Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145208 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος spamangr

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #105 στις: Ιουνίου 08, 2010, 18:02:41 μμ »
P-Yai μου άρεσε πολύ η τοποθέτησή σου. Εϊμαι κι εγώ παντρεμένος με Ταιλανδή και είμαστε πανευτυχείς εδώ και χρόνια, ούτε στον ύπνο μου δεν περίμενα τόσο καλό γάμο. Όπως τα λες ειναι.
Ωστόσω, απ'οτι διάβασα από πολλούς, θεωρούν την 'φτώχεια' σαν την κύρια αιτία για την πορνεία, τη διαφθορά και τα παντρολογήματα για εξασφάλιση. Επιτρέψτε μου να διαφωνίσω κάθετα. Σίγουρα δυστυχώς υπάρχουν αρκετά μεμονομένα περιστατικά που όντως η φτώχεια και ιδιαίτερες συνθήκες οδήγησαν κάποιες κοπέλες εκεί, αλλά η πλειονότητα των περιπτώσεων είναι διαφορετική.
Καταρχήν έχω ταξιδέψει σε 52 χώρες, πολλές από τις οποίες είναι απείρως φτωχότερες από την Ταιλάνδη. Γιατί εκεί οι γυναίκες στο σύνολο δεν είναι πουτάνες? Γιατί δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να παντρευτούν ένα γέρο να τις 'σπονσάρει'? Γιατί υπάρχουν στοιχειώδεις αξίες και αξιοπρέπεια. Κάποια πράγματα απλα δεν διαπραγματέυονται.
Η Ταιλάνδη δεν είναι ούτε Καμπότζη, ούτε Λάος, ούτε Μυανμάρ, ούτε η Παπούα και η Σουμάτρα στην Ινδονησία. Υπάρχουν εναλλακτικές για εργασία έστω σκληρή και καποια προοπτική, έστω και μικρή. Απλά στην Ταιλάνδη το όλο θέμα με τους ξένους έχει γίνει εθνική μόδα. Εύκολο χρήμα, αραλίκι και άνετη ζωή. Όποιος πειναει μπορεί να δουλέψει στα χωράφια, όπως έκαναν τόσους αιώνες , για να μην πω για τις εκατομμύρια θέσεις εργασίας που έχουν ανοιχτεί λόγω επιχειρήσεων, εργοστασίων και τουρισμού. Γιατί λοιπόν κάποιες κοπέλες δουλέυουν 12ωρο στα εμπορικά κέντρα ενώ άλλες πάνε πιάτσα στη walking street? Γιατί κάποιοι άντρες δουλέυουν σκληρά (μην ψεχνάμε ότι η ανάπτυξη σε αυτά τα μέρη είναι τεράστια) ενώ άλλοι κάθονται ξάπλα όλη μέρα κάτω από τους φοίνικες και πουλάνε μπάφους ή γίνονται ladyboys? Σίγουρα η 'φτώχεια' δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Και στην Κίνα έχει φτώχεια αλλά άντε ζήτα από καμιά φτωχή να σου κάτσει και έλα πες μου (εκτός από Shanghai και συναφή κέντρα).
Τα αίτια είναι άλλα και θέλει πολύ κουβεντα.
Το να κάνεις οικογένεια με τέτοια γυναίκα από μπαρ κλπ είναι σα να παίζεις ρώσσικη τουλέτα με 5 σφαίρες στο εξάσφαιρο. Μπορέι και να γλιτώσεις...

Αποσυνδεδεμένος PEROTA

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • ERES EN ME MENTE ALGO MAGICO!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #106 στις: Ιουνίου 08, 2010, 18:25:33 μμ »
Καλησπέρα σε ολους..Ειχα πει και παλαιότερα την γνώμη μου για το θέμα του φίλου και σήμερα είδα οτι έχει μεγάλη συνέχεια.Με όλο το θάρρος θα ήθελα να σου πω να κάνεις οτι γουστάρεις εσυ (μα οτι γουστάρεις όμως) αλλά κοίτα να το κάνεις καλά!!!Οτι και αν είναι αυτό!

