0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να με συγχωρεσεις αλλα εχω την εντυπωση οτι εισαι γυναικα ή κανω λαθος?Γιατι αν εισαι γυναικα τα λιγια σου αποκτανε διπλη και τριπλη αξια.Και εγω δεν εχω καμμια διαθεση αρνητικη απεναντι στις ελληνιδες(αν θελετε το πιστευετε) παροτι ειμαι στην κυριολεξια καμμενος,αλλα ειναι γεγονος οτι η εντυπωση που δινουν ειναι ετσι οπως τα περιεγραψες.Και φυσικα υπαρχουν και οι εξαιρεσεις,και φυσικα ισχυει κατι αναλογο για τους ανδρες,αλλα σαν αρρεν φυλο εγω,οφειλω να ομολογησω οτι η εντυπωση που αποκομισα απο τις προσωπικες και οχι μονο εμπειριες,πλησιαζουν αρκετα την περιγραφη σου.Υ.Γ Δεν θελω να θιξω κανεναν και καμμια,δεν θελω να γινω κακος,ας με συγχωρεσουν οσοι και οσες δυσανασχετισαν,ειναι απλα μια προσωπικη γνωμη και τιποτε αλλο.
Μερικοί όπως ο paterdemon, teosep, Yannis, phohm phuy, kosa και μπορεί ένας δυο ακόμα που μου διαφεύγουν τώρα αντιδρούν και φωνάζουν. Κατά την γνώμη μου δυο πράγματα σημαίνουν το ένα είναι ότι θέλουν να το κάνουν από αντίδραση για να δείξουνε ότι αυτοί είναι η έξυπνη και εμείς η πλειοψηφία η χαζή που τα χώνουμε. Η το δεύτερο είναι ότι έχουν χώσει το χέρι τόσο βαθιά στην ΤΣΈΠΗ και δεν μπορούν να μας χειροκροτήσουν που έχουμε το θάρρος και λέμε την αλήθεια. Και για να το καταλάβουν αυτοί η κύριοι γυναίκα από την Ταϊλάνδη χωρίς να στελνεις και να συντηρείς την μαμά, τον μπαμπά, τα παιδιά, τα αδέρφια, τους θείους, τους γείτονες, δεν υπάρχει από την μια άκρη μεχρη την αλλην της Ταϊλάνδης. Και το όσο για pattaya και μπούρδες είναι δικαιολογίες για τι δεν υπάρχει. Και επειδή σήμερα είμαι στης καλές μου δεν ξέρω το γιατί θα συμφωνήσω μαζί τους και θα πω ότι έχουν το 10 το καλό γιατί δεν μας συστήνουν καμιά αδερφή, η ξαδέρφη, η θεία και σε εμάς? Όχι τίποτα Για να έχουν και η δικές τους συγγενική παρέα.
Γιατι αναφερετε τις ελληνιδες συνεχεια, αν θελετε να μου δειξετε το σωστο δρομο να σας πω πως ξερω οτι υπαρχουν ελληνιδες 28 ειμαι οχι 12 Να πω ενα απλο περιστατικο κοπελια που ειχα περισυ ελληνιδα μετα απο 2 μηνες μαζι, μου πεταγε σποντες συνεχεια οτι η μανα της επιπλωνει το νεο σπιτι που μενουνε και επειδη αυτη ηταν φοιτητρια και ο αδερφος της ανεργος ειναι δυσκολα λογω δοσεων Και εν παση περιπτωση δεν το βρισκω και τοσο τραγικο να στελνω 12 χιλιαρικα το μηνα εφοσον μπορω, την σταματαω απο την δουλεια της και την φερνω σε μια ξενη χωρα και μαλιστα χωρις γαμο για ενα διαστημα. Και μιλαμε για πραγματικη φτωχεια, αδερφη 20 ετων ανεργη και ο μεγαλος αδερφος τους παρατησε, οχι να θελει καινουρια επιπλα και συσκευες σαν την αγια ελληνιδα. Ολο το δυσκολο αυτη το κανει. Τεσπα θα σας κραταω ενημερους οποιον ενδιαφερεται.
φιλε μου να σε πω και εγω την αποψη μου που τα βλεπω ξεκαθαρα τα πραγματα μιας και ειμαι εξω απο το χορο , αφου ουτε εχω ερωτευθει ποτε ουτε εχω παει στην ταυλανδη. ΚΑΜΙΑ γυναικα αμα σε γουσταρει πραγματικα και θελει να σε παντρευτει σε ζηταει ''μηνιατικο''... αλλα δεν θα σταθω σε αυτα αφου οι προλαλησαντες ηδη ειπαν αρκετα. την απαντηση την εχεις εσυ ο ιδιος μεσα σου και για να ζητας την αποψη απο ανθρωπους που ουτε καν γνωριζεις , κατι σου καθεται στραβα. Αλλωστε και εσυ ο ιδιος γνωριζεις οτι ειναι πολυ καλο για να ειναι αληθινο. πιστευω να κανεις λιγο υπομονη ακομα. απο την αλλη μπορει ''ολοι'' να εχουμε δικιο αλλα μπορουμε να εχουμε και αδικο. ''Εμεις'' ο,τι και να κανεις θα ειμαστε μαζι σου.......Good Luck...
Και κατι τελευταιο δεν χρειαζεται να δημιουργεις φανταστικα προσωπα οπως ο NickTh, για να μας πεισεις οτι εχεις δικιο.......