0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παντως εχω να καταθεσω κατι πολλυ σημαντικο σε αυτο που ειπε ο φιλος ο teosep δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την συζητηση αλλα και εγω πιστευω οτι ο ΝickTh υπαρχει περιπτωση να ειναι φανταστικο προσωπο και να μην ειναι αλλος απο τον ιδιο τον δοκτορα!Βρισκω πολλυ περιεργο οτι με το που εφτιαξε το συγκεκριμενο θεμα με σκοπο και μονο να βγαλει ολη την χολη του για την Ταυλανδη,αμεσως εστειλα στον φιλο NickTh προσωπικο μηνυμα στο οποιο ποτε μα ποτε δεν μου απαντησε και ουτε ενδιαφερθηκε πιθανον γιατι δεν τον ενδιαφερει καμια υποτιθεμενη σχεση με Ταυλανδεζα αλλα μονο να γραψει στο σαιτ αυτα που θελει ο ιδιος βγαζοντας ολο το μισος και την χολη του για την Ταυλανδη.Αλλωστε δεν ειναι η πρωτη φορα που δημιουργει φανταστικα νεα μελη του φορουμ ο δοκτορας.
Και κατι τελευταιο δεν χρειαζεται να δημιουργεις φανταστικα προσωπα οπως ο NickTh, για να μας πεισεις οτι εχεις δικιο.......
Εγω ξερουν τα παιδια ποιος ειμαι.Εσυ???
Τωρα αν και εχουμε χωριση πριν 1 χρονο σχεδον καθε μερα μας φερνει φαι και γενικα εχουμαι πολυ καλες σχεσεις(σειμειωνω οτι 80% εφταιγα εγω που χωρισαμαι)