Αποσυνδεδεμένος phohm phuy

• Happiness is the absence of fear and greed
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.55 Chrome 5.0.375.55
« Απάντηση #107 στις: Ιουνίου 08, 2010, 19:09:28 μμ »
P-Yai μου άρεσε πολύ η τοποθέτησή σου. Εϊμαι κι εγώ παντρεμένος με Ταιλανδή και είμαστε πανευτυχείς εδώ και χρόνια, ούτε στον ύπνο μου δεν περίμενα τόσο καλό γάμο. Όπως τα λες ειναι.
Ωστόσω, απ'οτι διάβασα από πολλούς, θεωρούν την 'φτώχεια' σαν την κύρια αιτία για την πορνεία, τη διαφθορά και τα παντρολογήματα για εξασφάλιση. Επιτρέψτε μου να διαφωνίσω κάθετα. Σίγουρα δυστυχώς υπάρχουν αρκετά μεμονομένα περιστατικά που όντως η φτώχεια και ιδιαίτερες συνθήκες οδήγησαν κάποιες κοπέλες εκεί, αλλά η πλειονότητα των περιπτώσεων είναι διαφορετική.
Καταρχήν έχω ταξιδέψει σε 52 χώρες, πολλές από τις οποίες είναι απείρως φτωχότερες από την Ταιλάνδη. Γιατί εκεί οι γυναίκες στο σύνολο δεν είναι πουτάνες? Γιατί δεν σκέφτονται καν το ενδεχόμενο να παντρευτούν ένα γέρο να τις 'σπονσάρει'? Γιατί υπάρχουν στοιχειώδεις αξίες και αξιοπρέπεια. Κάποια πράγματα απλα δεν διαπραγματέυονται.
Η Ταιλάνδη δεν είναι ούτε Καμπότζη, ούτε Λάος, ούτε Μυανμάρ, ούτε η Παπούα και η Σουμάτρα στην Ινδονησία. Υπάρχουν εναλλακτικές για εργασία έστω σκληρή και καποια προοπτική, έστω και μικρή. Απλά στην Ταιλάνδη το όλο θέμα με τους ξένους έχει γίνει εθνική μόδα. Εύκολο χρήμα, αραλίκι και άνετη ζωή. Όποιος πειναει μπορεί να δουλέψει στα χωράφια, όπως έκαναν τόσους αιώνες , για να μην πω για τις εκατομμύρια θέσεις εργασίας που έχουν ανοιχτεί λόγω επιχειρήσεων, εργοστασίων και τουρισμού. Γιατί λοιπόν κάποιες κοπέλες δουλέυουν 12ωρο στα εμπορικά κέντρα ενώ άλλες πάνε πιάτσα στη walking street? Γιατί κάποιοι άντρες δουλέυουν σκληρά (μην ψεχνάμε ότι η ανάπτυξη σε αυτά τα μέρη είναι τεράστια) ενώ άλλοι κάθονται ξάπλα όλη μέρα κάτω από τους φοίνικες και πουλάνε μπάφους ή γίνονται ladyboys? Σίγουρα η 'φτώχεια' δεν είναι ο κύριος παράγοντας. Και στην Κίνα έχει φτώχεια αλλά άντε ζήτα από καμιά φτωχή να σου κάτσει και έλα πες μου (εκτός από Shanghai και συναφή κέντρα).
Τα αίτια είναι άλλα και θέλει πολύ κουβεντα.
Το να κάνεις οικογένεια με τέτοια γυναίκα από μπαρ κλπ είναι σα να παίζεις ρώσσικη τουλέτα με 5 σφαίρες στο εξάσφαιρο. Μπορέι και να γλιτώσεις...

συμφωνω απολυτα!   θα μου επιτρεψεις να προσθεσω και κατι ακομα με βαση το παρακατω αποσπασμα απ το φορουμ, που ποσταρα προηγουμενος     The reason there is prostitution in Thailand is because the generals and the rich society people in Bangkok found that when they put farm girls with the GI's during Vietnam they could make a lot of easy money. The 'taxes' that are collected by the rich Bangkokians lets them live lavish lifestyels while surrounded by army goons with rifles for sale.   ο τυπος πολυ σωστα μας αναφερει το πως ξεκινησε η πορνεια στη ταυλανδη    ηταν 1964 οταν οι αμερικανοι εκαναν βαση του τεραστιου στολου τους την παταγια αλλα και του αεροδρομιου της (ου ταπαο)  λογω του πολεμου στο βιετναμ   για πανω απο μια δεκαετια λοιπον 1964-1975  οι αμερικανοι στρατιωτες ξεδινανε στη παταγια      κατι αντιστοιχο δε σηνεβεναι και στη δικια μας την τρουμπα (πειραιας)  τις δεκαετιες του 50 και του 60!  η τα ξεχασαμε?  ποσο υπαναπτυκτη ηταν η ελλαδα τοτε?   ενα πλοιο επιανε στον πειραια και γινοταν πανυγηρη!  φανταστητε τωρα να υπηρχε ο 50απλασιες δυναμεις των αμερικανων που υπηρχαν στην παταγια για πανω απο 10 χρονια στον πειραια!   η αντιστοιχη  walking street  θα ξεκινουσε απο την ακτη μιαουλη και θα εφτανε στο φαληρο!    απλα θελω να πω οτι τελικα (γνωμη μου) ο       κυριος  λογος που ξεκινησε αυτη η ιστορια  με τη  βιομηχανια του σεξ στη ταυλανδη  ειναι πολυ απλα η τυχη!  με τις αντιστοιχες συνθηκες θα μπορουσε να ειναι η ελλαδα στη θεση της!   πιστευω (και ελπιζω) οτι αυτη η νοοτροπια του ευκολου πλουτισμου της επομενες δεκαετιες θα κανει τον κυκλο της και θα σβησει!  αλλες χωρες πολυ πιο υπαναπτυκτες απ την ταυλανδη θα παρουν σειρα (δυστηχως)
still you may find a gem amongst them

