Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145231 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #45 στις: Ιουνίου 06, 2010, 09:15:22 πμ »
Φίλε nickth (συνονόματε) δεν έπεσα έξω και πολύ. Δεν με πείραζε που μου την λένε αλλά όταν από έναν βγαίνω σωστός όλα τα άδικο σκαμπίλια που μου δίνουν εδώ μερικοί και σαν τον φίλο μου τον teosep δεν πειράζει. Μην Βλέπεις που φωνάζω αλλά μου αρεσουν πάρα πολύ και ένα είναι σίγουρο όταν πάρω το διαζύγιο από την Νι που είναι Ταϊλανδεζα στο εξηγώ γιατί είσαι καινούργιος και δεν το γνωρίζεις πάλη Ταϊλανδεζα θα πάρω. Αν σου αρέσει και την θέλεις υπάρχει τρόπος να την παντρευτείς χωρίς να δόσεις τίποτα. Αν σε ενδιαφέρει πες μου.

Και πως μπορω να το κανω αυτο να μην πληρωσω τα χοντρα, αν ειναι τιποτα περιεργο πες το μου και με μηνυμα ειμαι ανοιχτος σε ολα. Μην με παρεξηγεις δεν εχω προβλημα να τα δωσω ουτε τσιγκουνης ειμαι απλα φοβαμαι μην ζητανε συνεχεια αφου δωσω 1-2 φορες και μετα απειλει να φυγει...

Οσο για το αν δουλευουν η οχι, δουλευουν και πολυ μαλιστα κατακαμμενοι απο τον ηλιο, πηγα στα χωραφια και τους ειδα ενω δουλευανε ολο το σοι μαζεμενο, μαζευουνε κατι φυτα αγνωστα σε μενα τα φορτωνουν σε φορτηγακι και τα πουλανε.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #46 στις: Ιουνίου 06, 2010, 09:51:47 πμ »
Φίλε Nickth ο ποιο καλός τρόπος είναι για να μην δόσης τίποτα για να την παντρευτείς και από εκεί θα καταλάβεις αν σε αγαπά  είναι πολύ απλός και στο λέω γιατί τον εφάρμοσα και θα τον εφαρμόζω με κάθε Ταϊλάνδη που θέλει τα λεφτά μου και εγώ τα νιάτα της. Παρ την τηλέφωνο και πες της ΝΑΙ ένα μεγάλο ΝΑΙ και αν θες επειδή σε έχω κόψη είσαι καλός βάλε και κάτι παραπάνω μην κάννης τσιγκουνιές. Φυσικά με μια προϋπόθεση θα της πεις πρώτα θα παντρευτούμε θα έρθεις στην Ελλάδα και αν μήνις μαζί μου ένα χρόνο θα τα δώσω στους δικούς σου. Θα σου απάντησή και πως θα γνωρίζω ότι θα τα στείλουμε της απαντάς αν δεν τα δώσω φεύγεις τη έχασες έκανες διακοπές συντηρούσα τους δικούς σου για ένα χρόνο. Φυσικά φίλε μου εδώ παίζονται τα εξής. Πρώτον να σου πει ευγενικά ΌΧΙ, δεύτερον αν έρθει σε ένα χρόνο θα την έχει κάνει με ελαφρά πηδηματάκια δεν θα περιμένει για τα χρήματα ένα να ξέρεις οι Ταϊλανδοι είναι του σήμερα και όχι του αύριο. Και τρίτον αν μήνη και έχεις κτυπήσει το 3% θα περνάς καλά αξίζει να δόσεις κάτι δεν γαμ_ _ _ε  λεφτά είναι αν όχι έκανες την φιγούρα σου παίρνεις διαζύγιο και πας και φέρνεις αλλην με τον ίδιο τρόπο τα πάντα μετά ένα χρόνο. Πιστεύω να σε βοήθησα εσένα και κάποιους άλλους και να στεναχώρησα κάποιους. 

Αποσυνδεδεμένος lostre

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #47 στις: Ιουνίου 06, 2010, 09:57:28 πμ »
ωραίος ο doctor μιλάει πολύ σωστά

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #48 στις: Ιουνίου 06, 2010, 10:05:09 πμ »
Πολυ καλο, doctor με ολα του ο φιλος :) Θα της το προτεινω θα εχω νεοτερα βραδακι τωρα. Της εχω πει ηδη παντως την ελλαδα να την βλεπει σαν μεγαλες διακοπες :P
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 06, 2010, 10:06:44 πμ από NickTh »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #49 στις: Ιουνίου 06, 2010, 10:09:44 πμ »
Πολυ καλο, doctor με ολα του ο φιλος :) Θα της το προτεινω θα εχω νεοτερα βραδακι τωρα.

