Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145177 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #135 στις: Ιουνίου 11, 2010, 14:34:45 μμ »
Xαιρομαι που τα πραγματα μπαινουν στη θεση τους .... Ωραιες και ρεαλιστικες οι προσεγγισεις των παιδιων . Δεν αντεχουμε αλλο επιδερμικες αναλυσεις και αποψη καφενειου τυπου "ελα μωρε " και "δεν βαριεσαι".

Ο καθενας θα κοιμηθει οπως εστρωσε .

Αποσυνδεδεμένος agharal

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #136 στις: Ιουνίου 11, 2010, 14:53:45 μμ »
Προς τον φιλο pipelinos: Σε καταλαβαινω και εχεις δικιο γι'αυτο που λες.Τρανη αποδειξη ο doctortilac που φροντισε να σε επιβεβαιωσει τοσο γρηγορα.
Ομως να ξερεις οτι δεν ειναι ολα τα φρουτα ιδια στο forum αυτο,οπως και σε καθε αλλο.Το ενδιαφερον μου προκυπτει οχι γιατι σκοπευω να κανω κατι παρομοιο(τουλαχιστον για το αμεσο μελλον),αλλα γιατι αγαπησα αυτη την χωρα και ας την εχω επισκεφθει μονο μια φορα.Αγαπησα την κουλτουρα τους(ξερω οτι ισως καποιοι γελασουν),αγαπησα το χαμογελο τους,τις θαλασσες τους,την προσηλωση τους στον Βουδα,την καθημερινη τους μαχη με την ζωη.Και θα ηθελα στο πλαισιο αυτο να δω ή καλυτερα να μαθω απο καποιους που εχουν την εμπειρια,το πως προσαρμοζεται μια γυναικα,μια κοπελλα σε μια ξενη χωρα,σε μια ξενη κουλτουρα,παρεα με εναν ανθρωπο που οκ,τον αγαπαει,αλλα εχει και πολλα εμποδια να υπερνικησει.
Θα παρακαλουσα απλως οσους θελουν να χλευασουν να μην αρπαξουν την ευκαιρια.Οκ και γω πηγα Ταυλανδη,και γω πηγα με freelancers,και γω πηρα κοπελλες για παρεα,αλλα παντα με σεβασμο και για το τι κανουν,και γιατι το κανουν,και για το πως το κανουν.Με το δικο μου το φτωχο ενδεχομενως το μυαλο,δεν μπορει να ειναι ολες με δικη τους επιλογη πουτανες.Εχω γνωρισει κοριτσια του επαγγελματος εδω στην Ελλαδα που επιλεξανε αυτο που κανουνε γιατι δεν αντεχανε να εχει η ταδε Μερσεντες καμπριο και η δεινα μεζονετα.Η μεγαλη πλειοψηφια εκει δεν νομιζω οτι επιλεγει τον δρομο αυτο για την αντιστοιχη Ταυλανδικη Μερσεντες.
Υ.Γ Αν το σκεφτεις καλυτερα,και αποφασισεις να γραψεις,εμεις εδω θα ειμαστε.

joedoe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #137 στις: Ιουνίου 11, 2010, 15:12:52 μμ »
Η μεγαλη πλειοψηφια εκει δεν νομιζω οτι επιλεγει τον δρομο αυτο για την αντιστοιχη Ταυλανδικη Μερσεντες
Δεν ειναι ομως και η μεγάλη μειοψηφία. Ευκολο χρήμα βλέπεις. Εξάλλου έχει δουλειές στο Ισσάν, απλα η κονόμα ειναι που τις κάνουν κατεβαίνουν και η παράδοση... η μάνα παλια εκεί τώρα στέλνει την κόρη και της φυλά το/α παιδί/ιά. Τα εχω ξαναπει, η συντριπτικη τους πλειοψηφία δεν τους γουστάρουν καν τους φαράγκ απλά τους τα παιρνουνε με εξυπνο τρόπο και παράλληλα εχουν γκόμενους Ταυλανδους που τους τα σκάνε.

