Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145211 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.55 Chrome 5.0.375.55
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #75 στις: Ιουνίου 07, 2010, 19:10:55 μμ »
Να με συγχωρεσεις αλλα εχω την εντυπωση οτι εισαι γυναικα ή κανω λαθος?Γιατι αν εισαι γυναικα τα λιγια σου αποκτανε διπλη και τριπλη αξια.Και εγω δεν εχω καμμια διαθεση αρνητικη απεναντι στις ελληνιδες(αν θελετε το πιστευετε) παροτι ειμαι στην κυριολεξια καμμενος,αλλα ειναι γεγονος οτι η εντυπωση που δινουν ειναι ετσι οπως τα περιεγραψες.Και φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,και φυσικα ισχυει κατι αναλογο για τους ανδρες,αλλα σαν αρρεν φυλο εγω,οφειλω να ομολογησω οτι η εντυπωση που αποκομισα απο τις προσωπικες και οχι μονο εμπειριες,πλησιαζουν αρκετα την περιγραφη σου.
Υ.Γ Δεν θελω να θιξω κανεναν και καμμια,δεν θελω να γινω κακος,ας με συγχωρεσουν οσοι και οσες δυσανασχετισαν,ειναι απλα μια προσωπικη γνωμη και τιποτε αλλο.
  ε οχι και γυναικα (καμια παρεξηγηση) χα χα
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2010, 22:58:44 μμ από Oytopikos »
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #76 στις: Ιουνίου 07, 2010, 19:16:22 μμ »
Γιατι αναφερετε τις ελληνιδες συνεχεια, αν θελετε να μου δειξετε το σωστο δρομο να σας πω πως ξερω οτι υπαρχουν ελληνιδες 28 ειμαι οχι 12  :P

Να πω ενα απλο περιστατικο κοπελια που ειχα περισυ ελληνιδα μετα απο 2 μηνες μαζι, μου πεταγε σποντες συνεχεια οτι η μανα της επιπλωνει το νεο σπιτι που μενουνε και επειδη αυτη ηταν φοιτητρια και ο αδερφος της ανεργος ειναι δυσκολα λογω δοσεων  ::)  

Και εν παση περιπτωση δεν το βρισκω και τοσο τραγικο να στελνω 12 χιλιαρικα το μηνα εφοσον μπορω, την σταματαω απο την δουλεια της και την φερνω σε μια ξενη χωρα και μαλιστα χωρις γαμο για ενα διαστημα. Και μιλαμε για πραγματικη φτωχεια, αδερφη 20 ετων ανεργη και ο μεγαλος αδερφος τους παρατησε, οχι να θελει καινουρια επιπλα και συσκευες σαν την αγια ελληνιδα. Ολο το δυσκολο αυτη το κανει.

Τεσπα θα σας κραταω ενημερους οποιον ενδιαφερεται. :)