Καλή τύχη και ότι και να σου πει μην το πάρεις κατάκαρδα υπάρχουν άλλες 97% που στα δικά μου βιβλία είναι   99,9% ίδιες.

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • www.thai.gr
« Απάντηση #50 στις: Ιουνίου 06, 2010, 10:15:09 πμ »
Sin Sot  500.000 ειναι υπερβολικο νουμερο ακομα και για farang.
Συνηθως ειτε δινεις εφαπαξ ενα ποσο , ειτε 200-300 euro μηνιαιως. Και τα δυο μαζι.....μου βρωμαει.
Δοκιμασε την λεγοντας οτι μετα την γεννηση του 1ου παιδιου , η "επιδοτηση" θα κοπει οριστικα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Browser:
« Απάντηση #51 στις: Ιουνίου 06, 2010, 12:37:45 μμ »
Doctora τα στατιστικα σου περι 97% ειναι λανθασμενα . Το ποσοστο ειναι 100% ,εφοσον αφορα Παταγια ,Πατπονγκ η και αλλα "καταπληκτικα" μερη .Δεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος για να καταλαβεις ,οτι τα κοριτσακια εχουν βγει για κυνηγι κοροιδων ,το τι θα κανει ο NickTh δεν με ενδιαφερει ,διοτι ειναι ενηλικος . Τωρα απο κει και περα μην μπερδευουμε την προικα που ειθιστε να δινουν στην οικογενεια με μασημα χρηματος.
Για δες αυτο το ντοκυμανταιρ  http://documentarystorm.com/lifestyle/thai-brides/

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #52 στις: Ιουνίου 06, 2010, 12:56:48 μμ »
Το ντοκυμανταιρ και εδω ----> http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=6247.0
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Browser:
« Απάντηση #53 στις: Ιουνίου 06, 2010, 14:19:04 μμ »
Μου αρεσει που σε επικροτουνε καποια παιδια ρε δοκτορα να βαλεις και υποψηφιοτητα για βουλευτης τι να σου πω.
Αν θες μια συμβουλη ρε φιλε αυτη ειναι σαφως και να μην δωσεις τα λεφτα και οχι να τα ταξεις για αργοτερα και αλλα τετοια μπαρουφικα.Τοτε θα δεις αντιδραση και θα χαραξεις αναλογη πορεια αλλιως θα κανεις 14 γαμους σαν τον ντοκτορα που σε συμβουλευει.Διαβαζε το παρελθον και θα καταλαβεις το μελλον καλυτερα.Υπαρχει και μια περιπτωση για εσενα να της τα ζητανε και αυτη επειδη δεν σε ξερει και πολλυ καλα και δεν εχει και τιποτα να χασει να στα ζηταει και οτι βγει.Εσυ ομως επειδη δεν αγοραζεις κρεας η αντικειμενο για να κανεις το κομματι σου δεν θα δωσεις τα λεφτα.
Απο εκει και περα το μπαλακι παει στη κοπελα.Η ελπιδα που εχεις ειναι μικρη οχι γιατι οι 35 με 40 εκατομυρια Ταυλανδεζες ειναι σκαρτες αλλα πολλυ απλα γιατι εσυ πας να παρεις γυνακα απο το τηλεφωνο λες και ψωνιζεις κανα ρολοι απο το ιντερνετ.
Αυτη ειναι η αληθεια και οχι η απιστευτα προβακατορικες  αναφορες του δοκτορα.
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #54 στις: Ιουνίου 06, 2010, 15:23:27 μμ »

θελει 500 χιλιαδες βατ

Χαλάρωσεεεεεε.......... και η ισοτιμία πάει χάλια !!!!

Αν της πω οχι 99,9% οπως την εχω ψυχολογησει θα μου πει: οχι ελα εδω και δεν θελω τιποτα.

Χαλάρωσεεεεεε.......... και έχουμε 2010 !!!!

Μου κανει φοβερη εντυπωση αυτο που εκανε, προφανως ειναι μειωμενης αντιληψης και μου φαινοταν εξυπνη.

Χαλάρωσεεεεεε.......... και μην υποτιμάς ΚΑΜΙΑ , διότι σε παίζει στα δαχτυλάκια της !!!!

Αυτο που θα κανω ειναι

ΝΑ Χαλαρωωωωωωσεις
..........  και να αφήσεις τα παντρολογήματα , δεν ειναι τόσο απλά !!!!!

