Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145228 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #30 στις: Ιουνίου 05, 2010, 11:56:51 πμ »
Teosep. Καλύτερα να λεμέ 1000 "ηλιθιότητες" παρά ένας ηλίθιος να γίνει χορηγός σε μια Ταϊλανδέζα. Και αυτές η βλακείες ότι πρέπει να στέλνεις γιατί είναι φτωχή να πάνε να δουλεύουν. Αν πίνανε στην Ταϊλάνδη που έχει μια από της καλύτερες οικονομίες στον κόσμο τότε εμείς τη να πούμε που έχουμε την χειρότερη οικονομία στον κόσμο. Μήπως θα πρέπει να γίνουν χορηγοί  εκείνες σε εμάς και όχι εμείς σε αυτές. Για σκεφτείτε αυτό.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #31 στις: Ιουνίου 05, 2010, 12:26:02 μμ »
Doctor δεν με ενδιαφερουν οι χορηγοι. Υπαρχει ενα αντικειμενο που λεγεται καθρεπτης ,ας του ριξουμε καμμια ματια που και που μπας και δουμε τα δικα μας ελατωματα και τα κοντεινερ ανασφαλειας που βαραινουν τις πλατες διαφορων περιεργων .......

Αποσυνδεδεμένος PEROTA

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • ERES EN ME MENTE ALGO MAGICO!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #32 στις: Ιουνίου 05, 2010, 13:12:47 μμ »
Καλημέρα...δεν θα σε συμβούλευα να κάνεις μια τέτοια τρέλλα ακόμη και αν ήσουν εχθρός μου.Κατ'αρχήν δεν θέλει μόνο 8000Β....Πρέπει να έχει και κάτι σε λογαριασμό τραπέζης για να μπορεί να έρθει στην χώρα μας.....Το ίδιο σενάριο ακριβώς είχε ενας γνωστός μου και την ''ταισε'' πάρα πολύ καλά....το αποτέλεσμα πιστευω να το φαντάζεσαι....η μικρή την έκανε νύχτα!!!!

Υ.Γ Το κακό στην περίπτωση του γνωστού μου ειναι οτι δεν του περισευαν τα χρήματα!!

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #33 στις: Ιουνίου 05, 2010, 14:14:42 μμ »
Doctor δεν με ενδιαφερουν οι χορηγοι. Υπαρχει ενα αντικειμενο που λεγεται καθρεπτης ,ας του ριξουμε καμμια ματια που και που μπας και δουμε τα δικα μας ελατωματα και τα κοντεινερ ανασφαλειας που βαραινουν τις πλατες διαφορων περιεργων .......

teosep Αν και φημίζομαι για την εξυπνάδα μου δεν σε κατάλαβα μήπως πρέπει να μου το κάννης ποιο κατανοειτω. Γράφεις για καθρέπτη και να ρίξουμε μια ματιά. Πες ότι εμείς δεν έχουμε αυτές δεν μας βλέπουν που είναι απέναντί μας. Αλλά έρχονται για να μας ρουφήξουν. Και μια πληροφορία που κάνεις ότι δεν γνωρίζεις είναι ότι τα τρώνε  μόνο από κάτι σαν εμένα των 54 χρόνων και δεν διαθέτω καθρέπτη αλλά και από κάτι λεβέντες με όλην την σημασία και με καθρέπτη στο σπίτι τους. Κατάλαβε κάτι είναι μια καλή στημένη βιομηχανία.

Συγχώνευση : Ιουνίου 05, 2010, 15:37:38 μμ
Κατά τη διάρκεια του έτους, και Δεκέμβριο του 2007
During the year, and at December 2007 an interesting article made the news headlines in Thailand pertaining to divorce in Thailand with regards to expats. Κατά τη διάρκεια του έτους, και Δεκέμβριο του 2007 ένα ενδιαφέρον άρθρο που τους τίτλους ειδήσεων στην Ταϊλάνδη που αφορούν το διαζύγιο στην Ταϊλάνδη σε σχέση με expats. The Khon Kaen civil court in the period of three months had 142 divorce cases filed. Η Khon Kaen πολιτικό δικαστήριο κατά την περίοδο των τριών μηνών είχε 142 περιπτώσεις διαζυγίου κατέθεσε. The oddity about the 142 divorces in Thailand was that they had all been from mixed couples. Το περίεργο για τα 142 διαζύγια στην Ταϊλάνδη ήταν ότι είχαν όλα από ανάμεικτα ζευγάρια. That is Thai women wanting to divorce their western husbands. Αυτός είναι ο ταϊλανδός γυναίκες που θέλουν να χωρίσει δυτικό τους συζύγους τους. The Chief Justice of the Family Court pointed out that the time line for the 142 divorce cases had been between the period of 1st July 2007 and the 30th September 2007. Το Chief Justice του Οικογενειακού Δικαστηρίου επισήμανε ότι η γραμμή του χρόνου για τις 142 υποθέσεις διαζυγίου είχαν μεταξύ της περιόδου από την 1η Ιουλίου 2007 και την 30η Σεπτεμβρίου 2007. Apparently according to the judge, the woman had become disillusioned by their marriages. Προφανώς, σύμφωνα με τον δικαστή, η γυναίκα είχε γίνει απογοητευμένος από τους γάμους τους. What those reasons are though is not know. Τι τους λόγους αυτούς είναι και αν είναι δεν ξέρω. There had been no further statistics provided as to age groupings, financial status or nationalities of those in the divorce proceedings. Δεν είχε γίνει περαιτέρω στατιστικών στοιχείων που παρέχονται ως προς ομάδες ηλικία, οικονομική κατάσταση ή εθνικότητες εκείνων στο πλαίσιο της διαδικασίας διαζυγίου.

Even though it might be a total fluke, it does raise the question of the rise in divorce rates in Thailand overall. Ακόμα κι αν θα μπορούσε να είναι ένα σύνολο απροσδόκητη επιτυχία, αυτό θέτει το ζήτημα της αύξησης των διαζυγίων στην Ταϊλάνδη συνολικά. Like everything else, people getting married fail to heed the advice from attorneys to not only do a full investigation of their proposed spouse but to also protect their assets with a prenuptial agreement. Όπως και όλα τα άλλα, οι άνθρωποι παντρεύεται αδυνατούν να λάβουν σοβαρά υπόψη τις συμβουλές των δικηγόρων δεν αφορά μονάχα την πλήρη διερεύνηση των προτεινόμενων συζύγου τους, αλλά για να προστατεύσει τα περιουσιακά τους στοιχεία με τις προγαμιαίες συμφωνία.

Μεταφρασμένο από το   το site μου/   Και έχω κάνει αίτηση για τα ποιο ολοκαίνουργια στατιστικά. (Αν μου τα δώσουν).
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2010, 15:37:38 μμ από doctortilac »

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #34 στις: Ιουνίου 05, 2010, 15:54:48 μμ »
Kαταρχην για να μην γινει παρεξηγηση οταν μιλαω για καθρεφτη δεν αφορα την εμφανιση ουτε την ηλικια ,αν μη τι αλλο σε σεβομαι ως ατομο και δεν αφηνω υπονοουμενα.
Εννοω να κανει ο καθενας την αυτοκριτικη του και να δει τα δικα του "προβληματα" ,που τον κανουν να αναζητησει την λυση στα προσωπικα του  απο μια τυπισσα που οτι κανει το κανει για τα φραγκα και πολυ επαγγελματικα . Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις αυτο ; Δηλαδη οταν βλεπουμε συνδυασμο 60αρη με 20αρα τι στο καλο θελεις να πιστευει καποιος που βλεπει αυτο το συνδυασμο ; Και μιλαω για οπουδηποτε στο κοσμο ρε Νικο . Εχουμε ματια και βλεπουμε ,το ασπρο μαυρο εγω δεν το κανω . Ξερω πια ειναι η πραγματικοτητα και πιστεψε με ειναι πολλες φορες τραγικη.

Απο κει και περα επειδη υπαρχουν μελη που ειναι παντρεμενα με Ταιλανδες ,θα ηταν καλο να αποφευγεις την γενικευση διοτι προσβαλεις αθελα σου πιθανον, καποιους ανθρωπους . Ψαξου κανε την αυτοκριτικη σου και αν εισαι πικραμενος ,νομιζω οτι θα σου περασει και πας για αλλα.......

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #35 στις: Ιουνίου 05, 2010, 16:32:59 μμ »
teosep. Μάλλον κάπου χαθηκαμαι η δεν με κατάλαβες για το τι γράφω. Δεν είμαι πικραμένος και μόλις χωρίσω πάλη από Ταϊλάνδη θα παντρευτώ. Εγώ δεν είχα προβλήματα γιατί το διασκέδασα μετά 14 γάμους. ΆΛΛΑ φωνάζω και λέω την αληθινή   πείρα μου και τον ιστοριών που έχω ζήση και εχω ακουστά και αν αυτό έγινε σε μένα η σε κάποιους άλλους γιατί να μην γίνει και σε κάποιον άλλον. Εσύ υποστηρίζεις την μειονότητα και εγώ την πλειοψηφία και μακάρι να βγεις εσύ σωστός και να λένε ρε ο doctor ειταν  τρελός. Θα είναι λυπηρό να βγαίνω εγώ σωστός και να λέει το κάθε άτομο ρε δεν βρέθηκε κανένας τρελός να πει κάτι. Ο Έρωτας είναι στραβός και οι ερωτευμένοι στραβοί. Μπορεί να ήσαστε 5 που ήσαστε με καλές Ταϊλανδέζες αλλά εγώ ξέρω 1000 που την έχουν πατήσει. Νομιζω κατά την γνώμη μου αφυσεμαι να λέω τα δικά μου και εσύ λεγε τα δικά σου αλλά σε παρακαλώ βάζε και καμιά στατιστική.

Αποσυνδεδεμένος PATTAYA66

• **
  • ประเทศไทย
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #36 στις: Ιουνίου 05, 2010, 17:37:13 μμ »
παιδιά χάνεται τον στόχο ο στόχος είναι να βοηθήσουμε και όχι να την λέει ο ένας στον άλλο και εννοείτε ότι λέμε την γνώμη μας και από εκεί και πέρα ο ενδιαφερόμενος και ο αναγνώστης είναι νοήμον και μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του" τώρα αν είναι σωστή η γνώμη κάποιου η δεν είναι πιστεύω ότι δεν είναι ειδήμονας κανεις να το κρίνει γιατί είναι η "ποροσοπικη" γνώμη του καθενός οποτε απλά ο καθένας ας πει αυτό που έχει βιώσει μέσα από προσωπικές εμπειρίες και ας αφήσουμε αυτούς που διαβάζουν να βγάλουν τα "δικα τους" συμπεράσματα!!!

Συγχώνευση : Ιουνίου 05, 2010, 17:40:11 μμ
και ελπίζω το προσωπικό σχόλιο που ανφέρθηκε στο "προσοπο μου" από εσένα teosep πιστεύω ότι ήταν καλοπροαίρετο απλά για να βοηθήσεις το παιδί να ξεμπερδευτεί!! ;)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2010, 17:40:11 μμ από PATTAYA66 »
h thai einai mia porta ama den eisai etimos na tin anixeis diploklidosetin kai vale kai pola louketa asfalias an eisai etimos kai tin anixeis den exei epistrofi.......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος Tawan

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
    • V for VALIS
« Απάντηση #37 στις: Ιουνίου 05, 2010, 23:20:20 μμ »
@NickTh
Μερικές σκέψεις για την υπόθεσή σου:

1) Ο μεγαλύτερος κίνδυνος είναι να παντρευτείτε, να έρθει εδώ η κοπέλα και μετά από Χ μήνες, που θα περάσει κι ο αρχικός έρωτας, να νιώσει ότι η Ελλάδα την πνίγει. Κατά πάσα πιθανότητα, η κοπέλα δε θα είχε ξανακούσει την Ελλάδα πριν από σένα. Δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται, οπότε θα σκέφτεται: "χειρότερα απ' το χωριό μου αποκλείεται να είναι".
Υπάρχουν όμως τεράστιες διαφορές κουλτούρας & νοοτροπίας, που θα της κάνουν τη ζωή δύσκολη. Π.χ. η κοπέλα δε θα είναι καθόλου συνηθισμένη σε φωνές, γκρίνια, βρίσιμο, επιθετική συμπεριφορά, χτυπάω-το-χέρι-στο-τραπέζι και τέτοια. Δε θα είναι καν συνηθισμένη να της λένε "όχι" (θα παρατήρησες ίσως ότι οι Ταϊλανδοί δεν λένε ξεκάθαρα "όχι", το φέρνουν γύρω-γύρω και περιμένουν εσύ να αποκρυπτογραφήσεις τη στάση τους).   

2) Σε γνώρισε σε φίλους/φίλες της; Βγήκατε μαζί με την παρέα της; Γνώρισες τους σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή της (πέρα από την οικογένειά της); Αν ναι, τότε αυτό είναι καλό σημάδι.

3) Τα 8.000 μπατ/μήνα που σου ζήτησε ακούγονται λίγα. Πιθανώς η κοπέλα να έχει λίγο μεγαλύτερο ποσό στο μυαλό της και να σου το φέρει σιγά-σιγά, οι Ταϊλανδοί είναι διπλωμάτες. Αυτό δεν είναι αναγκαστικά κακό, έτσι λειτουργούν οι Ταϊλανδοί, αρκεί να μην έχει πολύ μεγαλύτερο ποσό στο μυαλό της!

4) Ποιος είχε το πάνω χέρι στη σχέση σας - δηλαδή, ποιος ήταν αυτός που ήθελε περισσότερο και ποιος ήθελε λιγότερο; Προσπάθησε να απαντήσεις σ' αυτό το ερώτημα εξετάζοντας, όσο το δυνατόν, όχι τα αισθήματά σου αλλά τους αντικειμενικούς παράγοντες: Ποιος έπαιρνε τηλέφωνο τον άλλο ως επί το πλείστον; Ποιος αργούσε στα ραντεβού ως επί το πλείστον; Ποιος έδινε στον άλλον το μήνυμα "μπορώ να κάνω και χωρίς εσένα";
Αν δεις ότι η κοπέλα είχε το πάνω χέρι, δηλ. αυτή ήθελε λιγότερο κι εσύ περισσότερο, τότε ΠΡΟΣΟΧΗ!

5) Έψαξε να βρει λίγες πληροφορίες για την Ελλάδα; Προσπάθησε να μάθει λίγες λέξεις/εκφράσεις στα ελληνικά, έστω και μόνο για να σου κάνει έκπληξη; Ενδιαφέρθηκε να μάθει να γράφει το όνομά της στα ελληνικά, με ελληνικούς χαρακτήρες; Αν ναι, τότε αυτό είναι καλό σημάδι. Αν όχι, τότε το θεωρώ πολύ κακό σημάδι.

6) Τέθηκε επί τάπητος το θέμα των παιδιών; Οι Ταϊλανδέζες παντρεύονται και κάνουν παιδιά γρήγορα, σε μικρές ηλικίες. Όταν η γυναίκα φτάσει 30-32 χρονών, τότε θεωρείται "μεγάλη/γερασμένη" στην ταϊλανδική νοοτροπία. Λογικά, και αν πράγματι σκέφτεται ειλικρινώς να ζήσει μαζί σου, θα κάνει λόγο και για παιδιά.

7) Σίγουρα θα είναι ευσεβής βουδίστρια, όπως κι η μεγάλη πλειονότητα των Ταϊλανδών. Τι σκέφτεται, πώς θα έρθει να ζήσει σε ένα μέρος χωρίς ουάτ και βουδ. μοναχούς; Μετράνε αυτά για τους Ταϊλανδούς. 

8. Το κακό είναι ότι ακόμα κι αν η κοπέλα είναι ειλικρινέστατη και ερωτευμένη, και πάλι μπορεί ο γάμος σας να γίνει κόλαση (μετά από ένα διάστημα).

9) Το καλό είναι ότι μπορεί να σου κάνει τη ζωή Παράδεισο.

Αν το αποφασίσεις και πάρεις το ρίσκο, έχεις τις θερμότερες ευχές μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 05, 2010, 23:21:54 μμ από Tawan »

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #38 στις: Ιουνίου 05, 2010, 23:41:36 μμ »
ευγε μια παρα πολυ καλη αναλυση Tawan
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #39 στις: Ιουνίου 05, 2010, 23:46:11 μμ »
Σας ευχαριστω ολους πραγματικα για τις αποψεις σας. Εχω καποια νεοτερα. Της ειπα οκ θα ερθω εκει τον αυγουστο και τι μου πεταξε.. θελει 500 χιλιαδες βατ να δωσει και καλα στους δικους της σαν εφαπαξ ας πουμε δεν καταλαβα ακριβως, αμεσως μετα το γαμο. Θα με περναει μεγαλο καψουρη αλλα στη πραγματικοτητα εγω απλα θελησα να παρω ενα ρισκο. :)  Με επιασαν τα γελια, ευτυχως ειχε κολησει η εικονα μου στην καμερα εκεινη την στιγμη και δεν με ειδε να γελαω.

Τι να πω δεν ξερω θα επεσα στο 97% που λεει ο φιλος doctortilac. Επι της ουσιας, εκανα πως το σκεφτομαι και σε λιγο της λεω οκ θα σου τα δωσω εσενα και τους τα δινεις εσυ γιατι εγω ντρεπομαι :P. Μετα σταματησε να μου απανταει στο msn για κανα 5λεπτο, προφανως θα πηρε τηλ τους δικους της να πανηγυρισει :) Το ναι θα τα δωσω το ειπα απλα και μονο απο περιεργεια να δω τι αλλο θα ακουσω καθως και γιατι εχασα αρκετο χρονο μαζι της ωρα να χασει και αυτη :)

Αν της πω οχι 99,9% οπως την εχω ψυχολογησει θα μου πει: οχι ελα εδω και δεν θελω τιποτα. Αλλα βεβαια ο στοχος της θα παραμενει η γερη μπαζα γιαυτο και δεν μου ζητησε τιποτα μεχρι τωρα :)

Αυτο που εχω να πω ειναι πως δεν βρισκω καμια λογικη σε αυτο που ζητησε και γιατι το εκανε θα μπορουσε να το παιξει πιο εξυπνα, τι να πω. Αν παντρευομασταν ετσι και αλλιως με διαφορους τροπους θα μπορουσε να μου τα παρει. Μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο που εκανε, προφανως ειναι μειωμενης αντιληψης και μου φαινοταν εξυπνη.

Φιλε Tawan το ποσο που ειχε στο μυαλο της ειναι σαφως μεγαλυτερο με το εφαπαξ που ζητησε :P Τα υπολοιπα τα εκανε και με το παραπανω.

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #40 στις: Ιουνίου 05, 2010, 23:56:25 μμ »
Αυτο που σου ζητησε ειναι το ονομαζομενο "σιν-σοτ" .
Παλια το ειχαμε και στην ελλαδα ως "προικα" .
Κοιτα να δεις λογω της μη ύπαρξης κοινωνικού συστήματος  ανταποδοτικού και ειδικα για τους αγροτες , η κορη/ες αναλαμβανουν τη συντηρηση - φροντιδα κλπ των γονέων και των τεμπελιδων αντρων ( αδελφια κλπ ) της οικογενειας .
Το ποσο εξαρτατε απο την οικονομικη κατασταση του "φαρανγκ" .
Απο οτι καταλαβα τους εχεις δωσει την εντυπωση οτι εισαι αρκετα πλουσιος .
Κανε παζαρια , συνηθίζετε ( ρωτα και τον doctor ) ..........

Το νου σου
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #41 στις: Ιουνίου 06, 2010, 00:23:17 πμ »
Δεν μπορω να κανω παζαρια γιαυτο το θεμα δεν μου παει ειτε τα δινω ειτε οχι. Δεν της ειπα ποτε επι λεξη οτι ειμαι αρκετα πλουσιος αλλα την πηγα στα καλυτερα να περασουμε και οι 2 καλα. Καταλαβα οτι ειναι καποιο ειδος προικας αλλα την προικα την εδιναν οι γυναικες εδω που να φανταστω οτι θα μου ζητηθει να δωσω εγω το ετος 2010.

Αυτο που θα κανω ειναι να της πω πως με πιεζει και αν ειναι να ξαναπαω κατω τον αυγουστο χωρις γαμο και βλεπουμε. Αν δεχτει εχει καλως, αλλιως δεν υπαρχει περιπτωση να γινει με αυτον τον τροπο και σιγουρα προικα δεν θα παρει γιατι εμενα μου φαινεται ενα ειδος εκβιασμου. Αν δωσω μια φορα μπορει να ζηταει συνεχεια και να λεει οκ δεν δινεις? φευγω τοτε.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #42 στις: Ιουνίου 06, 2010, 00:45:29 πμ »
Φίλε nickth (συνονόματε) δεν έπεσα έξω και πολύ. Δεν με πείραζε που μου την λένε αλλά όταν από έναν βγαίνω σωστός όλα τα άδικο σκαμπίλια που μου δίνουν εδώ μερικοί και σαν τον φίλο μου τον teosep δεν πειράζει. Μην Βλέπεις που φωνάζω αλλά μου αρεσουν πάρα πολύ και ένα είναι σίγουρο όταν πάρω το διαζύγιο από την Νι που είναι Ταϊλανδεζα στο εξηγώ γιατί είσαι καινούργιος και δεν το γνωρίζεις πάλη Ταϊλανδεζα θα πάρω. Αν σου αρέσει και την θέλεις υπάρχει τρόπος να την παντρευτείς χωρίς να δόσεις τίποτα. Αν σε ενδιαφέρει πες μου.

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #43 στις: Ιουνίου 06, 2010, 02:32:49 πμ »

Παλια το ειχαμε και στην ελλαδα ως "προικα" .

Tην προίκα ποιός την έδινε?

ο γαμπρός ή η νύφη?  :P

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
« Απάντηση #44 στις: Ιουνίου 06, 2010, 09:08:40 πμ »
ρε Νίκο. Αυτά πλέον ούτε γέλιο δεν μας προκαλούν. Τόσο συνηθισμένοι είμαστε. Από την αρχή κάθε τέτοιας ιστορίας καθόμαστε και περιμένουμε πότε θα σκάσει το παραμύθι. αυτό είναι όλο το σασπένς. Εμένα μου έχει τύχει, και σε άλλους 2 φίλους μου έχει τυχει. Γενικά όποιος έχει πάει Παττάγια του έχει τύχει .
Ο dr Tilak δεν είναι μάγος ούτε προφήτης. απλά είναι πολύ δύσκολο να μην έπεφτε μέσα.Είναι δύσκολο να μη σου τύχει.

Το story: Δηλ. να νομίζεις ότι έχεις"πέραση" στις Ταυλανδέζες ενώ εδώ στην Ελλάδα οι χιλόπιτες πέφταν βροχή (βάζω πρώτο τον εαυτό μου σε αυτό) και μετά να σκάει το παραμύθι ότι πρέπει να τελειώσεις ένα σπίτι που είναι στα μερεμέτια , οι γονείς μου θέλουν λεφτά για εγχείρηση, θέλω πρίκα κλπ κλπ).Εσύ μετά σκέφτεσαι, σιγά," με την ισοτιμία μπατ-ευρώ λίγα θα μου στοιχίσει και θα τσιμπήσω και ωραία και τίμια γκόμενα που εργάζεται, φτωχή, τα έχει ανάγκη κλπ κλπ." Τέλειο στη σύλληψη. Δυστυχώς δεν υπάρχει καθόλου φαντασία από την πλευρά των γυναικών πλέον και δεν έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι.  Ούτε καινούριες δικαιολογίες δεν μπορούν να σκεφτούν;;;Εμείς πως θα πεθαίνουμε στα γέλια;;; ;D ;D ;D ;D ;D ;D
 Να σου πω ρε κάτι ιστορίες η γυναίκα να έχει τάξει γάμο σε κάποιο ξένο και να την παίρνει τηλέφωνο αυτός και εμείς να είμαστε μαζί στο κρεβάτι!! ΧΑΧΑΧΑ το καλύτερο από όλα φίλε μου ΜΑΚΡΑΝ . Από άτομα σαν και εσένα Νίκο(παραλίγο)  διασκεδάζουν οι υπόλοιποι!!  :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

-Συμφωνώ με τον TAWA σε ΟΛΑ και ειδικά  όταν είπες 8000 μπατ σκέφτηκα (πολύ λίγα ζητάει αυτή. φαντάσου τι πείνα έχει πέσει)

-Γενικά όσο περισσότερα θύματα υπάρχουν τόσο καλύτερα διασκεδάζουμε εμείς που πάμε εκεί για ένα σκοπό.  ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

- Η ανάλυση του TAWA ήταν από τις καλύτερες . Υπάρχουν και άλλα που δεν τα λέει γιατί είπαμε χρειαζόμαστε και άλλα θύματα!!