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #77 στις: Ιουνίου 07, 2010, 19:27:58 μμ »
φιλε μου να σε πω και εγω την αποψη μου που τα βλεπω ξεκαθαρα τα πραγματα μιας και ειμαι εξω απο το χορο , αφου ουτε εχω ερωτευθει ποτε ουτε εχω παει στην ταυλανδη. ΚΑΜΙΑ γυναικα αμα σε γουσταρει πραγματικα και θελει να σε παντρευτει σε ζηταει ''μηνιατικο''... αλλα δεν θα σταθω σε αυτα αφου οι προλαλησαντες ηδη ειπαν αρκετα. την απαντηση την εχεις εσυ ο ιδιος μεσα σου και για να ζητας την αποψη απο ανθρωπους που ουτε καν γνωριζεις , κατι σου καθεται στραβα. Αλλωστε και εσυ ο ιδιος γνωριζεις οτι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο. πιστευω να κανεις λιγο υπομονη ακομα. απο την αλλη μπορει ''ολοι'' να εχουμε δικιο αλλα μπορουμε να εχουμε και αδικο. ''Εμεις'' ο,τι και να κανεις θα ειμαστε μαζι σου.......Good Luck...
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #78 στις: Ιουνίου 07, 2010, 19:32:16 μμ »
φιλε πηγαινε κατω  ζησε λιγο μαζι της  δες τα παντα κατω με τα ματια της λογικης και οχι συναισθηματικα   και μονος σου θα  κρινεις
 καλος κοσμος υπαρχει παντου καθως και κακος. αλλωστε αυτο θελω  να καταλαβουν καποιοι  η συμπεριφορα του καθε ατομου  εξαρτατε σε μεγαλο βαθμο απο ποιον εχει απεναντι του και τι  μυνηματα του δινει
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #79 στις: Ιουνίου 07, 2010, 19:49:57 μμ »
Φίλε Κώστα ξέρεις πόσο σε αγαπάω αλλά πρέπει να σου απαντήσω στα γραπτά σου. Φυσικά ξέρεις 10 με 15 άτομα που έχουν πάρει από Ταϊλάνδη και είναι καλά και εγώ γνωρίζω 1000 άτομα που τους δούλεψαν. Μην ξεχνάς λέω είναι σκάρτες το 97%.
Λες ότι ( βρε  Νικο  ειναι και πως εσυ προμοταρεις τον εαυτο σου εαν εσυ το μονο αξιολογο που εχεις να δειξεις ειναι το πορτοφολι σου  τι ψαχνεις.) λάθος κάννης μάλλον τα ελληνικά μου δεν είναι καλά δεν διαφημίζω το πορτοφόλι μου γιατί ποτέ δεν λέω χωστετα του ενάντιος λέω να μην τα χώνετε δηλαδή τσιγκούνης για να γίνουμε όλοι σαν και εσένα (μιλωντας  μονο για τον ευατο μου  ναι υπηρξα καμια στιγμη σπονσορας το καταλαβα ομως σχετικα γρηγορα και το σταματησα   και δεν  συνεχισα κανωντας  συνεχως το ιδιο λαθος) . και με αυτό που έγραψες όλοι γέλασαν  μαζί σου (Τωρα οσον αφορα  Το πατταγια και  λοιπα   χωρις ιχνος  προβοκατορικης ερωτησης δεν θυμαμαι ρε φιλε που αλλου εχεις παει για να συζητησουμαι σε αλλη βαση και με αλλα κριτηρια ) σε μένα βρήκες να το πεις που εχω γυρίσει όλην την  Ταϊλάνδη. Και για του λόγου το αληθές στα video η φωτογραφίες δεν είναι μόνο από pattaya και μιλάμε μόνο για την Νι. Μέχρι  MACAU υπάρχουν φωτογραφίες. Και όσο για το γραφείο συνοικεσίων όπως λες το αν κάνεις μια γνωριμία μια καλή κοπέλα (θα μου πεις που να την βρω ρε Nick) σε ένα καλό παιδί εσύ θα πάθεις τίποτε. Το να βοηθάς είναι ηθική ικανοποίηση.  Και αυτό (τωρα το περι συγγενων  φοβαμαι οτι καποιοι εδω μεσα  θα προσπαθεισουν  και αυτες να τις χαλασουν .) δεν το κατάλαβα εμείς θα της χαλάσουμε η είναι χαλασμένες και περιμένουν να δαγκώσουν. Κωστάκη μου τίποτα προσωπικό σε εκτιμώ πολύ αλλά εφόσον έγραψες πρέπει να απαντηθείς.