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 07, 2010, 09:03:14 πμ από tas67 »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #55 στις: Ιουνίου 06, 2010, 17:33:22 μμ »
Doctora τα στατιστικα σου περι 97% ειναι λανθασμενα . Το ποσοστο ειναι 100% ,εφοσον αφορα Παταγια ,Πατπονγκ η και αλλα "καταπληκτικα" μερη .Δεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος για να καταλαβεις ,οτι τα κοριτσακια εχουν βγει για κυνηγι κοροιδων ,το τι θα κανει ο NickTh δεν με ενδιαφερει ,διοτι ειναι ενηλικος . Τωρα απο κει και περα μην μπερδευουμε την προικα που ειθιστε να δινουν στην οικογενεια με μασημα χρηματος.
Για δες αυτο το ντοκυμανταιρ  http://documentarystorm.com/lifestyle/thai-brides/

Μπράβο φίλε μου αλην μια φορά με έκανες να καταλάβω με αυτό το video ότι η Ταΐλανδές γυναίκες είναι σαν μια μηχανή όσο βάζεις χρήματα από την σχισμή δουλεύουν καλά μόλις σταματάς παύουν να δουλεύουν. Και όπως είπε στο video δεν έχουν ποτέ πονοκέφαλο.  Μεγάλη βιομηχανία.

Αποσυνδεδεμένος spamangr

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #56 στις: Ιουνίου 06, 2010, 19:24:20 μμ »
Αγαπητέ Nichth

Είμαι παντρεμένος με Ταιλανδή, και είναι ότι καλύτερο μου έχει τύχει. Παρόλα αυτά πιστέυω ότι μου έκατσε λαχείο. Την γνώριζα αρκετά χρόνια (εδώ Ελλάδα), και ήμουν απόλυτα σίγουρος πριν γίνει αυτό το βήμα. Επί του παρόντως είμαστε πανευτυχείς (χτύπα ξύλο) αλλά όπως λέει και η ίδια, οι άνθρωποι στην Ταιλάνδη έχουν αλλάξει. Όποτε γυρνάμε Ταιλάνδη αισθάνεται ξένη.
Οι πιθανότητες σε μια τέτοια γνωριμία από internet είναι πολύ χαμηλότερες από ότι ήταν κάποτε. Δυστυχώς ολοένα και περισσότεροι Ταιλανδοί γίνονται 'Μπατιστές' από Βουδιστές. Αυτα τα 8 χιλιάρικα τα θέλει για τους γονείς της? Ή 'μισθό'? Εάν σε αγαπάει αληθινά, γιατί δεν ζητάει μια δουλειά στην Ελλάδα, να βοηθάει το σπιτικό σας και παράλληλα την οικογένειά της? Στην Ταιλάνδη υπάρχει η εντύπωση ότι εκεί που ζουν οι Φαράνκ είναι η γη της επαγγελίας, βρέχει λεφτά και καλοπέραση. Στην ουσία όμως λίγοι Ταιλανδοί , λόγο ιδιοσυγκρασίας, μπορούν να ζήσουν στους παράλογους και αρρωστημένους ρυθμούς που ζούμε εδώ. Στη θέση σου δεν θα το τόλμαγα. Θα την έφερνα με τουριστική βίζα εάν γινόταν να δει από κοντά και επίσης να την δω πώς αντιδράει και τι έχει στο κεφάλι της υπό αυτές τις συνθηκες που θα συναντήσει.
Ο γάμος από άποψη χαρτούρας είναι χρονοβόρα υπόθεση, και το διαζύγιο ακόμα πιο δύσκολο. Όλα θέλουν μεταφράσεις, θεωρήσεις, υπουργεία, ΧΡΗΜΑ και ΧΡΟΝΟ. Εάν έχει άφθονο και από τα δύο ίσως πάρεις το ρίσκο, εάν όχι....
Κάτι άλλο επίσης, πολλές Ταιλανδές έχουν την εντύπωση ότι όλοι οι Φαράνκ είναι πάνω κάτω ίδιοι (ασπρόκολοι, λεφτάδες, κλπ). Δεν έχουν την ικανότητα να διακρίνουν διαφορές στον χαρακτήρα ενός ανθρώπου. Εάν αποφασίσουν να παντρευτούν Φαράνκ, τους κάνει σχεδόν οποιοσδήποτε, λες και είναι όλοι φασόν. Τι Κώστας, τι Αντρέας, τι Γερμανός, τι Σουηδός, όλοι στο ίδιο καζάνι.
Θέλει πολύ κουβέντα και χρόνο για να φτιάξεις μια βαθιά σχέση.

