Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145216 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #60 στις: Ιουνίου 07, 2010, 09:58:21 πμ »
Λοιπον νεωτερα, της ειπα χτες πως αυτα τα λεφτα δεν τα δινω γιατι ειναι διαφορετικο με εμενα δεν ειμαι ταιλανδος να ειμαστε εκει και της ειπα την αληθεια τι σκεφτομαι, δηλαδη τι γινεται αν μου ζητανε για παντα και απειλει να φυγει. Προχωρησα λιγο το σχεδιο του δοκτορ και της ειπα ακομη πως αν θελει τα 8 χιλιαρικα που θελει να στελνει να γινουν 12 και ως εκει, εφαπαξ ποσο ποτε ουτε του χρονου ουτε ποτε, καθως και οτι γαμος με τιποτα τοσο νωρις.

Μου ειπε πως εφαπαξ ποσο δεν ηθελε αλλα την πιεζουν οι δικοι της. Αυτην συμφωνει και μου ειπε πως απλα θα μεταφερει τι της ειπα και ειτε συμφωνουνε ειτε οχι δεν την νοιαζει και θα αφησει την δουλεια και θα φυγει μαζι μου χωρις γαμο προς το παρον γιατι με πιστευει, λεει ειμαι καλο παιδι οτι θα τα στελνω. Μου ειπε ομως οτι θα πρεπει να μεινω εκει αρκετο καιρο εκει αν θελω χωρις γαμο πριν φυγουμε και της ειπα μπορω να μεινω ολο τον αυγουστο οχι παραπανω και συμφωνησε.

Οσο για το ιντερνετ ξερω πως γινονται πολλα αλλα μπορεις να βαλεις το μυαλο σου και να διαλεξεις σωστα 2-3 κοπελες και να δεις πως παει. Παραδειγμα δεν απαντουσα ποτε σε αυτες που γραφανε ψαχνω ηλικιες απο 25-75. Δεν κρινω κανεναν απλα το αναφερω. Η συγκεκριμενη εγραφε ψαχνω απο 25-32 και μου φαινεται ποιο λογικο. Ενα παραδειγμα ειναι δεν πηρα την αποφαση μου να παω εκει μονο γιαυτο.

Ξερω ειναι πολλες ελληνιδες και ομορφες και μονες και θα σου πω οτι παντρευτηκα μια στα 25 μετα απο 2 και κατι χρονια γνωριμιας. Δεν πληρωσα sin sot σε αυτην πληρωσα μερκα αλλα παντως :P και χωρισαμε μετα απο 1μισι χρονο. Μετα απο αυτη γνωρισα αλλες 2 δεν πηγε παλι καλα και ειπα γιατι οχι να δοκιμασω την τυχη μου με ξενη. Στο κατω διαμερισμα απο μενα ειναι ενα ζευγαρι ελληνας με αιγυπτια και ειναι παντρεμενοι 14 χρονια με 2 παιδια ουτε τσακωνονται κιχ δεν ακουγεται.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
« Απάντηση #61 στις: Ιουνίου 07, 2010, 10:18:26 πμ »
Doctora ,απο το ντοκυμανταιρ καταλαβες αυτο που ηθελες και σε βολευε. Για ριξε μια καλυτερη ματια . Εγω ξερεις τι ειδα ; Τυπους απελπισμενους που θελουν διπλα τους πιπινακια . Ε ! αυτο θα το πληρωσεις ρε φιλε ,οπου και αν εισαι !!!!!!
Εξαλλου ολα αυτα τα γραφεια ανηκουν στο ιδιο κυκλωμα "κρυφοπορνειας" που παιζει σε περιοχες με Δυτικους . Τα πραγματα ειναι απλα και οσο καταλαβες καταλαβες ,οσο κλωθογυριζεις γυρω απο τα "γνωστα" στεκια αυτο θα εισπρατεις ,γιατι κατα βαθος σε βολευει ,σε βολευει να εξαγορασεις τα νιατα ,σε βολευει να μην χρειαστεις να καταβαλεις καμμια προσπαθεια  , σε βολευει να αγορασεις αλλη μια συζηγο ,εξαλλου καυχιεσαι και τηλεοπτικα γι'αυτο σε εκπομπες "ποιοτητας" ,οπως η Στεφανιδου.
Οπως ειπε και ο spamangr υπαρχει ενα κομματι της κοινωνιας στην Ταιλανδη που νομιζει οτι θα βρει την γιατρια στην φτωχεια της με το να παντρευτει "λευκο" . Οκ αυτοι εχουν δικαιολογια την φτωχια τους , εμεις οι Δυτικοι τι εχουμε  ; Την παρακμη της κοινωνιας μας ; Την μοναξια που χτυπαει σαν αρρωστια ; Τι δικαιολογια εχουμε ρε Νικο ,οταν ανθρωποι πανε και παντρευονται τις εγγονες τους ;
NickTh χτες βγηκα μια βολτα στην Αθηνα και ειδα τα καφε γεματα απο κουκλαρες Ελληνιδες ,που πινανε τον καφε μονες τους . Βγες εξω και αρπαξε την ευκαιρια και ασε τα παζαρια και τις παντρειες απο το ιντερνετ ,οπως ειπε και ο jimi δεν αγοραζεις ρολοι ........Ημαρτον !
   ευγε τεοσεπ! 
still you may find a gem amongst them