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #108 στις: Ιουνίου 09, 2010, 00:41:14 πμ »
Ρε παιδιά μην με μπερδεύεται εχω μπερδευτεί και ει μαι και από Αθήνα. Το πρόβλημα είναι αν η γυναίκες εκδίδονται?  το σώμα είναι δικό τους και ας το κάνουν ότι θελήσουν η το πρόβλημα είναι αν πρέπει εμείς να τους στέλνουμε έμβασμα κάθε μήνα  και να την αγοράζομαι από την μαμά.  Αχ συγνώμη εσείς το λέτε SIN SOT. Κάντε  και μένα να καταλάβω το θέμα σας παρακαλώ.

Αποσυνδεδεμένος Jello Biafra

• Ειδικός
  • Συντονιστής
  • Pattaya is the end of the road
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
    • Thailand
« Απάντηση #109 στις: Ιουνίου 09, 2010, 11:29:51 πμ »
                                                           Οι που@@@ες κι οι τρελες
                                                            εχουν τις τυχες τις καλες. ;D

παλια λαικη παροιμια ;)
After 10 years in Thailand, I don't have the spirit anymore to go back.
        Frans Vilenick

Αποσυνδεδεμένος juliep

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #110 στις: Ιουνίου 09, 2010, 15:42:55 μμ »
μολις μπηκα και ειδα το θεμα σας με τραβηξε και διαβασα ολη την συζητηση (αν και ζαλιστηκα).Δεν ξερω τι να πρωτο πω για το θεμα του Νικου....
ειμαι ελληνιδα 28 ετων,εχω περασει και εγω τα θεματα μου με πολλους αντρες ελληνες...αλλα δεν θα παω πουθενα αλλου στον κοσμο να βρω αντρα εκτος απο την ελλαδα....ο γαμος ειναι τυχη ..αν σου κατσει σου κατσε...
Επισης υπαρχουν δυο ειδη γυναικων ,που@@@ στο σωμα και που@@@@ στην ψυχη αμα επεσες και στα δυο ειδη λογικο ειναι να μην θες ελληνιδα που θα σου ζηταει να τις επιπλωσεις το σπιτι οπως εγραψες!!
επισης π@@@ υπαρχουν παντου ασχετα το χρωμα την γλωσσα κτλ κτλ κτλ !!
Νικο απλα προσεχε πολυ τις γυναικες οτι εθνικοτητα και να εχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #111 στις: Ιουνίου 09, 2010, 18:52:44 μμ »
μολις μπηκα και ειδα το θεμα σας με τραβηξε και διαβασα ολη την συζητηση (αν και ζαλιστηκα).Δεν ξερω τι να πρωτο πω για το θεμα του Νικου....
ειμαι ελληνιδα 28 ετων,εχω περασει και εγω τα θεματα μου με πολλους αντρες ελληνες...αλλα δεν θα παω πουθενα αλλου στον κοσμο να βρω αντρα εκτος απο την ελλαδα....ο γαμος ειναι τυχη ..αν σου κατσει σου κατσε...
Επισης υπαρχουν δυο ειδη γυναικων ,που@@@ στο σωμα και που@@@@ στην ψυχη αμα επεσες και στα δυο ειδη λογικο ειναι να μην θες ελληνιδα που θα σου ζηταει να τις επιπλωσεις το σπιτι οπως εγραψες!!
επισης π@@@ υπαρχουν παντου ασχετα το χρωμα την γλωσσα κτλ κτλ κτλ !!
Νικο απλα προσεχε πολυ τις γυναικες οτι εθνικοτητα και να εχουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα φαω κραξιμο με αυτο που θα πω αλλα προσεχω πλεον :) η συγκεκριμενη δεν ηταν καν απο τις πιο ομορφες που μιλουσα σε εκεινο το site, μιλησα με περιπου 30 απο ολες τις χωρες εκει τριγυρω αλλα αυτη μου φανηκε πιο νορμαλ και ταιριαζουν τα μυαλα μας.

