές από κάποιους πιό έμπειρους και όχι φτηνιάρικο και κακόγουστο πείραγμα περί ανορθογραφίας από "ελληναράκια", που δε συνάδει άλλωστε με το επίπεδο του φόρουμ.
    καταρχας χιοθμορ κανουμε!    ειναι προφανες νομιζω!     θα το ξερει  φανταζομαι και ο ιδιος ο  ζινος  για την ορθογραφια του,   και κατα καιρους  θα εχει  φαει  το αναλογο  πειραγμα   παντως   αν  πραγματικα  αγαπητε ζινο  σε πειραξε το χιουμορ μου  ειλικρινα συγνωμη,   και  μη  φοβασε τιποτα,   απ  τη  στιγμη   που   το σκεφτηκες   πρεπει   και  να το   τολμησεις,   γενναιες αποφασεις  και  ρισκα,  χρειαζονται  απλα  για  ολους  μας!       Τωρα   για  σενα  αγαπητε    νικολα,    πιστευω  πως  δεν με  ξερεις  προσωπικα,   για να μου αποδιδεις αυτο  το χαρακτηρισμο! Επειδη  ομως  καποιοι αλλοι  συντελεστες του φορουμ  με γνωριζουν   ισως  θα ηταν  καλυτερα  να τους  ρωτησεις!     ποτε  δεν βαζω "ετικετες"  στους ανθρωπους  και  δεν  μου αρεσει  να μου κανουν το ιδιο     παντως  απο  οσα  εχω  γραψει  εδω μεσα συνολικα,  αν βγαινει  το συμπερασμα οτι ειμαι ελληναρας?  τι να πω      Υ.Γ       κανεις  δεν καταθετει  την ψυχη  του  πισω  απ  την ανωνυμια  ενος  πληκτρολογιου