Συγχώνευση : [time]Ιούνιος 11, 2010, 15:19:22 μμ[/time]
το κακο  ρε γαμωτο ξεκινα με καποιους που πανε και αγοραζουν φτηνο  κρεας και δεν ανεχονται  οτι καποια στιγμη το κρεας θα εχει αποψη.  Που πανε και ταζουν λαγους με πετραχειλια  και στην πατριδα ειναι  αεργοι η  υποαπασχολουμενοι, που μαζευουν λεφτα με στερησεις μια ολοκληρη χρονια και παρουσιαζονται κατω σαν  να ανηκουν στο τοπ 10  της οικονομικης ελιτ για να λεμε και τα δικα μας. Που τις παιρνουν απο την φτωχεια της Ταυλανδης για να τις ριξουν στην μιζερια της ματαιοδοξης ζωης του  
Δηλαδή μόνο αυτοί λένε ψέμματα; Τα κορίτσια λένε όλη την αλήθεια; Ετσι είναι το σύστημα με τα μπαρ και την παρέα με τις εκδιδόμενες σε όλον τον κόσμο. Ολοι λενε παραμυθια. Εξαλλου οι περισσοτεροι φαράγκ που πάνε εκεί και παντρευονται το κάνουν για να εχουν κάποια να μαμάνε σε σταθερή βάση ή να τους κάνει την νοσοκόμα .... δεν είναι έτσι;
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 11, 2010, 15:31:46 μμ από joedoe »

Αποσυνδεδεμένος tas67

• Φύλο: Άντρας
  • life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #138 στις: Ιουνίου 11, 2010, 15:41:42 μμ »

spamangr .... ειλικρινής !!!  και απλά άψογος , σ΄ευχαριστούμε .

kosa ............δυστυχώς υπάρχουν κι αυτά .

teosep........ (Ο καθενας θα κοιμηθει οπως εστρωσε)  θα συμφωνήσω για αλλη μια φορά μαζί σου .

joedoe........ (τους τα παίρνουνε με έξυπνο τρόπο) ΝΑΙ , και μάλιστα οχι απο εναν ,

απο πολλούς ταυτόχρονα , αλλά επανερχόμαστε στο..... "όπως στρώνεις κοιμάσαι"  

pipelinos....... ο doctortilac δεν έχει πρόθεση για τσακωμό , ούτε για να σε θίξει ,

ετσι είναι το στυλ του και πολλές φορές παρεξηγήτε , οπότε χαλάρωσε ,

και ας κρατήσουμε την κουβέντα πιο normal , πιο φιλική  .

ε , καμιά φορά και απο τις αντιπαραθέσεις (πάντα σε λογικά επίπεδα)  βγαίνει κάτι πολύ καλό .

καινούργιος είσαι , θα μας γνωρίσεις και θα καταλάβεις οτι δεν έχουμε σχέση με άλλα φορουμ ,

ΚΑΙ ΟΥΤΕ έχουμε εδώ μέσα "αρρωστους δυτικους" .....

είμαστε μια "οικογένεια" που μας ενώνει  η αγάπη για την Ταυλάνδη ,  θα το καταλάβεις στην πορεία .

και θα σου ξαναπώ , αν δεν σου κάνει κόπο "γράψε" .

thanks ....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 11, 2010, 15:48:21 μμ από tas67 »