Και δεν θυμαμαι αν το ανεφερα καθαρα αλλα τελικα θα την φερω εδω χωρις γαμο και χωρις να σταματησει την δουλεια τελικα, θα παρει 8 μερες αδεια απλα να παρει μια γευση απο ελλαδα και να δει πως θα ζει εδω. Και αυτη το ιδιο θελει να δει την ελλαδα πρωτα αλλα η μανα της νομιζω πιστευει οτι αμα την ξαναδω θα την "χορτασω" ας πουμε και θα την βαρεθω... Μπορει να εχει καποια βαση αυτο που νομιζει και λογικη αλλα για μενα δεν ισχυει.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #112 στις: Ιουνίου 09, 2010, 19:54:11 μμ »
(Απο Nickth  Και δεν θυμαμαι αν το ανεφερα καθαρα αλλα τελικα θα την φερω εδω χωρις γαμο και χωρις να σταματησει την δουλεια τελικα, θα παρει 8 μερες αδεια απλα να παρει μια γευση απο ελλαδα και να δει πως θα ζει εδω. Και αυτη το ιδιο θελει να δει την ελλαδα πρωτα αλλα η μανα της νομιζω πιστευει οτι αμα την ξαναδω θα την "χορτασω" ας πουμε και θα την βαρεθω... Μπορει να εχει καποια βαση αυτο που νομιζει και λογικη αλλα για μενα δεν ισχυει. )

Αχ φίλε Nickth είναι αλήθεια η μαμά φοβάται μην την χορτάσεις και την βαρεθείς. Για ένα και μοναδικό λόγο μην την πηδη--ς την χορτάσεις και την βαρεθεις και μετά την διώξεις και χάσει η μαμά το SIN SOT. Όπως λέμε εδώ στην Ελλάδα το εφάπαξ. Αν στείλεις το εφάπαξ δεν θα φοβάται μην την βαρεθεις και την χορτάσεις, το εναντίον θα παρακαλάει να την βαρεθεις για την στείλεις πίσω μήπως και την αγαπήσει άλλος. φυσικά με το αζημίωτο το SIN SOT.

Και κάτι ακόμα όσο γιαυτό που είπες θα την φερεις για 8 μέρες σαν τουρίστρια χωρείς να την παντρευτείς άρχισε να μαθαίνεις το τραγουδάκι ένα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό και όταν το μάθεις θα στο κάνω Video.

και ξέχασα όσο το να πάρει μια γεύση από Ελλάδα ενώ εσύ θα τραγουδάς  ένα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό πρόσεχε μην της καθίσει η γεύση  στο στομάχι να την εφοδιάσεις με ZANTAC.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 09, 2010, 19:58:26 μμ από doctortilac »

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.70 Chrome 5.0.375.70
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #113 στις: Ιουνίου 09, 2010, 21:37:50 μμ »
για τους πικραμενους

Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος Dethoulas

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #114 στις: Ιουνίου 09, 2010, 22:28:34 μμ »
  για πολύ πικραμένους ;)
Καλύτερα ένα τέλος με πόνο,
παρά ένας πόνος χωρίς τέλος.

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #115 στις: Ιουνίου 09, 2010, 23:06:42 μμ »

;D  ;D  ;D  ;D   ωραίος !!!!

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #116 στις: Ιουνίου 09, 2010, 23:49:15 μμ »

Και κάτι ακόμα όσο γιαυτό που είπες θα την φερεις για 8 μέρες σαν τουρίστρια χωρείς να την παντρευτείς άρχισε να μαθαίνεις το τραγουδάκι ένα όνειρο τρελό όνειρο απατηλό και όταν το μάθεις θα στο κάνω Video.

Με αυτο τι εννοεις συνονοματε οτι θα παω εκει και θα μου κανει νερα και δεν θα ερχεται χωρις γαμο η δεν θα βγαινει η βιζα?

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #117 στις: Ιουνίου 09, 2010, 23:58:51 μμ »

Με αυτο τι εννοεις συνονοματε οτι θα παω εκει και θα μου κανει νερα και δεν θα ερχεται χωρις γαμο η δεν θα βγαινει η βιζα?

Μα και φυσικά δεν θα βγάλεις βίζα...

Αποσυνδεδεμένος NickTh

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #118 στις: Ιουνίου 10, 2010, 00:05:04 πμ »
Ειναι απολυτα σιγουρο αυτο? :o  Μια συναδελφος της στη ιδια ακριβως θεση εργασιας εβγαλε πριν κανα μηνα για νεα ζηλανδια. Για ελλαδα με τιποτα τουριστικη?

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #119 στις: Ιουνίου 10, 2010, 00:07:47 πμ »
Ειναι απολυτα σιγουρο αυτο? :o  Μια συναδελφος της στη ιδια ακριβως θεση εργασιας εβγαλε πριν κανα μηνα για νεα ζηλανδια. Για ελλαδα με τιποτα τουριστικη?

Γιατί δεν ρίχνεις μια ματιά στις προυποθέσεις ?

Τις καλύπτει ?