Αυτά από την εμπειρία μου, εάν κάπου κάνω λάθος, διορθώστε με

Καλή τύχη

* Πάντως εάν κάνεις καλή επίλογή, είναι οι καλύτερες γυναίκες του κοσμου, πίστεψέ με

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #57 στις: Ιουνίου 06, 2010, 21:08:40 μμ »
Ακριβως ετσι ειναι :D

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #58 στις: Ιουνίου 07, 2010, 08:45:23 πμ »
Doctora ,απο το ντοκυμανταιρ καταλαβες αυτο που ηθελες και σε βολευε. Για ριξε μια καλυτερη ματια . Εγω ξερεις τι ειδα ; Τυπους απελπισμενους που θελουν διπλα τους πιπινακια . Ε ! αυτο θα το πληρωσεις ρε φιλε ,οπου και αν εισαι !!!!!!
Εξαλλου ολα αυτα τα γραφεια ανηκουν στο ιδιο κυκλωμα "κρυφοπορνειας" που παιζει σε περιοχες με Δυτικους . Τα πραγματα ειναι απλα και οσο καταλαβες καταλαβες ,οσο κλωθογυριζεις γυρω απο τα "γνωστα" στεκια αυτο θα εισπρατεις ,γιατι κατα βαθος σε βολευει ,σε βολευει να εξαγορασεις τα νιατα ,σε βολευει να μην χρειαστεις να καταβαλεις καμμια προσπαθεια  , σε βολευει να αγορασεις αλλη μια συζηγο ,εξαλλου καυχιεσαι και τηλεοπτικα γι'αυτο σε εκπομπες "ποιοτητας" ,οπως η Στεφανιδου.
Οπως ειπε και ο spamangr υπαρχει ενα κομματι της κοινωνιας στην Ταιλανδη που νομιζει οτι θα βρει την γιατρια στην φτωχεια της με το να παντρευτει "λευκο" . Οκ αυτοι εχουν δικαιολογια την φτωχια τους , εμεις οι Δυτικοι τι εχουμε  ; Την παρακμη της κοινωνιας μας ; Την μοναξια που χτυπαει σαν αρρωστια ; Τι δικαιολογια εχουμε ρε Νικο ,οταν ανθρωποι πανε και παντρευονται τις εγγονες τους ;
NickTh χτες βγηκα μια βολτα στην Αθηνα και ειδα τα καφε γεματα απο κουκλαρες Ελληνιδες ,που πινανε τον καφε μονες τους . Βγες εξω και αρπαξε την ευκαιρια και ασε τα παζαρια και τις παντρειες απο το ιντερνετ ,οπως ειπε και ο jimi δεν αγοραζεις ρολοι ........Ημαρτον !

Αποσυνδεδεμένος akis51

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Κοσμοπολίτης & αγαπησιάρης
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #59 στις: Ιουνίου 07, 2010, 09:57:26 πμ »
Doctora ,απο το ντοκυμανταιρ καταλαβες αυτο που ηθελες και σε βολευε. Για ριξε μια καλυτερη ματια . Εγω ξερεις τι ειδα ; Τυπους απελπισμενους που θελουν διπλα τους πιπινακια . Ε ! αυτο θα το πληρωσεις ρε φιλε ,οπου και αν εισαι !!!!!!
Εξαλλου ολα αυτα τα γραφεια ανηκουν στο ιδιο κυκλωμα "κρυφοπορνειας" που παιζει σε περιοχες με Δυτικους . Τα πραγματα ειναι απλα και οσο καταλαβες καταλαβες ,οσο κλωθογυριζεις γυρω απο τα "γνωστα" στεκια αυτο θα εισπρατεις ,γιατι κατα βαθος σε βολευει ,σε βολευει να εξαγορασεις τα νιατα ,σε βολευει να μην χρειαστεις να καταβαλεις καμμια προσπαθεια  , σε βολευει να αγορασεις αλλη μια συζηγο ,εξαλλου καυχιεσαι και τηλεοπτικα γι'αυτο σε εκπομπες "ποιοτητας" ,οπως η Στεφανιδου.
Οπως ειπε και ο spamangr υπαρχει ενα κομματι της κοινωνιας στην Ταιλανδη που νομιζει οτι θα βρει την γιατρια στην φτωχεια της με το να παντρευτει "λευκο" . Οκ αυτοι εχουν δικαιολογια την φτωχια τους , εμεις οι Δυτικοι τι εχουμε  ; Την παρακμη της κοινωνιας μας ; Την μοναξια που χτυπαει σαν αρρωστια ; Τι δικαιολογια εχουμε ρε Νικο ,οταν ανθρωποι πανε και παντρευονται τις εγγονες τους ;
NickTh χτες βγηκα μια βολτα στην Αθηνα και ειδα τα καφε γεματα απο κουκλαρες Ελληνιδες ,που πινανε τον καφε μονες τους . Βγες εξω και αρπαξε την ευκαιρια και ασε τα παζαρια και τις παντρειες απο το ιντερνετ ,οπως ειπε και ο jimi δεν αγοραζεις ρολοι ........Ημαρτον !

"Έγραψες" ! ως συνήθως..  Εύγε..!