Αποσυνδεδεμένος agharal

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #139 στις: Ιουνίου 11, 2010, 15:57:22 μμ »
Ενω εδω φιλε joedoe?Υπαρχει αγαπη?υπαρχει εκτιμηση και αλληλοσεβασμος?Να μου επιτρεψεις,45 χρονων ειμαι με εναν χωρισμο στην πλατη.Και δεν μιλαω σιγουρα μονο με την δικη μου εμπειρια.Μια ματια στα διαζυγια(στο ποσοστο τους),νομιζω οτι κατι δειχνει.Και αν γινεται,να μην μεταφερουμε την συζητηση μονο για τα κοριτσια της Παταγια ή της bungla road.Ας βαλουμε στην συζητηση και αυτα αλλα οχι μονο αυτα.
Και παρολη την προσωπικη μου εμπειρια,δεν εχω κατι να προσαψω στις Ελληνιδες.Ειναι οτι ειναι και οι αντιστοιχοι Ελληνες.
Ομως φιλε joedoe, παρολη την ελαχιστη εμπειρια μου απο Ταυλανδη και τις γυναικες της,εχω να θυμαμαι 2 περιστατικα απο την προσφατη επισκεψη μου στο PHUKET.Σε καθημερινη βαση εγω με τους φιλους μου πιναμε τον κρυο καπουτσινο μας σε ιντερνετ καφε κοντα στο ξενοδοχειο μας.Μια μερα οταν οι 2 φιλοι μου πηγανε για μπανιο και δεν ηθελα να τους ακολουθησω,εμεινα μονος μου στο καφε.Δουλευανε 2 πανεμορφα κοριτσια εκει,ξεχασα να το αναφερω,που οσο καιρο ημουνα εκει δεν τις πετυχα ποτε στην bungla, ουτε στις disco,ουτε και πουθενα αλλου να ψωνιζονται.Δεν ειναι και Παταγια η bungla.Οταν εμεινα μονος λοιπον ηρθε η μια απο τις 2,με ρωτησε γιατι εμεινα μονος,της εξηγησα οτι δεν ηθελα να παω για μπανιο τετοια ωρα,και μου ειπε οτι αν θελω να παω αργοτερα,μπορω να παω μαζι της οταν σχολασει.Ξερω οτι δεν την θελουν την θαλασσα,αλλα εγινε ομως.Θα μπορουσες να φανταστεις κατι αναλογο εδω?Κατα την γνωμη μου με τιποτε.Και ουτε κατα διαννοια να σου περασει απο το μυαλο οτι ειμαι κανας γοης.
Στο δευτερο το περιστατικο,ημουνα στην bkk σε ενα αστιατοριο.Δεν θα πω για το μονιμο χαμογελο των σερβιτορων κοριτσιων,σιγα τα ωα θα μου πεις.Ομως καποια στιγμη και εντελως μα εντελως ασυναισθητα κοιταξα μια κοπελλα για καποια δευτερολεπτα συνεχομενα στα ματια.Οταν συνηλθα(γιατι κατι αλλο σκεφτομουν,το εχω αυτο) η κοπελλα εριξε ενα μεγαλο χαμογελο,και ηρθε στο τραπεζι μου,και χαιρετηθηκαμε.Δεν μπορω να φανταστω αναλογη στιγμη εδω,ουτε καν περναει απο το μυαλο μου.
Τα αναφερω αυτα γιατι κατα την γνωμη μου κακως περιοριζεται η συζητηση μονο στα κοριτσια της Παταγια η της bungla, και συγκρινονται με τις Ελληνιδες μονο αυτες.

Αποσυνδεδεμένος teosep

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #140 στις: Ιουνίου 11, 2010, 15:59:57 μμ »
@ tas67

Kαλε μου φιλε ,δεν ειναι ευκολο να συμπυκνωσεις τις εμπειριες 12 ετων σε ενα ποστ. Παρολα αυτα επειδη εισαι και παλιο μελος του φορουμ θα εχεις διαβασει την ενοτητα "Μελη του φορουμ παντρεμενα με Ταιλανδεζες"η το καυτο θεμα "My name is Lon" ,νομιζω οτι εκει θα βρεις απαντησεις αρκετες.
Αν ομως θελεις ενα "ζουμι" ,θα μπορουσα να πω τα εξης .
Ο καθε ανθρωπος ειναι αποτελεσμα του περιβαλλοντος που εζησε και ζει. Αυτο οπως καταλαβαινεις περιλαμβανει οικογενεια,θρησκεια,ηθικες αξιες ,σχολεια , ιεραρχια στην κοινωνια κλπ. Αρα λοιπον και στην περιπτωση μας εχουμε να κανουμε με μαχη κουλτουρας μεταξυ 2 ανθρωπων . Οσο πιο ανοιχτομυαλα ειναι και τα 2 μερη τοσο πιο ευκολη θα ειναι η συμβιωση. Ενα κοριτσι που δεν εχει παει δημοτικο ,εζησε σε καποιο χωριο της Ταιλανδης με μηδενικες εμπειριες σιγουρα η προσαρμογη σε ενα διαφορετικο "πλανητη" φανταζει Γολγοθας ,αντιθετα μια κοπελα πιο κοινωνικοποιημενη ,μορφωμενη και ψαγμενη ,ειναι πιο κοντα στο να προσαρμοστει με μεγαλυτερη ευκολια. Βλεπω και την γυναικα μου ,που εχει προσαρμοστει και εχει υιοθετησει πραγματα που τα βρισκουμε σε οποιοδηποτε Ελληνα.Εργαζεται εχει το μισθο της ,εμαθε καλα Ελληνικα και εγω απο την πλευρα μου ειχα πολυ υπομονη. Δεν λεω οτι ειναι ο τελειος ανθρωπος ,εχει ελαττωματα και κολληματα ,αλλα το ιδιο μπορει να συμβει με οποιοδηποτε ανθρωπο  .
Aνοιχτο μυαλο ,θεληση ,υπομονη , ανεκτικοτητα και αγαπη .Τι αλλο ;