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #80 στις: Ιουνίου 07, 2010, 19:58:51 μμ »
νικο μαλλον καποια δεν τα καταλαβες τελος παντων
 τωρα για το θεμα σποσορινγ   και το καποιοι γελασαν μαζι μου   εγω δεν ειπα ποτε πως δεν ημαρτησα επαθα και εμαθα οπως και οι περισοτεροι εδω μεσα.
 αλλα  νικο φιλε  ¨το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου"
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Linux (Ubuntu) Linux (Ubuntu)
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #81 στις: Ιουνίου 07, 2010, 20:21:29 μμ »
Παράθεση
Μερικοί όπως ο paterdemon, teosep, Yannis, phohm phuy, kosa  και μπορεί ένας δυο ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα αντιδρούν και φωνάζουν. Κατά την γνώμη μου δυο πράγματα σημαίνουν το ένα είναι ότι θέλουν να το κάνουν από αντίδραση για να δείξουνε ότι αυτοί είναι η έξυπνη και εμείς η πλειοψηφία η χαζή που τα χώνουμε. Η το δεύτερο είναι ότι έχουν χώσει το χέρι τόσο βαθιά στην ΤΣΈΠΗ και δεν μπορούν να μας χειροκροτήσουν που έχουμε το θάρρος και λέμε την αλήθεια. Και για να το καταλάβουν αυτοί η κύριοι γυναίκα από την Ταϊλάνδη χωρίς να στελνεις και να συντηρείς την μαμά, τον μπαμπά, τα παιδιά, τα αδέρφια, τους θείους, τους γείτονες, δεν υπάρχει από την μια άκρη μεχρη την αλλην της Ταϊλάνδης. Και το όσο για pattaya και μπούρδες είναι δικαιολογίες για τι δεν υπάρχει. Και επειδή σήμερα είμαι στης καλές μου δεν ξέρω το γιατί θα συμφωνήσω μαζί τους και θα πω ότι έχουν το 10 το καλό γιατί δεν μας συστήνουν καμιά αδερφή, η ξαδέρφη, η θεία και σε εμάς? Όχι τίποτα  Για να έχουν και η δικές τους συγγενική παρέα.

Doctor,σε θειες κατι μου περισευει απο κατι εξυπνακηδες farang που αφου τις ξεσηκωσαν και τις πηραν,οταν βαρεθηκαν τις ξαποστειλαν πισω και τις εκαναν ανταλλαγη με καινουργιες.Φοβαμαι ομως οτι σου πεφτουν λιγο σιτεμενες γιατι ειναι πανω απο 25 και ως γνωστον εχεις μια απεχθεια στις γριες :-\
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2010, 23:01:20 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Browser:
« Απάντηση #82 στις: Ιουνίου 07, 2010, 22:33:30 μμ »
Γιατι αναφερετε τις ελληνιδες συνεχεια, αν θελετε να μου δειξετε το σωστο δρομο να σας πω πως ξερω οτι υπαρχουν ελληνιδες 28 ειμαι οχι 12  :P

Να πω ενα απλο περιστατικο κοπελια που ειχα περισυ ελληνιδα μετα απο 2 μηνες μαζι, μου πεταγε σποντες συνεχεια οτι η μανα της επιπλωνει το νεο σπιτι που μενουνε και επειδη αυτη ηταν φοιτητρια και ο αδερφος της ανεργος ειναι δυσκολα λογω δοσεων  ::)   

Και εν παση περιπτωση δεν το βρισκω και τοσο τραγικο να στελνω 12 χιλιαρικα το μηνα εφοσον μπορω, την σταματαω απο την δουλεια της και την φερνω σε μια ξενη χωρα και μαλιστα χωρις γαμο για ενα διαστημα. Και μιλαμε για πραγματικη φτωχεια, αδερφη 20 ετων ανεργη και ο μεγαλος αδερφος τους παρατησε, οχι να θελει καινουρια επιπλα και συσκευες σαν την αγια ελληνιδα. Ολο το δυσκολο αυτη το κανει.

Τεσπα θα σας κραταω ενημερους οποιον ενδιαφερεται. :)

για τις ελληνιδες τα πραγματα ειναι απλα!    δεν ζητουν απλα, αλλα απαιτουν παρα πολλα απο εναν ανδρα, (υλικα και ψυχικα) και του προσφερουν δυστηχως τοσα λιγα!  για αυτες η αγαπη δεν ειναι μοιρασμα και νοιαζομαι για τον αλλο   αλλα μονο λαβειν, χωρις το δουναι
still you may find a gem amongst them

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #83 στις: Ιουνίου 07, 2010, 23:03:32 μμ »
Nομίζω οτι δεν πρέπει να κατακρίνουμε τον NickTH επειδή ζητάει κάποιες συμβουλές από τά μέλη του φόρουμ.

Το βρίσκω θεμιτό , με την προυπόθεση οτι φιλτράρει σωστά τις πληροφορίες που γράφονται.

Εξάλλου οι πολλές απαντήσεις δείχνουν ότι το συγκεκριμένο θέμα ενδιαφέρει αρκετά μέλη.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2010, 23:24:29 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #84 στις: Ιουνίου 08, 2010, 00:37:30 πμ »
φιλε μου να σε πω και εγω την αποψη μου που τα βλεπω ξεκαθαρα τα πραγματα μιας και ειμαι εξω απο το χορο , αφου ουτε εχω ερωτευθει ποτε ουτε εχω παει στην ταυλανδη. ΚΑΜΙΑ γυναικα αμα σε γουσταρει πραγματικα και θελει να σε παντρευτει σε ζηταει ''μηνιατικο''... αλλα δεν θα σταθω σε αυτα αφου οι προλαλησαντες ηδη ειπαν αρκετα. την απαντηση την εχεις εσυ ο ιδιος μεσα σου και για να ζητας την αποψη απο ανθρωπους που ουτε καν γνωριζεις , κατι σου καθεται στραβα. Αλλωστε και εσυ ο ιδιος γνωριζεις οτι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο. πιστευω να κανεις λιγο υπομονη ακομα. απο την αλλη μπορει ''ολοι'' να εχουμε δικιο αλλα μπορουμε να εχουμε και αδικο. ''Εμεις'' ο,τι και να κανεις θα ειμαστε μαζι σου.......Good Luck...

Αν εβλεπα αυτο το ποστ πριν παω εκει και δω και ακουσω μερικα περιεργα τα ιδια ακριβως θα ελεγα.

Να σου πω ενα παραδειγμα. Στο ταξι για ΒΚΚ πετυχα ταριφα με καλα αγγλικα, πιασαμε την κουβεντα και μου λεει γιατι εισαι εδω? Του ειπα i have a girlfriend here και πριν καν του εξηγησω οτιδηποτε γιαυτην με ρωταει το εξης: "ειναι λευκο το δερμα της? γιατι αν ειναι λευκο της εχουν μαθει πως πρεπει να μην δουλευει και να βρει τον λεφτα." Αυτο μου το ειπε νεαρος πανω απο 23-25 δεν θα ηταν. Φαντασου πως σκεφτονται οι παλιοτεροι και τι τις λενε...Και κατι αλλο το παιζουν ντροπαλοι και τα λοιπα εκ πρωτης αλλα η μανα της μας πηγε με το datsun 2 φορες στο ξενοδοχειο...

Μετα του εξηγησα τα παντα, μελαμψη, τι δουλεια κανει, τα παντα, με ρωτησε και μερικα αυτος και στο τελος μου λεει "κοιτα, σιγουρα ψαχνει καλυτερη ζωη αλλα ειναι πολυ καλη κοπελα μην την χασεις."

Αυτο που θελω να πω ειναι πως ειναι πολυ διαφορετικα εκει και το μηνιατικο δεν μου φαινεται περιεργο. Φαντασου να της ελεγα εχεις προικα? γιατι εδω οι γυνακες δινανε καποτε ξερεις, ποσο περιεγο θα της φαινοταν :) Κατα καποιο τροπο ειναι αυτο που λεει ο doctortilac απο την μια ακρη της ταιλανδης μεχρι την αλλη ολες ψαχνουν τον σπονσορα ειδικα οταν προκειται για φαλανγκ γιατι ετσι της μαθαινουν απο μικρες, πρωτα αυτο και μετα ολα τα αλλα. Τωρα αν εισαι τυχερος και παει καλα εχει καλως, αλλιως τι ειχαμε τι χασαμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2010, 01:02:18 πμ από NickTh »

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #85 στις: Ιουνίου 08, 2010, 01:13:09 πμ »
Φιλε Νικο
Θα ακουσεις 1000 γνωμες αν ρωτησεις 1000 ατομα.
Αλλες θετικες αλλες αρνητικες.Για μενα καμια δεν ειναι λαθος γιατι ο καθε ενας εδω εχει τις εμπειριες τους αλλος αρνητικες αλλος θετικες κ
καλο ειναι να δινουμε προσοχη σε ολους που εχουν να πουν κατι απο αυτα που εχουν ζησει...

Αν μου επιτρεπεις να προχωρησω παρακατω κ να σου πω οτι πες πως ολα πανε καλα τελικα κ καταφερνεις να πετυχεις τον σκοπο σου με πολυ τρεξιμο σε γραφειοκρατιες κ πολλες ωρες πτησης στο ενεργητικο σου,νταραβερια με γονεις κ προικες κτλ κτλ μπλα μπλα μπλα....

Θα σου εχει μεινει δυναμη για την συνεχεια η οποια ειναι η πιο βασικη τελικα κ οχι ολη αυτη η διαδικασια που συζηταμε τωρα;;;

Θελω να πω πως.
Θα εχεις εναν ανθρωπο κοντα σου που θα τον εχεις παρει απο τους φιλους  συγγενεις κ πατριδα(βεβαια οχι χωρις την θεληση της αλλα...).Ο μονος που θα εχει σε αυτη την χωρα θα εισαι εσυ.

Οταν σαν ζευγαρι θα τυχει να τα τσουγκρισετε για καποιο θεμα θα πρεπει να εχεις απο πριν συνηδητοποιησει πως εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που εχει κ θα πρεπει να εχεις υπομονη κ να μην φερεσαι οπως αν ησουν με καποια αλλη που θα ειχε "ριζες" σε αυτη την χωρα.

Θα πρεπει να καλυπτεις τον Αντρα ,τον φιλο,τον συγγενη,την οικογενεια κ ολα τα προσωπα που αφηνει πισω....

Θα πρεπει να φροντισεις για τα βιολογικα θεματα λογω αλλαγης κλιματος κ θερμοκρασιας τα οποια τον χειμωνα θα τα καταλαβεις καλυτερα....:-)

Θα πρεπει να εισαι ηρεμος κ υπομονετικος με τον καθε καφρο οπου θα  καταλαβαινεις να την κοιτουν με ενα ρατσιστικο υφακι κ διαφορες σκεψεις...

ολα τα πραπανω κατα την διαρκεια που θα ζησετε μαζι για 1η φορα κ θα προσπαθητε να τα ταιριαξετε σαν ανθρωποι κ να βρειτε την χρυση τομη στους χαρακτηρες σας απο την στιγμη που πολλες φορες ουτε η κοιλια μας η ιδια με τα αντερα μας δεν κανει μαζι....ποσο οταν δεν γνωριζεις καλα απο πριν καποιον ανθρωπο.

Στην αρχη θα εισαι τα ματια της κ τα αφτια της σε αυτη την χωρα μια κ δεν θα ξερει ουτε που πεφτει το περιπτερο...
θα εξαρτιεται απο σενα εξ ολοκληρου...

Θα πρεπει να εχεις φροντισει απο πριν να στρωσεις το φιλικο αλλα κ στενο οικογενειακο σου περιβαλλον ωστε να την δεχτουν καταλληλα....
εκει βεβαια παιζει ρολο το ποσο ανοιχτομυαλα ειναι τα μυαλα των στενων σου φιλων κ συγγενων...αλλα κ ποσο θα εχουν την διαθεση να δεχτουν κατι τετοιο .Ειναι λιγο δυσκολο μερικες φορες σε Ελληνικες οικογενειες....

Θα πρεπει να κανεις υπομονη κ να αντιμετοπιζεις με ψυχραιμια τα σχολια των φιλων που ισως να μαθαινεις οτι θα λενε πισω σου ,του στυλ
που την βρηκε αυτη κ την εφερε,ποιος ξερι τι κ πως κτλ κτλ....

κ αλλα πολλα που θελει πολυ χρονο για να σου γραψω...
Για να τα πετυχεις αυτα δεν χρειαζεται μονο ερωτας αλλα κ πολυ αγαπη που θα σε οπλισει με υπομονη ...τα εχεις;;;;

Τωρα σχετικα με τα κοριτσια που τρωνε λεφτα απο τους ξενους...Ο καθε ενας οπου την ψαχνει,την βρισκει....
Αλλα για μενα κ σε αυτη την περιπτωση ολα καλα...Ο φαλανγκ ζει το παραμυθι του κ νιωθει καλα εστω κ επιφανειακα,η Ταιλανδεζα μπορει να γλιτωνει τον ταιλανδο συζυγο ο οποιος μπορει να την εχει για να του μεγαλωνει τα παιδα μονο κ να περιμενει να παει !7:00 να παει να μεθοκοπησει κ να γυρναει με αλλες .Κ αν του πει κ τιποτα να ακουσει κ τιποτα σφαλιαρες.Δεν νομιζω κοσμος απο εδω που εχει μεινει κ εχει γνωρισει οχι μονο τις Ταιλανδες αλλα κ τους ταιλανδους να διαφωνησει κ πολυ σε αυτο.Οποτε κ αυτες μπορει να σκεφτονται καλυτερα ενας φαρανγκ καποια χρονια μεγαλυτερος ο οποιος θα σεβεται κ θα φερεται σαν ανθρωπος παρα η παραπανω καταντια.

Επισης σχετικα με το πως φερεται η καθε γυναικα δεν εχει να κανει αν ειναι αγγλιδα,Ελληνιδα,Ταιλανδεζα..
ΟΜως ψαξε ακομα γιατι ειναι νωρις κατα την γνωμη μου.Επισης με το ποστ μου θελω να σου πω να μην κοιτας μονο την αρχη γιατι οσο περιπλοκη κ αν σου φενεται ειναι μονο το δεντρο.Το δασος ξεκινα μετα.Κ οπως πολυ σωστα ειπε καποιος παραπανω,θα εχεις μια ψυχη εδω οσο να ναι κ ειναι κριμα να γινει αυτο μονο για καπριτσιο.

Απο μενα καλη επιτυχια να εχεις κ ολα να σου πανε οπως τα θελεις.

Συγχώνευση : [time]Ιούνιος 08, 2010, 02:12:59 πμ[/time]
Συγνωμη που ξαναποσταρω αλλα θα ηθελα να πω κ μερικα πραγματα για το sin-sot την λεγομενη προικα που δινει ο γαμπρος στην νυφη κατα την Ταιλανδεζικη παραδοση.

Να τονισω κατ αρχην οτι εγω ουδεποτε εδωσα σιν-σοτ.

Ομως:
1)ποτε δεν ζητησε καμια γυναικα σιν -σοτ μετα τον γαμο,δηλαδη κατοπιν εορτης.
2)Ποιος σας ειπε οτι το σιν-σοτ ισχυει μονο για τους φαρανγκ που παντρευονται ταιλανδεζες; το ιδιο ισχυει κ για τους Ταιλανδους που παντρευονται τις ντοπιες.
3)Εδω δηλ που η καθε γυναικα οταν παντρευεται θελει να κανει τον γαμο της βασιλισσας με τα ετσι της κ με τα αλλιως της κ σπαταλανε τοσα λεφτα για να ειναι το παπουτσι της νυφης ταδε μαρκα κ το τραπεζι να γινει στο ταδε ξενοδοχειο η μαγαζι,ενω στην ταιλανδη ο γαμος γινεται στο σπιτι κ οι γυναικες φορανε απλα τις παντοφλες τους πολλες φορες.Αυτο δνε μας χαλαει δηλ;
4)Λεμε οτι εκει παντρευεσαι την νυφη κ μαζι κ ολο της το σοϊ.Εδω δηλ οταν παντρευτεις κ μετα απο λιγο καιρο εχεις την πεθερα την Ελληνιδα να σου μπαινει στην μυτη λεγοντας σου συνεχεια "αντε ποτε θα βαλετε μπρος για παιδακι;" κ "ποτε το ενα κ ποτε το αλλο κ γιατι το ενα κ γιατι το αλλο;" αυτα δεν τα βλεπουμε;

Αυτο φιλε Νικο ειναι το εθιμο τους.Δεν σε αναγκαζει κανεις να το κανεις κ να πληρωσεις τα λεφτα.Αν την θελεις την παιρνεις αν δεν την θελεις παιρνεις παπουτσι απο τον τοπο σου κ τελειωνει εκει το θεμα.Μην δινεις βαση στο σιν-σοτ αλλα κοιτα αλλα πραγματα πιο ουσιαστικα.
Γνωρισε την καλα κ ζησε μαζι της ,δες αν ταιριαζεις κ ολα τα αλλα μην τα σκεφτεσαι

Εχω φιλο Ταιλανδο που Η γυναικα που παντρευτηκε του ζητησε πολλα παραπανω απο οτι ζητησε σε εσενα η κοπελια.
Κ δεν ηταν κανενας πλουσιος φαρανγκ.Ταιλανδος ηταν κ δουλευει bell boy  σε ξενοδοχειο στο Μπανγκοκ...
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 08, 2010, 02:17:48 πμ από P-Yai »
sabai sabai

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 2.0.0.20 Firefox 2.0.0.20
« Απάντηση #86 στις: Ιουνίου 08, 2010, 02:38:46 πμ »
Φιλε nickTh... εγω σου ειπα οτι ειμαι ο τελευταιος που πρεπει να ακουσεις για τους λογους που ανελυσα παραπανω.
κοιτα να δεις.. επειδη ο γραπτως λογος ειναι περιεργος και ετσι οπως διατυπωθηκε το θεμα με τα φραγκα μας ξυνησε λιγο - πολυ ολους , μπορει απλα να ειναι και λαθος. τι εννοω..

Αμα σου ειπε οτι εγω θελω ντε και καλα αυτα τα φραγκα καθε μηνα ΜΟΥ φαινεται ξυνο το γαλα

ΑΜΑ ΟΜΩΣ της προτεινες εσυ να ερθει Ελλαδα και σου ειπε ''ΟΚ! γουσταρω αλλα πρεπει καθε μηνα να βρισκω αυτα τα λεφτα να στελνω στους δικους μου..'' εκει αλλαζει το παραμυθι.

κοιτα, το ειπα και παραπανω ''εγω'' οτι και αν αποφασισεις μαζι σου ειμαι. Μακαρι να την παρεις και να ζησετε ευτυχισμενοι, αλλωστε ποιος δεν το θελει αυτο? Εαν σε περιπτωση βγει ξυνο το γιαουρτι υπαρχουν μελη για συμπαρασταση που την εχουνε πατησει απο αναλογη φαση.

Κρατα μας ενημερους για ολο το σκηνικο!
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #87 στις: Ιουνίου 08, 2010, 08:39:53 πμ »
Doctora ,επειδη το πραγμα παρατραβηξε θα σου πω το εξης με ολο το σεβασμο . Αγαπησε και εκτιμησε τον εαυτο σου και τοτε θα βρεις το αντιστοιχο ατομο να ειναι μαζι σου ,εσυ ουσιαστικα με τις επιλογες σου "τιμωρεις" τον εαυτο σου ,τον γελιοποιεις και τον ξεφτιλιζεις......Σε κοβω για καλο ανθρωπο ,μην το συνεχιζεις.
Καποτε ολο αυτο ηταν και λιγο χαβαλες ,λιγο πλακα κλπ ,τωρα πλεον κατηντησε τραγικο.
Και κατι τελευταιο δεν χρειαζεται να δημιουργεις φανταστικα προσωπα οπως ο NickTh, για να μας πεισεις οτι εχεις δικιο.......

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #88 στις: Ιουνίου 08, 2010, 08:47:48 πμ »
Και κατι τελευταιο δεν χρειαζεται να δημιουργεις φανταστικα προσωπα οπως ο NickTh, για να μας πεισεις οτι εχεις δικιο.......

Ε οχι ελεοC :P

Αποσυνδεδεμένος iasonkla

• *
  • Lerngnoktha--Yasothon
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #89 στις: Ιουνίου 08, 2010, 09:01:10 πμ »
Βλεπω πολλες ημερες αυτα που γραφονται και δεν μπορω να μην γραψω την  δικια μου εμπειρια οντως παντρεμενος με ταυλανδεζα  14 χρονια και εχοντας ενα γιο 14 χρονων.Ουτε λεφτα μου ζηταγε να στελνω στους δικους της ουτε προικα εδωσα, μονο λιγες φορες με δικη μου πρωτοβουλια και γιατι υπηρχε προβλημα υγειας καποια 200αρια αλωστε δουλευε και η ιδια και ειχε δικα της λεφτα τα οποια παντως πηγαιναν στον οικογενιακο προυπολογισμο.Τωρα αν και εχουμε χωριση πριν 1 χρονο σχεδον καθε μερα μας φερνει  φαι  και γενικα εχουμαι πολυ καλες σχεσεις(σειμειωνω οτι 80% εφταιγα εγω που χωρισαμαι).Παντως υπαρχουν και στην Ταυλανδη οπως και στην Ελλαδα(αν και δεν προκειται ποτε και για δικους μου λογους να κοιταξω ξανα Ελληνιδα καλη η κακη)Γυναικες και γυναικες.Τωρα ο καθενας  ας ακολουθει την καρδια του