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #62 στις: Ιουνίου 07, 2010, 11:32:40 πμ »
Nickth. Όπως καταλαβαίνεις δεν θα παντρευτείς μόνο την κοπέλα αλά και την οικογένεια της. Δεν αποφασίζει αυτή αλλά η μαμά (μην μου πεις δεν έχει μαμά έχει άλλους). Η κοπέλα μπορεί να έχει όλην την καλή διάθεση να κάνει το βήμα αλλά δεν θα την αφήσουν και αν το κάνει πάλη θα την ξελογιάσουν   και θα φύγει. Και μετά θα έρθεις να με βρεις για να τραγουδάμε μαζί το παρακάτω VIDEO. Σκληρό αλά αληθινό.

joedoe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #63 στις: Ιουνίου 07, 2010, 12:22:18 μμ »
NickTh χτες βγηκα μια βολτα στην Αθηνα και ειδα τα καφε γεματα απο κουκλαρες Ελληνιδες ,που πινανε τον καφε μονες τους . Βγες εξω και αρπαξε την ευκαιρια και ασε τα παζαρια και τις παντρειες απο το ιντερνετ ,οπως ειπε και ο jimi δεν αγοραζεις ρολοι ........Ημαρτον !
Για καποιους που περασαν τα χρόνια τους οπως σε εμένα και δεν ευτυχησα στον γάμο μου, η Ταυλανδη ειναι οικονομικά σχεδον μονοδρομος. Για τα νέα παιδιά όμως που προσπαθούν με το ζόρι να ρισκάρουν με κοπέλες που κάνεις δεν ξέρει και απο που κρατάνε η σκούφια τους αλλά και που εκ προιμίου έχουν την νοοτροπία να σωθούν αυτες και οικογενεια τους οικονομικά από το φαράγκ, δεν εχει λογική.
Με τόσες Ελληνίδες, μόνες και κουκλάρες, πολλές οικονομικά ανεξάρτητες, ίδιας με εμας γλώσσας, νοοτροπίας. ηθών και εθίμων, δεν μπορω να καταλάβω γιατι κάποιος παρατειται απο τις Ελληνίδες για κάποιες ατυχίες. Μα οι ατυχίες και τα παθήματα γινονται μαθήματα και κανουν σοφότερο έναν άνθρωπο.

Συγχώνευση : Ιουνίου 07, 2010, 12:25:40 μμ
Στις δυσκολες μερες που περναμε, που ισως παμε και για χρεοκωπία, επιδίωξη κάποιου θα είναι η συντροφος να συνεισφέρει οικονομικά το κατα δύναμη. Δεν ξερει κανεις μας πως θα εξελιχθούν τα οικονομικά μας. Το να "φορτωθείς" μία ολοκληρη οικογενένεια Ταυλανδών είναι έσχατη λύση, όχι πρωταρχική.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2010, 12:25:40 μμ από joedoe »