Συγχώνευση : Ιουλίου 23, 2010, 15:46:54 μμ

Ο farang (ξενος-δυτικος)ειναι ΑΤΜ για αυτες Δεν μιλαω για ολες αλλα για αυτες που συνηθως γνωριζουμε εμεις γιατι οι αλλες απλα δεν πανε με μας ευκολα και σου μιλαω απο προσωπικες εμπειριες
Σίγουρα μιλάς απο προσωπικές εμπειρίες, διότι οι δικές μου εμπειρίες είναι διαμετρικά αντίθετες.Οι Ταϋλανδέζες που γνωρίζω έχουν καλές δουλειές(γραφίστριες, στελέχη εταιριών τηλεφωνίας, ασφαλίστριες, έμποροι κλπ). Κάθε φορά που πηγαίνω έχουν καινούργιο αυτοκίνητο. Και βέβαια δεν συχνάζουν σε μπαρ αλλά σε εστιατόρια, εκθέσεις ,και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.Δεν είναι απαραίτητα πλούσιες, είναι όμως μορφωμένες.
Οσο για το αν πάνε μαζί μας εύκολα. Εδώ και 3-4 μέρες η Ταϋλανδέζα σύζυγος μου , μου κοπανάει οτι οταν θα εγκατασταθούμε στην Ταϋλάνδη θα μου την πέφτουν συνέχεια οι γυναίκες. Είμαι 52 ετών με κοιλιά και δεν θεωρώ οτι θα μπορούσα να είμαι ελκυστικός σε κάποια γυναίκα, πράγμα το οποίο άλλωστε δεν επιδιώκω. Το αναφέρω απλά διότι η γυναίκα μου(34 ετών με 2 σχολές στο πανεπιστήμιο,το οποίο πλήρωνε με την δουλειά της σαν γραφίστρια και όχι με χρήματα απο την οικογένειά της η κάποιον φαράγκ)απο τη στιγμή που αποφασίσαμε οτι μετακομίζουμε στην Ταϋλάνδη εκφράζει τον φόβο οτι θα με χάσει.
Θέλω ακόμα να πω οτι τα 5 πρώτα χρόνια που επισκεπτόμουν την Ταϋλάνδη δεν είχα καμμία απολύτως σχέση με φαρανγκ, παρά μόνο με Ταϋλανδούς. Μίλησα με φαρανγκ οταν πήγα στο AUA για να μάθω Ταϋλανδέζικα. Ετσι είδα τα πράγματα από την μεριά των Ταϋλανδών,στο μέρος που μένουμε στην Bangkok είμαι ο μόνος φαράνγκ, κουρεύομαι στο κουρείο που κουρευόταν ο πεθερός μου και ψωνίζω απο τα μαγαζια της γειτονιάς. Οσο για την δουλειά που θα κάνω όταν θα πάω, φίλη Ταϋλανδέζα μας την βρήκε.
     επιτελους  και  ενας    "αποδεκτος"  φαρανγ   απο   την ταυλανδικη  κοινωνια!   (να σε καλα φιλε)  βαρεθηκα να ακουω  "ειμαι  10 χρονια  ημιμονιμος  κατοικος,  και  δεν με εχουν αποδεχτει!!!  ολο  τρεχω  για  βιζες!!!      τελικα  τι σημαινει  να σε "αποδεχτει"  μια κοινωνια???  και απ τι στιγμη που αποφασισες να μεταναστευεις  δε  θα  ειχες "τρεξιμο"  με τα χαρτια  της παραμονης???   ας καθοσουν  στην ελλαδα  καλυτερα  η  σε αλλη  χωρα  της  ευρωπαικης  ενωσης                      ειλικρινα  εχω  βαρεθει  τη  μιζερια  μερικων     Υ.Γ    αν  νομιζουν  καποιοι  οτι  θιγονται,   προκαταβολικα  συγνωμη
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 23, 2010, 15:46:54 μμ από phohm phuy »
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.2 Firefox 3.6.2
« Απάντηση #186 στις: Ιουλίου 23, 2010, 16:52:13 μμ »
Φιλε farang μαλλον δικια σου ειναι η ευθυνη που δεν σε εχουν αποδεχθει οι Ταυλανδοι ακομη και το φαρανγκ που χρησιμοποιεις ως ψευδωνυμο στο φορουμ με κανει και το πιστευω ακομη περισσοτερο.
Οι εμπειριες μου ειναι εκ διαμετρου αντιθετες το μετρο της αποδοχης ειναι τοσο μεγαλο που κυριολεκτικα σε σκλαβωνουν.Μην γκετοποιησε λοιπον γινε ενα με τους Ταυλανδους και θα δεις οτι αυτα που λες δεν ισχυουν ουτε στο ελαχιστο.
Ο φαλανγκ αγαπητε φιλε κερδιζει τον τιτλο αυτο μονος του και εσυ προφανως τον εχεις κερδισει.Ολα αρχιζουν και τελειωνουν απο εσενα και την δικη σου συμπεριφορα και τροπο ζωης.Ο Ταυλανδος ειναι φιλικοτατος,ευγενικος και σε αποδεχεται πολλυ ευκολα μολις δει στα ματια σου το ιδιο.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Mac OS X 10.6.4 Mac OS X 10.6.4
  • Browser:
  • Safari 5.0 Safari 5.0
    • Asiattica
« Απάντηση #187 στις: Ιουλίου 23, 2010, 21:36:51 μμ »
Συμφωνώ απόλυτα με τον Jimi , ζω μέσα σε ταϊλανδική οικογένεια τον τελευταίο καιρό, και αρκετά μεγάλη μάλιστα, και ποτέ στη ζωή μου δεν ένιωσα τόση ζεστασιά, φιλικότητα και αγάπη.
ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ

Αποσυνδεδεμένος petroso

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.11 Firefox 3.5.11
« Απάντηση #188 στις: Ιουλίου 23, 2010, 22:01:12 μμ »
Φρέσκα νέα για το σινσότ,
εχθές μιλούσα με μια ταυλανδή και την ρώτησα για το σινσότ μου είπε ότι το θεωρεί απαρχαιομένο και ότι σε καμιά περίπτωση δεν θα ζητούσε κάτι τέτοιο σε περίπτωση γάμου.

