0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Doctora ,απο το ντοκυμανταιρ καταλαβες αυτο που ηθελες και σε βολευε. Για ριξε μια καλυτερη ματια . Εγω ξερεις τι ειδα ; Τυπους απελπισμενους που θελουν διπλα τους πιπινακια . Ε ! αυτο θα το πληρωσεις ρε φιλε ,οπου και αν εισαι !!!!!!Εξαλλου ολα αυτα τα γραφεια ανηκουν στο ιδιο κυκλωμα "κρυφοπορνειας" που παιζει σε περιοχες με Δυτικους . Τα πραγματα ειναι απλα και οσο καταλαβες καταλαβες ,οσο κλωθογυριζεις γυρω απο τα "γνωστα" στεκια αυτο θα εισπρατεις ,γιατι κατα βαθος σε βολευει ,σε βολευει να εξαγορασεις τα νιατα ,σε βολευει να μην χρειαστεις να καταβαλεις καμμια προσπαθεια , σε βολευει να αγορασεις αλλη μια συζηγο ,εξαλλου καυχιεσαι και τηλεοπτικα γι'αυτο σε εκπομπες "ποιοτητας" ,οπως η Στεφανιδου.Οπως ειπε και ο spamangr υπαρχει ενα κομματι της κοινωνιας στην Ταιλανδη που νομιζει οτι θα βρει την γιατρια στην φτωχεια της με το να παντρευτει "λευκο" . Οκ αυτοι εχουν δικαιολογια την φτωχια τους , εμεις οι Δυτικοι τι εχουμε ; Την παρακμη της κοινωνιας μας ; Την μοναξια που χτυπαει σαν αρρωστια ; Τι δικαιολογια εχουμε ρε Νικο ,οταν ανθρωποι πανε και παντρευονται τις εγγονες τους ;NickTh χτες βγηκα μια βολτα στην Αθηνα και ειδα τα καφε γεματα απο κουκλαρες Ελληνιδες ,που πινανε τον καφε μονες τους . Βγες εξω και αρπαξε την ευκαιρια και ασε τα παζαρια και τις παντρειες απο το ιντερνετ ,οπως ειπε και ο jimi δεν αγοραζεις ρολοι ........Ημαρτον !
NickTh χτες βγηκα μια βολτα στην Αθηνα και ειδα τα καφε γεματα απο κουκλαρες Ελληνιδες ,που πινανε τον καφε μονες τους . Βγες εξω και αρπαξε την ευκαιρια και ασε τα παζαρια και τις παντρειες απο το ιντερνετ ,οπως ειπε και ο jimi δεν αγοραζεις ρολοι ........Ημαρτον !
δεν ειχα σκοπο να παρεμβω σε αυτην την συζητηση αλλα εκ των πραγματων αναγκαζομαι¨. γιατι αναφερομαστε στις ταυλανδες και δεν κοιταμε και λιγο διπλα μας την δικη μας πραγματικοτητα της ελληνιδες που και εκεινες κρινουν απο την δουλεια το αυτοκινητο το κινητο το που θα την πας το ποσα θα χαλασεις το τι δωρο θα τις παρεις αυτο δεν ειναι ενα ειδος συναλλαγης?? και φυσικα και εδω η διαφορα ηληκιας η εξωτερικης εμφανισης δεν χρεωνεται επιπλεον?? και εαν για τις ταυλανδες αυτος ειναι ενας τροποσ επιβιωσης για τις δικεσ μας τι ειναι?? υπαρχουν και περισοτερο αναφερομαι σε σενα φιλε νικο που και την εμπειρεια εχεις και γνωστης της χωρας εισαι και πολυ καλά κοριτσια που δεν περιμενουν καθε μηνα το εμβασμα που περιμενουν ολη την νυχτα στο αεροδρομιο πηγαινοντας με το τελευταιο λεωφορειο εσενα να πας το πρωι μια και δεν εχουν χρηματα για ταχιπου ψαχνουν το ποιο φτηνο εστιατορειο για να μην ξοδευσεις ασκοπα τα λεφτα σου που κανου παζαρια για 20 μπατ που σηκωνονται την νυχτα πριν εσυ ξυπνησεις να πληνουν τα ρουχα σου και τα ρουχα της στον νιπτηρα του ξενοδοχειου για να τα βρεις εσυ καθαρα.δυστηχως αυτα τα κοριτσια δεν θα τα βρεις Στην walking street , beach road και τα αλλα στεκια της πατταγια και δυστηχως δεν θα τα βρουν και αυτοι που οπως λεει ενας φιλος μονιμος κατοικος αυτοι που κανουν διακοπρες στο ισομνια περιμενοντας κατα τις 3-4 να αγορασουν φτηνο κρεας
εγω Νικο μου το εχω αλλα δεν πιστευω οτι ειναι το μοναδικο σιγουρα υπαρχουν κιαλλα ψαξιμο και σωστη κριση θελει
Μερικοί όπως ο paterdemon, teosep, Yannis, phohm phuy, kosa και μπορεί ένας δυο ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα αντιδρούν και φωνάζουν. Κατά την γνώμη μου δυο πράγματα σημαίνουν το ένα είναι ότι θέλουν να το κάνουν από αντίδραση για να δείξουνε ότι αυτοί είναι η έξυπνη και εμείς η πλειοψηφία η χαζή που τα χώνουμε. Η το δεύτερο είναι ότι έχουν χώσει το χέρι τόσο βαθιά στην ΤΣΈΠΗ και δεν μπορούν να μας χειροκροτήσουν που έχουμε το θάρρος και λέμε την αλήθεια. Και για να το καταλάβουν αυτοί η κύριοι γυναίκα από την Ταϊλάνδη χωρίς να στελνεις και να συντηρείς την μαμά, τον μπαμπά, τα παιδιά, τα αδέρφια, τους θείους, τους γείτονες, δεν υπάρχει από την μια άκρη μεχρη την αλλην της Ταϊλάνδης. Και το όσο για pattaya και μπούρδες είναι δικαιολογίες για τι δεν υπάρχει. Και επειδή σήμερα είμαι στης καλές μου δεν ξέρω το γιατί θα συμφωνήσω μαζί τους και θα πω ότι έχουν το 10 το καλό γιατί δεν μας συστήνουν καμιά αδερφή, η ξαδέρφη, η θεία και σε εμάς? Όχι τίποτα Για να έχουν και η δικές τους συγγενική παρέα.