Αποσυνδεδεμένος soi7

• *
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #64 στις: Ιουνίου 07, 2010, 13:15:22 μμ »
Μπραβο ετσι ειναι.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.55 Chrome 5.0.375.55
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #65 στις: Ιουνίου 07, 2010, 13:22:25 μμ »
δεν ειχα σκοπο να παρεμβω σε αυτην την συζητηση αλλα εκ των πραγματων αναγκαζομαι¨.  γιατι αναφερομαστε στις ταυλανδες  και δεν κοιταμε και λιγο διπλα μας την  δικη μας πραγματικοτητα  της ελληνιδες που και  εκεινες κρινουν απο την δουλεια  το αυτοκινητο το κινητο  το που θα  την πας το ποσα θα χαλασεις το τι δωρο θα τις παρεις αυτο δεν ειναι ενα ειδος συναλλαγης?? και φυσικα και εδω  η διαφορα ηληκιας η εξωτερικης εμφανισης δεν χρεωνεται επιπλεον??  και εαν για τις ταυλανδες  αυτος ειναι ενας τροποσ επιβιωσης για τις δικεσ μας τι ειναι??
 υπαρχουν  και  περισοτερο αναφερομαι σε σενα φιλε νικο που και την εμπειρεια εχεις και γνωστης της χωρας εισαι  και πολυ καλά κοριτσια  που δεν περιμενουν   καθε μηνα το εμβασμα που περιμενουν ολη την νυχτα στο αεροδρομιο πηγαινοντας με το τελευταιο  λεωφορειο  εσενα να πας το πρωι μια και δεν εχουν χρηματα για ταχι
που ψαχνουν  το ποιο φτηνο εστιατορειο για να μην ξοδευσεις ασκοπα τα λεφτα σου που κανου παζαρια για 20 μπατ  που σηκωνονται την νυχτα πριν εσυ ξυπνησεις  να πληνουν τα ρουχα σου και τα ρουχα της στον νιπτηρα του ξενοδοχειου για να τα βρεις εσυ καθαρα.

δυστηχως αυτα τα κοριτσια δεν θα τα βρεις Στην walking street  , beach road και τα αλλα στεκια της πατταγια και δυστηχως δεν θα τα  βρουν και αυτοι  που οπως λεει ενας φιλος μονιμος κατοικος αυτοι που κανουν διακοπρες στο ισομνια περιμενοντας κατα τις 3-4  να αγορασουν φτηνο κρεας
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #66 στις: Ιουνίου 07, 2010, 13:46:38 μμ »
δεν ειχα σκοπο να παρεμβω σε αυτην την συζητηση αλλα εκ των πραγματων αναγκαζομαι¨.  γιατι αναφερομαστε στις ταυλανδες  και δεν κοιταμε και λιγο διπλα μας την  δικη μας πραγματικοτητα  της ελληνιδες που και  εκεινες κρινουν απο την δουλεια  το αυτοκινητο το κινητο  το που θα  την πας το ποσα θα χαλασεις το τι δωρο θα τις παρεις αυτο δεν ειναι ενα ειδος συναλλαγης?? και φυσικα και εδω  η διαφορα ηληκιας η εξωτερικης εμφανισης δεν χρεωνεται επιπλεον??  και εαν για τις ταυλανδες  αυτος ειναι ενας τροποσ επιβιωσης για τις δικεσ μας τι ειναι??
 υπαρχουν  και  περισοτερο αναφερομαι σε σενα φιλε νικο που και την εμπειρεια εχεις και γνωστης της χωρας εισαι  και πολυ καλά κοριτσια  που δεν περιμενουν   καθε μηνα το εμβασμα που περιμενουν ολη την νυχτα στο αεροδρομιο πηγαινοντας με το τελευταιο  λεωφορειο  εσενα να πας το πρωι μια και δεν εχουν χρηματα για ταχι
που ψαχνουν  το ποιο φτηνο εστιατορειο για να μην ξοδευσεις ασκοπα τα λεφτα σου που κανου παζαρια για 20 μπατ  που σηκωνονται την νυχτα πριν εσυ ξυπνησεις  να πληνουν τα ρουχα σου και τα ρουχα της στον νιπτηρα του ξενοδοχειου για να τα βρεις εσυ καθαρα.

δυστηχως αυτα τα κοριτσια δεν θα τα βρεις Στην walking street  , beach road και τα αλλα στεκια της πατταγια και δυστηχως δεν θα τα  βρουν και αυτοι  που οπως λεει ενας φιλος μονιμος κατοικος αυτοι που κανουν διακοπρες στο ισομνια περιμενοντας κατα τις 3-4  να αγορασουν φτηνο κρεας

Αν υπήρχε έστω και ένα κορίτσι από αυτά που αναφέρεις και γράφεις θα την  έπαιρνες εσύ άρα λοιπόν πάλη στο μηδέν ήμαστε  υπόλοιποι.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #67 στις: Ιουνίου 07, 2010, 13:58:49 μμ »
εγω Νικο μου το εχω αλλα δεν πιστευω οτι ειναι το μοναδικο σιγουρα υπαρχουν κιαλλα ψαξιμο και σωστη κριση θελει
G.K. Ghesterton

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #68 στις: Ιουνίου 07, 2010, 14:17:12 μμ »
εγω Νικο μου το εχω αλλα δεν πιστευω οτι ειναι το μοναδικο σιγουρα υπαρχουν κιαλλα ψαξιμο και σωστη κριση θελει

Καμιά ξαδέρφη?

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #69 στις: Ιουνίου 07, 2010, 14:23:11 μμ »
κατι θα γινει
G.K. Ghesterton

Αποσυνδεδεμένος Yannis

• **
  • Good things happen when you pay attention.
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #70 στις: Ιουνίου 07, 2010, 16:23:20 μμ »
Παρακολουθώ το θέμα από την πρώτη μέρα και σήμερα θέλω να πω και εγώ την γνώμη μου... Νίκο άστο καλύτερα να προσπεράσει, το ξεκίνησες πολύ λάθος, αντί να ζιτίσεις γνώμες για καλά ξενοδοχεία και όμορφα μέρη στην ταϊλάνδη εσύ ζητάς συμβουλες για την ζωή σου? για το να πάρεις `η όχι ένα κορίτσι ταϊλανδέζα επιδεί το φόρουμ έχει να κάνει με την ταϊλανδη? καλά έκανες και πήγες εκεί και καλώς γνώρησες το κορίτσι, αν η καρδιά σου σπαρταράει να είσαι μαζί της αν οι καμπάνες χτυπάνε μέσα σου, αν αισθάνεσαι ωραία με αυτό το φίλινγκ πάνε ρε παλικάρι και κάντο και σεβάσου την κολτούρα τους,δεν είσαι υποχρεομένος να πληρώσεις, δεν θα την αγοράσεις, γυναίκα σου θέλεις να την κάνεις...αλλά μου φενεται και εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις γι`αυτό σου λέω άστο, είναι κρίμα, όχι για εσένα αλλα για το κορίτσι, άντε και μπίκες στη διαδικασία για χαρτιά και βίζες και ήρθε... μετά?? το μετά είναι το σοβαρό κομάτι του παζλ, όπως είπαν κάποιοι έκανες την φιγούρα σου και μόλις ξινίσεις  άντε γεια? εκείνη η ψυχούλα δεν φταίει σε τίποτα... όσο για χοριγίες είναι μπούρδες, οι χοριγοί καήκανε στο χυλό και τώρα φυσάνε και το γιαούρτι, είναι εις γνώση τους χοριγοί και εξακολουθούν να είναι, η κονσομασιόν από τα πιπινάκια πληρώνετε και πολλοί γουστάρουν να πληρώνουν... αυτό που πας να κάνεις εσύ είναι "κίνηση" ζωής.
Good things happen when you pay attention.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
« Απάντηση #71 στις: Ιουνίου 07, 2010, 17:03:14 μμ »
δεν ειχα σκοπο να παρεμβω σε αυτην την συζητηση αλλα εκ των πραγματων αναγκαζομαι¨.  γιατι αναφερομαστε στις ταυλανδες  και δεν κοιταμε και λιγο διπλα μας την  δικη μας πραγματικοτητα  της ελληνιδες που και  εκεινες κρινουν απο την δουλεια  το αυτοκινητο το κινητο  το που θα  την πας το ποσα θα χαλασεις το τι δωρο θα τις παρεις αυτο δεν ειναι ενα ειδος συναλλαγης?? και φυσικα και εδω  η διαφορα ηληκιας η εξωτερικης εμφανισης δεν χρεωνεται επιπλεον??  και εαν για τις ταυλανδες  αυτος ειναι ενας τροποσ επιβιωσης για τις δικεσ μας τι ειναι??
 υπαρχουν  και  περισοτερο αναφερομαι σε σενα φιλε νικο που και την εμπειρεια εχεις και γνωστης της χωρας εισαι  και πολυ καλά κοριτσια  που δεν περιμενουν   καθε μηνα το εμβασμα που περιμενουν ολη την νυχτα στο αεροδρομιο πηγαινοντας με το τελευταιο  λεωφορειο  εσενα να πας το πρωι μια και δεν εχουν χρηματα για ταχι
που ψαχνουν  το ποιο φτηνο εστιατορειο για να μην ξοδευσεις ασκοπα τα λεφτα σου που κανου παζαρια για 20 μπατ  που σηκωνονται την νυχτα πριν εσυ ξυπνησεις  να πληνουν τα ρουχα σου και τα ρουχα της στον νιπτηρα του ξενοδοχειου για να τα βρεις εσυ καθαρα.

δυστηχως αυτα τα κοριτσια δεν θα τα βρεις Στην walking street  , beach road και τα αλλα στεκια της πατταγια και δυστηχως δεν θα τα  βρουν και αυτοι  που οπως λεει ενας φιλος μονιμος κατοικος αυτοι που κανουν διακοπρες στο ισομνια περιμενοντας κατα τις 3-4  να αγορασουν φτηνο κρεας
ολοσωστος!!!    για τις ελληνιδες να πω (ας με συγχωρεσουν αν γινομαι εμπαθης)  η οικονομικη κριση ειναι η μονη τους ευκαιρια να αλλαξουν τροπο συμπεριφορας! ποσοι θα εχουν πλεον καινουργιο καμπριο σε 3 χρονια?  και ποσοι θα τις πηγαινουν στο πρωτο μαγαζι της παραλιακης, και δωρα και τριημερα στη μυκονο!  εχει ο καιρος γυρισματα αγαπητες μου!  θα μαθετε να κυκλοφορητε με αμαξι 15ετιας, να μαγειρευετε, να σιδερωνετε, να πηγενετε βολτα στο παρκο και οχι στο πρωτο τραπεζι πιστα, τερμα στα τριημερα  και γενικα θα μαθετε να μοχθητε για την επιβιωση σας!  το ξερω θα ναι δυσκολη η προσαρμογη σας, αλλα σε βαθος χρονου θα γινετε καλυτεροι ανθρωποι ;)
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος agharal

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #72 στις: Ιουνίου 07, 2010, 17:39:40 μμ »
Να με συγχωρεσεις αλλα εχω την εντυπωση οτι εισαι γυναικα ή κανω λαθος?Γιατι αν εισαι γυναικα τα λιγια σου αποκτανε διπλη και τριπλη αξια.Και εγω δεν εχω καμμια διαθεση αρνητικη απεναντι στις ελληνιδες(αν θελετε το πιστευετε) παροτι ειμαι στην κυριολεξια καμμενος,αλλα ειναι γεγονος οτι η εντυπωση που δινουν ειναι ετσι οπως τα περιεγραψες.Και φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,και φυσικα ισχυει κατι αναλογο για τους ανδρες,αλλα σαν αρρεν φυλο εγω,οφειλω να ομολογησω οτι η εντυπωση που αποκομισα απο τις προσωπικες και οχι μονο εμπειριες,πλησιαζουν αρκετα την περιγραφη σου.
Υ.Γ Δεν θελω να θιξω κανεναν και καμμια,δεν θελω να γινω κακος,ας με συγχωρεσουν οσοι και οσες δυσανασχετισαν,ειναι απλα μια προσωπικη γνωμη και τιποτε αλλο.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #73 στις: Ιουνίου 07, 2010, 18:32:36 μμ »
Μερικοί όπως ο paterdemon, teosep, Yannis, phohm phuy, kosa  και μπορεί ένας δυο ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα αντιδρούν και φωνάζουν. Κατά την γνώμη μου δυο πράγματα σημαίνουν το ένα είναι ότι θέλουν να το κάνουν από αντίδραση για να δείξουνε ότι αυτοί είναι η έξυπνη και εμείς η πλειοψηφία η χαζή που τα χώνουμε. Η το δεύτερο είναι ότι έχουν χώσει το χέρι τόσο βαθιά στην ΤΣΈΠΗ και δεν μπορούν να μας χειροκροτήσουν που έχουμε το θάρρος και λέμε την αλήθεια. Και για να το καταλάβουν αυτοί η κύριοι γυναίκα από την Ταϊλάνδη χωρίς να στελνεις και να συντηρείς την μαμά, τον μπαμπά, τα παιδιά, τα αδέρφια, τους θείους, τους γείτονες, δεν υπάρχει από την μια άκρη μεχρη την αλλην της Ταϊλάνδης. Και το όσο για pattaya και μπούρδες είναι δικαιολογίες για τι δεν υπάρχει. Και επειδή σήμερα είμαι στης καλές μου δεν ξέρω το γιατί θα συμφωνήσω μαζί τους και θα πω ότι έχουν το 10 το καλό γιατί δεν μας συστήνουν καμιά αδερφή, η ξαδέρφη, η θεία και σε εμάς? Όχι τίποτα  Για να έχουν και η δικές τους συγγενική παρέα.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #74 στις: Ιουνίου 07, 2010, 19:01:25 μμ »
Μερικοί όπως ο paterdemon, teosep, Yannis, phohm phuy, kosa  και μπορεί ένας δυο ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα αντιδρούν και φωνάζουν. Κατά την γνώμη μου δυο πράγματα σημαίνουν το ένα είναι ότι θέλουν να το κάνουν από αντίδραση για να δείξουνε ότι αυτοί είναι η έξυπνη και εμείς η πλειοψηφία η χαζή που τα χώνουμε. Η το δεύτερο είναι ότι έχουν χώσει το χέρι τόσο βαθιά στην ΤΣΈΠΗ και δεν μπορούν να μας χειροκροτήσουν που έχουμε το θάρρος και λέμε την αλήθεια. Και για να το καταλάβουν αυτοί η κύριοι γυναίκα από την Ταϊλάνδη χωρίς να στελνεις και να συντηρείς την μαμά, τον μπαμπά, τα παιδιά, τα αδέρφια, τους θείους, τους γείτονες, δεν υπάρχει από την μια άκρη μεχρη την αλλην της Ταϊλάνδης. Και το όσο για pattaya και μπούρδες είναι δικαιολογίες για τι δεν υπάρχει. Και επειδή σήμερα είμαι στης καλές μου δεν ξέρω το γιατί θα συμφωνήσω μαζί τους και θα πω ότι έχουν το 10 το καλό γιατί δεν μας συστήνουν καμιά αδερφή, η ξαδέρφη, η θεία και σε εμάς? Όχι τίποτα  Για να έχουν και η δικές τους συγγενική παρέα.

αχ βρε Νικο  γιατι ρε φιλε γινεσαι πικροχολος???
 ξερω τουλαχιστον 10 με 15 παιδια μελη  οχι του φορουμ  παντρεμενα η οχι με ταυλανδες που και  καλη ζωη εχουν  και δεν τα χωνουν
  ποτε δεν ειπα φιλε Νικο οτι αυτος που λες δεν ειναι ο κανονας αλλα εχει και εξαιρεσεις  και το θεμα  βρε  Νικο  ειναι και πως εσυ προμοταρεις τον εαυτο σου εαν εσυ το μονο αξιολογο που εχεις να δειξεις ειναι το πορτοφολι σου  τι ψαχνεις.
  Τωρα οσον αφορα  Το πατταγια και  λοιπα   χωρις ιχνος  προβοκατορικης ερωτησης δεν θυμαμαι ρε φιλε που αλλου εχεις παει για να συζητησουμαι σε αλλη βαση και με αλλα κριτηρια
 μιλωντας  μονο για τον ευατο μου  ναι υπηρξα καμια στιγμη σπονσορας το καταλαβα ομως σχετικα γρηγορα και το σταματησα   και δεν  συνεχισα κανωντας  συνεχως το ιδιο λαθος
 αντιδραση γιατι ?
το μονο που δενει ολους εμας  ειναι η αγαπη μας για την συγκεκριμενη χωρα καμια ιδιοτελεια ουτε ταξιδιωτικοι πρακτορες ειμαστε ουτε κανενα  γραφειο συνικεσιων εχουμε
 αλλωστε για κατι που αγαπω και νιωθω την αναγκη να πω την ταπεινη μου γνωμη δεν χρειαζομαι χειροκροτημα.
τωρα το περι συγγενων  φοβαμαι οτι καποιοι εδω μεσα  θα προσπαθεισουν  και αυτες να τις χαλασουν .

και για να δειξω την λαλακια ορισμενων  βαζω ενα κουιζακι.

" ποιο μελος του φορουμ οταν εμαθε ζητωντας απο την κοπελα μου  να βγουν  οτι  δεν γινεται γιατι ειναι μαζι μου  εβγαλε 10 χιλιαρικα  για να την πεισει  ???
 μονο και μονο  οπως ελεγε για να μου την σπασει??
ο χυλος κριωσε η ακομα τον καιει??
  δυστηχως καποιοι απο εμας αυτοι ειμαστε"
 περαστικα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2010, 19:16:06 μμ από kosa »
G.K. Ghesterton