Ο δρόμος ανοιχτός αδέρφια για μαμισια=γάμου τελετή (δεν ξέρω αν είναι αποδεκτός ο όρος)

Αποσυνδεδεμένος asiattica

• ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ
  • Mac OS X 10.6.4 Mac OS X 10.6.4
  • Browser:
  • Safari 5.0 Safari 5.0
    • Asiattica
« Απάντηση #189 στις: Ιουλίου 23, 2010, 22:21:42 μμ »
 Ναι αλλά με εκείνη μίλησες, η με τη μητέρα της..;  Γιατί η συνήθως η μαμά τα κανονίζει αυτά ανάλογα με την οικογένεια βέβαια, όλα είναι πιθανά.
ฉันต้องมีชีวิตที่กรุงเทพ

Αποσυνδεδεμένος YACHTMAN

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #190 στις: Ιουλίου 25, 2010, 16:35:25 μμ »

Σίγουρα μιλάς απο προσωπικές εμπειρίες, ............

Καλε μου φιλε namtok...αποτελεις το... προτυπο για καθε Ελληνα που σκεπτεται, η εχει ηδη εγκατασταθει στην Ταιλανδη.Ενας εξ αυτων ειμαι κι εγω,αλλα δεν κρυβω να σου αποκαλυψω,οτι με τα γραφομενα σου,αισθανομαι αδαης,ατυχος,ενδεχομενως κ λιγο ηληθιος.Μηπως θα μπουρουσες να βοηθησεις,οσους ανηκουν στη δικη μου κατηγορια,λεγοντας μας τον τροπο που,"σου'κατσαν" ολα τοσο τελεια?Μηπως επειδη εξ αρχης,εκανες παρεα μονο με Ταιλανδους,αποφευγοντας τους farang,οπως απαξιωτικα μας κατονομαζεις?Και πως επικοινωνουσατε μεταξυ σας?(απορια αδαους)...Και πως καταφερες,οπως λες να κανεις παρεα μονο με high Ταιλανδες και μαλιστα εξ'αρχης?..?Εσυ δεν "επεσες",στο 90%,που ψαχνει για ΑΤΜ?Πραγματικα σε θαυμαζω και καλοπροαιρετα σε "ζηλευω",οπως και πολλοι αλλοι ΑΤΜακηδες,φανταζομαι...Πραγματικα ζητω τις συμβουλες σου...θα φανουν χρησιμες αλλωστε και σε πολλους ακομα...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 26, 2010, 13:07:53 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #191 στις: Ιουλίου 25, 2010, 16:56:53 μμ »
@ Yachtman

Αν το 90% που αναφερεις εκανε την "γνωριμια" (ο Θεος να τη κανει γνωριμια)σε καποιο μερος τυπου Παταγια ,τοτε αυτοβουλως γινεται ΑΤΜ. Αν δεν αισθανεται ικανος για γνωριμια περα αυτου του χωρου τοτε ......οπως εστρωσε θα κοιμηθει.

Αποσυνδεδεμένος Taxidiwtis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Ubi bene, ibi patria...
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • Audiolabs
« Απάντηση #192 στις: Ιουλίου 25, 2010, 19:13:46 μμ »
@ Yachtman

Αν το 90% που αναφερεις εκανε την "γνωριμια" (ο Θεος να τη κανει γνωριμια)σε καποιο μερος τυπου Παταγια ,τοτε αυτοβουλως γινεται ΑΤΜ. Αν δεν αισθανεται ικανος για γνωριμια περα αυτου του χωρου τοτε ......οπως εστρωσε θα κοιμηθει.