joedoe

• Επισκέπτης
« Απάντηση #141 στις: Ιουνίου 11, 2010, 16:31:02 μμ »
Ομως φιλε joedoe, παρολη την ελαχιστη εμπειρια μου απο Ταυλανδη και τις γυναικες της,εχω να θυμαμαι 2 περιστατικα απο την προσφατη επισκεψη μου στο PHUKET.Σε καθημερινη βαση εγω με τους φιλους μου πιναμε τον κρυο καπουτσινο μας σε ιντερνετ καφε κοντα στο ξενοδοχειο μας.
Φιλε Agharal ετσι και εγω ενθουσιαστηκα τις πρωτες φορες, μετα την 10η φορα τα ειδα αλλιως. Δεν ειμαι ουτε κατα της Ταυλάνδης, ουτε κατά των κοριτσιών. Απλά δεν ειναι τα πραγματα όπως φαινονται, πρεπει να μαθεις, με τον καιρο βεβαια, πως να αξιολογεις τις συμπεριφορες των κοριτσιων και να εισαι επιφυλακτικος, και ουχι βεβαιως βεβαιως αρνητικος.
Η Ταυλάνδη δεν ειναι Παράδεισος, ειναι όμως ένα μέρος που με την ανάλογη προσοχή, ψυχραιμία, επιφυλακτικότητα και ρεαλισμό μπορεις να περάσεις καλά και να μην μπλέξεις, οσο αυτο ειναι δυνατον βεβαια, σε άσχημες περιπέτειες, όπως μίζερος γάμος, άστοχες επενδύσεις κλπ.
Μιλάω πολύ με ξένους φίλους που πάνε χρόνια σε εκείνα τα μέση και διαβαζω ξενα φόρουμ. Θέλει απλά ότι ανέφερα παραπάνω. Ειναι απαράδεκτο για εμενα, να παει κάποιος 2-3 φορες να του φερθει μία κοπελα στην Παταγια/ΠΟυκετ/Σαμουι όπως ξέρουν επαγγελματικά να το κανουν άψογα και να πάει να βγαλει αδειες γάμου μην χάσει το κελεπουρι.

Αποσυνδεδεμένος spamangr

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #142 στις: Ιουνίου 11, 2010, 16:54:07 μμ »
Κάτι που ξέχασα να πω στα προηγούμενα e-mails:

Εάν κάποιος τουρίστας έρθει διεκοπές στη Μύκονο, στο Φαλιράκι της Ρόδου, στα Μάταλα και συναφή μέρη, τί αποψη θα έχει για την Ελλάδα και πόσο θα απέχει από την πραγματική εικόνα? Σε αντιδιαστολή, απ'ότι βλέπω οι περισσότεροι έχουν πάει μόνο Pattaya, Patong, Ko Samui. Τα περισσότερα από τα κορίτσια εκεί δεν είναι ντόπια, μην τις βλέπετε όλες σχιστομάτες και νομίζετε ότι είναι ξαδέλφες από το διπλανό χωριό. Έχουν έρθει από όλη την Ταυλάνδη και ΚΥΡΙΩΣ από γειτονικές χώρες με μοναδικό σκοπό την πορνεία.Επίσης στην Ταυλάνδη υπάρχει αφενώς μεν ο αμιγής Ταυλανδικός πλυθησμός, αλλά και δεκάδες άλλες φυλές και μειονότητες με τελείως διαφορετική γλώσσα και έθιμα (στα βουνά επάνω οι άντρες ρουφάνε όπιο και πίνουν Sang Som ολιμερίς και ολονυχτίς, ενώ τα κορίτσια κατεβαίνουν Πατάγια). Τα μέρη όπου πάτε είναι χωνευτήρι και πόλος έλξης για ένα συγκεκριμένο είδος. Δεν αντιπροσωπεύουν την γενική πραγματικότητα.
Επίσης, θα πρότεινα να ταξιδέψετε και σε άλλες χώρες για να δείτε τη διαφορά. Έχω γυρίσει τα περισσότερα μέρη εκεί πόντο πόντο (Πριν 5 μήνες μήνες μου επιτέθηκε άγριος ουρακοτάγκος στο κέντρο της Ζούγλας στη Σουμάτρα, και πριν 4 κόντεψα να αφήσω τα κόκκαλά μου στο Θιβέτ, χεχε). Όποιος θέλει πληροφορίες για προορισμούς, με χαρα να του απαντήσω

Αποσυνδεδεμένος agharal

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #143 στις: Ιουνίου 11, 2010, 16:55:50 μμ »
Συμφωνω 100%.Επιφυλακτικος ναι,αρνητικος οχι.Οπως εχεις πει εχεις παει δεκα φορες στην Ταυλανδη.Στην Ελλαδα ομως ζουμε και οι 2.Γιατι ειναι λοιπον η πλειοψηφια αυτων που επισκεφτονται αυτην την χωρα ευαλωτοι?Φταινε οι Ταυλανδες που ειναι επαγγελματιες και αριστοι promoters ή εμεις που δεν μπορουμε να ζησουμε αναλογες συμπεριφορες εδω?Φταιμε εμεις μονο που ανετα παρασυρομαστε απο τις εκει μουσες,ή φταιει ενα μεγαλο ποσοστο των Ελληνιδων,που η συμπεριφορα τους εχει ξεφυγει?Φταινε μονο οι Ταυλανδες ή και οι Ελληνες που θελουν να δειξουν ποσο μεγαλοι εραστες και αγαπητικοι μπορει να ειναι?

Αποσυνδεδεμένος tas67

• life is either a daring adventure or nothing
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #144 στις: Ιουνίου 11, 2010, 17:02:05 μμ »

φίλε μου teosep , συμφωνώ απολύτως .

Βασικά δεν ψάχνομε για απαντήσεις ,

για "ουσία" ψάχνομε , για ΠΟΣΤ όπως αυτό που έκανες ,

για ποστ όπως του spamangr , και άλλων βέβαια ,

για ειλικρίνεια , για λίγο "αυθεντικότητα" ......και οχι φαντασιώσεις θερινής νυχτός και "copy paste" ,

και πάντα οχι σε ατομικό επίπεδο ή σε πμ , αλλά σε συλλογικό , να ωφεληθούν όλοι .

Τοποθετήθηκα , μήπως και περιορίσουμε τις γενικολογίες , τις HarvardΟλογίες .....

και τις επιδερμικές αναλύσεις όπως πολύ σωστά είπες και εσυ .   :)

αυτά....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 11, 2010, 22:11:55 μμ από tas67 »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #145 στις: Ιουνίου 11, 2010, 17:51:36 μμ »
Λόγο της φιλίας μου προς τον George και τον  Outopiko  που τους σέβομαι δεν θα απαντήσω σε δυο άτομα στον pipelinos που ξέρει ότι εμείς η πικραμένη χρειαζόμαστε τρελογιατρο ας μας συστήσει ο ίδιος τον δικό του τρελογιατρο. Και στον agharal που νομίζει ότι όλα τα φρούτα δεν είναι ίδια έχει δίκιο σε αυτό. Να μας πει ποιο φρούτο είναι για να μην κολλήσω μαζί του και βρομιστεί. Έχετε χάρη στον George  και στον outopiko γιατί κάτι σαν εσάς θέλω για να δείξω το ποιον μου.

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #146 στις: Ιουνίου 11, 2010, 18:19:57 μμ »
παιδια καποιος ειναι θυμωμενος.....κοιτα ντοκτορτιλακ μου... μην θυμωνεις....και εγω εκανα ψυχαναλυση 4 χρονια....δεν σου φαινεται περιεργο πως στην ται δεν υπαρχει η λεξη παρανοια και αλλες πολλες λεξεις παρομοιες....και ενταξει ντοκτορ μου, δεν θελεις να πας σε γιατρο δεν πειραζει....μα το να μιλας για το ποιον σου ετσι δειχνει εναν ανθρωπο θυμωμενο που εχει πολλα ανωριμα φρουτα μεσα του.....μην θυμωνεις αγαπητε μου.....δεν υπαρχει λογος.....εγω ειμαι πιο πικραμενος απο εσενα.....μα απο την ιδια μου την 'πατριδα'....τοσα ταξιδια στην ται....κοιτωντας πισω μονο ενα χαμογελο βλεπω...ενταξει ρε ντοκτορ ειναι φτωχοι αλλοι θελουν να σε φανε αλλοι 'οχι'......δες τα οικονομικα σου αμα γουσταρεις δωσε αν δεν μην δωσεις.....να σαι χαρουμενος και οτι θες κανε.....ζορμπας ο βουδας......αυτο να γινεις αγαπητε.....

Αποσυνδεδεμένος agharal

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #147 στις: Ιουνίου 11, 2010, 18:23:08 μμ »
Τι λες ρε doctor?Exω πει κατι εναντιον σου και δεν το καταλαβα?Μηπως δεν ειμαστε ο καθενας απο μας διαφορετικα φρουτα και ειμαστε ολοι ιδιοι?Ειναι κακο που ηθελα να ακουσω τις εμπειριες του?Η μηπως ειναι κακο που τις σχολιασες εσυ?Οχι φυσικα.δικαιωμα σου.Αλλα επετρεψε μας και μας να μην συμφωνουμε με τα σχολια σου.Που σε εθιξα δηλαδη και δεν το καταλαβα?Κριμα γιατι προσφατα γνωριστηκαμε στην συναντηση των Βορειων,και ανταλλαξαμε και δυο κουβεντες.

Αποσυνδεδεμένος PaterDemon

• เหมือนกันแต่แตกต่าง
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #148 στις: Ιουνίου 11, 2010, 21:18:54 μμ »
Πολυ σωστος ο φιλος!

Αποσυνδεδεμένος giorgos241

• *
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #149 στις: Ιουνίου 11, 2010, 22:01:48 μμ »
θα ήθελα και εγώ να πω τη γνώμη μου ,ίσως και να είναι λάθος δεν ξέρω..................
μετά απο 70 μέρες στην Ταΐ και μετα απο καμοιά 50 αριά που γνώρισα εκεί πιστεύω ότι.

1. απο όπου και να είναι μια γυναίκα θέλει ασφάλεια απο ένα άντρα και κυρίως μια άνετη ζωή μαζί του.
2.μπορεί μια Ταΐλανδέζα να σε κάνει να πιστέψεις ότι σε αγαπάει με μόνο 25 ευρώ την μέρα (1000 μπάτ)
3.μια Ρωσίδα πρέπει να δώσεις 100-300 εύρω τη μέρα για να έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
4.μια Ελλήνιδα μπορεί να μην δώσεις τίποτα ή να της δώσεις όλο το κόσμο και να σου λέεει κάθε μέρα ότι σου κάνει χάρη που είναι μαζί σου .
5.καλό είναι να ξέρεις τη δύναμη σου και να πράτεις ανάλογα στη κάθε περίπτωση.δεν χρειάζονται υπέρβολες  δηλ. να υστερείς σε εμφάνηση και να ψάχνεις φωτομοντέλα επειδή έχεις χοντρό πορτοφόλι.
6. είμαι 43 χρονών και θέλω να παντευτώ κάποια στιγμή στη ζωή μου το συντομότερο.δεν με νοιάζει απο που θα είναι η μέλλουσα σύζηγος μου.στο κάτω κάτω εγώ θα την έχω.

επίλογος
αν θέλεις να καταλάβεις κάποιον, δοκίμασε τον στον οικονόμικο τομέα, δεν μπορεί να κρυφτεί...........................
το ίδιο κάνω και σε κάθε γυναίκα, που έχω γνωρίσει στη ζωή μου.