Φιλε teosep οχι οτι δεν εχεις δικαιο αλλα δεν ειναι μονο ετσι. Στο ντοκυμαντερ που ποσταρε νομιζω ο Ουτοπικος-συγνωμη αν κανω καθος- μας εδειχνε μια κοπελα κανονικη -οχι απο αυτες που αναφερεσαι στην παταγια η σε τετοια μερη- που εμενε στο χωριο της,με παιδακι και εψαχνε απεγνωσμενα ενα δυτικο να "σωθει". Σαν κι αυτη την κοπελα υπαρχουν πολλες πολλες Ται κοπελες οι οποιες ενω δεν ανηκουν στη βιομηχανια του σεξ παλι θελουν ενα δυτικο ΑΤΜ να σωθουν.... Φυσικα και παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις!! :)

Αποσυνδεδεμένος zinos

• *
  • Browser:
  • Firefox 3.5.11 Firefox 3.5.11
« Απάντηση #193 στις: Ιουλίου 25, 2010, 21:41:17 μμ »
φιλε phohm phuy... σε ευχαριστω για το ρατσιστικο σου χιουμορ...
δεν μορφωθηκα σχολικα, αλλα κοινωνικα. και να ξερεις οτι μια καταθεση ψυχης την κανεις και με ενα γραμμα, και με μια κληση τηλεφωνικη, σε ενα μαγαζι που θα πας να παρης ενα ποτο, σε ενα φιλο που τον γνωρισες πριν 10 λεπτα, και ναι πισω και απο ενα πληκτρολογιο.
 το ονομα μου το ζηνος , ειναι το πραγματικο (οχι ψευδωνυμο) απο το ζηνοβιος....
ειμαι απο πατρα και δεν κρυφτηκα και δεν φοβηθηκα ποτε μου τιποτα, μονο στεναχωριεμαι για τους ανθρωπους που δεν βλεπουν και δεν νιωθουν τιποτα ( και που ισως εχουν και μορφωση μεγαλη) απο αυτα τα ανορθογραφα λογια που διαβασες πιο πανω, μονο εσυ καταλαβες οτι ειμαι ανορθογραφος΄; μονο αυτο ειδες; να εισαι καλα.........
οποτε θες ελα στην πατρα να με βρεις και να σου γνωρισω μερικους ανθρωπους που κανω παρεα, και μετα να μου πεις γιατι αυτοι οι ανθρωποι με σεβονται με εκτιμανε κ.λ.π ( και ξερουν οτι ειμαι ανορθογραφος. και οχι μεγαλης μορφωσης) να μου πεις και θα εχεις δικιο, οτι το να ξερεις ορθογραφια δεν χρειαζεται να εχεις βγαλει πανεπιστημιο.εδω θα συμφωνισω.... και θα σου απαντησω μονο προσωπικα σε σενα, αν μου ζητηθει.....
το πιστευω μου ειναι παντως το ιδιο, οτι καπου εκει ειναι μια κοπελα που δεν θα με δει σαν α.τ.μ (εχω της γνωριμιες να κανω εναν πλουσιο γαμο εδω στην πολη μου και να ξενοιασω. αλλα εχω μαθει αλλιως και δεν αλλαζω. και νασε σιγουρος οτι εμφανισιακα ειμαι καλα....
επι ευκαιριας προσκαλω ολους τους φιλους του φορουμ στην πολη μου. και ζητω ταπεινα συγνωμη γιατι μαχομενος για κατι καλυτερο στην ιδια μου την πατριδα, δεν εδωσα βαση στο να μαθω ως οφειλα ορθογραφια...
(απο τοτε που βγηκε το συγνωμη, χαθηκε το φιλοτιμο.) σας ευχομαι καλο καλοκαιρι.( και θα βλεπω τις κουβεντες που θα κανετε  και θα χαιρομαι για ολες της αποψεις) συγνωμη............................................... :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 25, 2010, 22:11:17 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #194 στις: Ιουλίου 25, 2010, 22:12:22 μμ »
Φιλε ζηνο οπως θα λεγαμε και απο κοντα "μην μασας" .
Η ορθογραφια ειναι το λιγοτερο , η ορθη σκεψη ειναι το παν !
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry