Αποστολέας Θέμα: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα  (Αναγνώστηκε 145156 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Pascal

• Επισκέπτης
Απ: Συμβουλή για σχέση με Ταϊλανδέζα
« Απάντηση #165 στις: Ιουνίου 12, 2010, 14:19:04 μμ »
Χα χα χα με 20.000 σιν σοτ και 1.000 μηνιαιως ξερω πολλες πεθερουλες που θα σου εδιναν ΟΛΑ τα κοριτσια τους!!!!! Ωραιος......

Αποσυνδεδεμένος HOMIES

• Φύλο: Άντρας
  • LIFE IS JUST A RIDE
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.5.9 Firefox 3.5.9
« Απάντηση #166 στις: Ιουνίου 12, 2010, 15:53:09 μμ »
εντωμεταξυ φτασαμε στις 12 σελιδες ετσι για την πλακα! τελικα ολοι τον ερωτα ψαχνουμε χαχχαχα. μηπως πρεπει να μετατρεψουμε το site σε ελληνες μελλοντικοι γαμπροι της ταυλανδης. μου φαινεται και εγω οταν θα γυριζω απο την ταυλανδη και με παρουν οι δικοι μου τηλεφωνο λετε να τους πω οτι φερνω ''παρεα''
Γυρνάω στον κόσμο, πουθενά δε βλέπω ξένο όπου μένω.
Γυρνάω πίσω και από όποιον συναντήσω, μαθαίνω.
Δίνω, παίρνω, ανασαίνω από τα χρώματα, πληθαίνω,
από τ' αρώματα μαγεύομαι και ταξιδεύω.
Γυρεύω για όλους μας το ίδιο όμορφο στέγαστρο,
φτιάχνω φωτιά για όποιον θέλει κόσμο αταίριαστο.

Αποσυνδεδεμένος ΠΑΡΗΣ

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #167 στις: Ιουνίου 13, 2010, 15:36:48 μμ »
Χαιρετώ τήν παρέα και εγώ παιδιά.Ευχομαι καλά και ταξελιδια σε ολους. Στόν φίλο πο΄θ αναφέρυηκε οτι οι Ταυλανδέζες αιναι καλές στο να δουλεύουν κόσμο θα ηθελα με τήν σειρά μου να προσθέσω γιατί οι Ελληνίδες ειναι κακκές στό δούλεμα και στην αυταρέσκεια.
θα πρότεινα στόν οποινδήποτε να οδηγήσει μια MERCEDES -ΒΜW αν ......και οι απαιτήσεις τους τώρα με την οικονομική κρίση εχουν πέσει και τότε θά καταλάβει τήν διαφορά και τι καλά και αθώα είαναι τα δικά (μας) κορίτσια.
Επιπλέον πόσες Ελληνίδες καλής εισοδηματικής τάξης δεν ταξοδεύουν στο εξωτερικό κυρίως στίς Αραβικές χώρες Abu Tabi -Qatar κλπ σε αναζήτηση καλών και φιλότιμων γαμπρών ,πλουσιόπαιδων επειδή κακκώς βέβαια θεωρούν οτι εκεί οι ανδρες ειναι ποι λακαμάδες απο τους δικούς μας στο Θέμα της γυνααίκας και υποθέτουν οτι η μπογιά τους περνάει καλύτερα εκεί απο οτι στήν Ελλάδα.Μην ξεχνάμε οτι η γυναίκα αναδεικνυεται εκεί οπου υπάρχουν πολλοί ανδρες και οχι εκεί οπου υπάρχουν πολλές γυναίκες και περνάει απαρατήρητη.Μην τσιμπάμε λοιπόν το δόλωμα με την καθεμια γιατι στην Ταυλανδη η λέξη κυταρίτιδα, δίαιττα και αχ και βαχ των γυμναστηρίων και των ινστιτούτων ομορφιάς εχει μείνει στά ......σύνορα.
Στην Ταυλάνδη τουλάχιστον οι κοπέλες είναι φτωχές χωρίς κανένα εφόδιο. Στην περίπτωση ομως με τις δικές (μας) τι γλινεται που και καλοταισμένες είναι απο τον μπαμπά και την μαμά και καλής σχετικά οικονομικής κατάστασης με σπίτι/α αοο τη μαμμά και τον μπαμπά πάλι  απο οτι στην Ταυλάνδη.Γιατί οι γυναίκες απο τη Δύση αποφεύγουν τα ταξείδια στήν Ταυλάνδη αφόυ και καλές/πολλύ καλές τιμές εχουν και ειδυλιακά είναι σύμφωνα με τα natura πρότυπά τους.
Προσωπική εκτίμηση οτι το τελευταίο μπάζο στήν Ταυλάνδη ειναι το πρότυπο της πρώτης κυρίας στην Ελλάδα και κάτι το οποιο πιθανόν να δεί κανείς σε στιμένο σκηνικό απο τπυς ιδιοκτήτες των BAR στην Ελλάδα εκεί το βλέπει και κυρίως το απολαμβάνει κάποιος καθημερινά οσον αφορά γυναίκες ,φρέσκα ψάρια και φρέσους τροπικούς χυμούς κλπ
[off-topic]Να παραθέσω και κάτι ακόμα γύρω απο το θέμα του SEX στην Ταυλάνδη απο τις πρόσφατες διακοπ'ες μουτο διάστημα Φεβρουάριος 2010 επι εναμιση μήνα.
Πήγα Bangkok και PHUKET/PATONG προσοχή για οσους ταξιδεύουν solo και κλείνουν ξενοδοχεία μέσω διαδυκτίου PATONG και  οχι PHUKET διότι το PHUKET  είναι μια πόλη χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον για τον επισκέπτη.
Επιπλέον ολες οι γυναίκες που δουλεύουν στα bar  ειναι υποχρεωτικό να εχουν την ταυτότητά τους καθοτι αυτή δίνεται στις reception των ξενοδοχείων οπου και ο ανδρας και η γυναίκα υπογράφουν μια standar φόρμα δήλωσης οτι ειναι ενήλικη και οτι εχει εξεταστεί απο γιατρό πρόσφατα (καθε μήνα).Επιπλέον οταν τελειώσουν η γυναίκα παίρνει την ταυτότητά της απο την reception του ξενοδοχείου και η reception σας παίρνει τηλέφωνο αν ειστε εντάξει εσείς και τα πράγματά σας και αν η κοπέλα μπορεί να αποχωρήσει ειτε ειναι πρωί ειτε ειναι μεσάνυχτα.
Αυτό παρόλο ακούγεται παράξενο ειναι εγγύηση και για το ξενοδοχείο οτι η κοπέλα δεν ειναι ανήληκη και για την ιδια για την ασφάλειά της και για εσάς τους ιδιους οτι ειστε καλά και τα πράγματά σας εντάξει.
Επομένως το θέμα της παιδικής πορνογραφίας κλπ δεν ευσταθεί καθότι δεν θα σας αφήσουν οι ιδιοι οι ξενοδόχοι να κλείσουν τα ξενοδοχεία τους για λίγα euro απο εσας.
Τουλάχιστον εγώ δεν συνάντησα τετοιο πράγμα κατά την παραμονή μου εκτός αν πάτε με δική σας ευθήνη σε χώρο δικό σας εκτός ξενοδοχείων που για την ασφάλεια σας δεν εγγυάται κανείς οσο και σε πιθανόν εκβιαστές που στο 99% των περιπτώσεων θα συναντήσετε η ασφάλεια της  PATONG-ΒΑΝΓΚΟΚ οπου θα σας οδηγήσουν κατευθείαν στο Αστυνομικό Τμήμα γαι να πληρώσετε ανα γερό πρόστιμο και επειτα στην επόμενη πτήση με χειροπέδες για Ελλάδα η QATAR-DOHA
Σε αυτό το σημείο επειδή υπάρχουν αρκετά πληρωμένα απο τους ταξειδιωτικούς πράκτορες δημοσιεύματα γαι τη αυξηση της πελατίας των ταξιδιωτικών γραφείων οτι ταξίδεψα με φίλο μου Αστυνομικό απο αλλη Ευρωπαική χωρα σε ενεγό υπηρεσία και μου εξήγησε αλα σχεδόν τα πράγματα γύρω απο αυτο το θέμα.
Οπως απίσης το Θέμα των ναρκωτικών κλπ ουσιών ηρωινης κλπ που δεν υπάρχει στην Ταυλάνδη εκτός απο μία ποικιλία χασίς που διακινείται απο τα βόρεια Chaingrai -Chaingmai κλπ μεσω Myamar  και αυτά ειναι ι ιδια η Αστυνομία που τα διοχετεύει γαι να πιάσει τους επίδοξους διακινητές του είδους.
Επομένως και το θέμα των σκληρών ναρκωτικών ειναι ενας μύθος τουλάχιστον γιά την Bangkok- PAatong
Στο Θέμα της οπλοφορίας η Ταυλάνδη ειναι γεμάτη απο οπλα αλλά....αλλά Απαγορεύεται στον Ταυλανδό πολίτη να βγάλει οπλο εξω απο το σπίτι του γαιτί αυτό αποτελεί μία ενέργεια κατά του Βασιλικού πολιτεύματος της χώρας και επομένως ο Αστυνομικός που θα τον αντιληφθεί εχει το δικαίωμα να τον σκοτώσει επι τόπου χωρίς δαιπραγματεύσεις κλπ-κλπ
Επομένως το θέμα της ασφάλειας ειναι το κατεξοχήν στον επισκεπτη.
Διαφορετική περίπτωση συνάντησα επισκεπτόμενος στην Bangkok το SIAM -PARAGON MALL εκτάσεως 350.000 τετραγωνικών το δικό μας MALL ειναι 55000 τετραγωνικά και εκει ειδα στα Check Point της εισόδου του MALL να μπαίνει ενας βουλευτής του Ταυλανδικού κοινοβουλίου συνοδευόμενος απο δύο σωματοφύλακες αστυνομικούς. Το Security στην είσοδο του MALL δεν του επέτρεψε την εισοδο γιατι στο ΠΙ ελέγχου ανιχνεύτηακαν οπλα στους αστυνομικούς σωματοφύλακες οι οποίοι πρόθυμα τα παρέδωσαν στην ασφάλεια του MALL και πέρασαν ελεύθερα αοπλοι παρόλο την ιδιότητα τους και παρολο που συνόδευαν βουλευτή.Φαντάζεσται στην πολιτισμένη Ελλάδα τι τεμενάδες θα κανανε σε Ελληνα βουλευτή οπου το σύρμα θα ειχε πέσει απο την προπροηγουμένη ημέρα.
Επειδή ομως αναφέρθηκα εξ αφορμής απο τον προηγούμενο συνομηλητή του site για την αρνητική πλευρά της ομορφης χώρας της Ταυλάνδης τι μπορεί κάποιος να πεί για τους υπολογιστές και τους σκληρούς δίσκους και περιφερειακά που κατασκευάζονται εξολοκλήρου στην Ταυλάνδη,NIKON φωτογραφικές μηχανές κλπ
Οποιος κατα τύχη βρεθεί στην ομορφη αυτή χώρα τον παρακλά να επισκευθεί στην Bangkok  το  Pantip Plazza που ειναι δύο στάσεις με το Sky Train(μετρό δικό μας αν και ο υπόγειος της Bangkok ειναι καλύτερος και ασφαλέστερος απο το δικόμας μετρό καθότι εχει γυάλινα πετάσματα που ανοίγουν ακριβώς στην εισοδο καθε βαγονιού οπως επίσης εχει τοξα εισόδου οταν ερχεται το μετρό για την εξοδο των επιβατών στο κεντρο και δεξιοά -αριστερά τοξα για την αναμονή οπου οι Ταυλανδοί περιμένουν υπομονετικά να κατέβουν πρώτα οι επιβάτες και επειτα να εισέλθουν στον συρμό, επίσης ολος ο συρμός ειναι airconditioned και απαγορεύεται να ανοίξουν παράθυρα με πρόστιμο 40 ευρώ)
Το μόνο πρόβλημα που θα συναντήσει κάποιος επισκεπτόμενος την Ταυλάνδη ειναι η γλώσσα που σε τιλική ανάλυση μην τους κατηγορούμε διότι η γλώσσα τους ειναι ασιατική προσαρμοσμένη στην κινέζικη η Ιαπωνική κλπ)
Κανένα πρόβλημα για οποιον θελήσει να επισκεφθεί την ομορφη αυτή χώρα το μόνο που εχει να αφήσει κανείς είναι την κακκιά νοοτροπία μας και προπάντων τους τρόπους μας και που και που ασ χαμογελάμε διότι επισκεττόμαστε την χώρα του χαμόγελου.
[/off-topic]

« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2010, 01:44:39 πμ από Oytopikos »
Youtube :Sensual Kim Basinger Striptease in 9 1/2 Weeks Movie

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
    • Thailand
« Απάντηση #168 στις: Ιουνίου 13, 2010, 23:08:56 μμ »

Πήγα Bangkok και PHUKET/PATONG προσοχή για οσους ταξιδεύουν solo και κλείνουν ξενοδοχεία μέσω διαδυκτίου PATONG και  οχι PHUKET διότι το PHUKET  είναι μια πόλη χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον για τον επισκέπτη.

Καλά το κάνεις και το αναφέρεις απλά για μένα το Πούκετ τάουν είναι μια ενδιαφέρουσα πόλη με πολύ καλή αγορά

Οπως απίσης το Θέμα των ναρκωτικών κλπ ουσιών ηρωινης κλπ που δεν υπάρχει στην Ταυλάνδη εκτός απο μία ποικιλία χασίς που διακινείται απο τα βόρεια Chaingrai -Chaingmai κλπ μεσω Myamar  και αυτά ειναι ι ιδια η Αστυνομία που τα διοχετεύει γαι να πιάσει τους επίδοξους διακινητές του είδους.
Επομένως και το θέμα των σκληρών ναρκωτικών ειναι ενας μύθος τουλάχιστον γιά την Bangkok- PAatong

Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα --- > http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=9.0
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 14, 2010, 17:00:47 μμ από thailandgr »

Αποσυνδεδεμένος karabε

• Συντονιστής
  • Browser:
    • www.thai.gr
« Απάντηση #169 στις: Ιουνίου 14, 2010, 01:23:12 πμ »
Τι πινεις ρε παρη???
Και που μπορω να το βρω και εγωωωωωω

Αποσυνδεδεμένος P-Yai

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #170 στις: Ιουνίου 14, 2010, 01:38:15 πμ »
ωραια τα γραφομενα του Παρη αλλα νομιζω πως ειναι  οφ τοπικ απο την 16η γραμμη του κειμενου κ κατω
sabai sabai

Αποσυνδεδεμένος zografos

• LIFE IS A JOURNEY...BRING AN OPEN MIND!!
  • Browser:
« Απάντηση #171 στις: Ιουνίου 14, 2010, 01:48:43 πμ »
ισως και απο τη 1η θα ελεγα....
IT'S NOT WHERE YOU ARE FROM,IT'S WHERE YOU ARE AT...

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #172 στις: Ιουνίου 14, 2010, 09:15:18 πμ »
εντωμεταξυ φτασαμε στις 12 σελιδες ετσι για την πλακα! τελικα ολοι τον ερωτα ψαχνουμε χαχχαχα. μηπως πρεπει να μετατρεψουμε το site σε ελληνες μελλοντικοι γαμπροι της ταυλανδης. μου φαινεται και εγω οταν θα γυριζω απο την ταυλανδη και με παρουν οι δικοι μου τηλεφωνο λετε να τους πω οτι φερνω ''παρεα''

http://marriagewiththai.blogspot.com/

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #173 στις: Ιουνίου 14, 2010, 17:03:05 μμ »
βρε παιδια τι εγινε εδω ?
Ελειψα 4 μερες και ξεφυγε το θεμα ........

Παράκληση μην μου στεναχωρείτε τον doctor .....  αγαπάει ....... αλλα δεν το παραδέχεται ...

Θα μας φυγει και τι θακανουμε μετα .......   
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #174 στις: Ιουνίου 14, 2010, 18:34:00 μμ »

http://marriagewiththai.blogspot.com/

Δοκτωρα μου...Καλες Δουλειες!!!!Εχεις να μου προτεινεις καμια κοπελλα???Σ'εμπιστευομαι πληρως...........αλλωστε αν δεν ξερεις εσυ,τοτε Ποιος Ξερει εδω μεσα??????

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #175 στις: Ιουνίου 14, 2010, 23:42:33 μμ »
βρε παιδια τι εγινε εδω ?
Ελειψα 4 μερες και ξεφυγε το θεμα ........

Παράκληση μην μου στεναχωρείτε τον doctor .....  αγαπάει ....... αλλα δεν το παραδέχεται ...

Θα μας φυγει και τι θακανουμε μετα .......   

Η σιωπή μου προς απάντηση σου Θείο...

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος Lakisscorpio(The Butcher)

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #176 στις: Ιουνίου 16, 2010, 02:27:46 πμ »
και το ringtone και το Βιντεακι του Conan και τα 2 ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!Μπραβο παιδια!!!

Αποσυνδεδεμένος Polis

• *
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.55 Chrome 5.0.375.55
« Απάντηση #177 στις: Ιουλίου 21, 2010, 15:12:52 μμ »
Με όλα αυτά που διαβάζω ένα έχω να πώ χωρίς να θέλω να το παίξω έξυπνος και υπεράνω.
Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου όταν ο άντρας παρουσιαστεί στη γυναίκα σαν "χορηγός", η γυναίκα ως έτσι και θα τον δεί.
Και αυτό δεν έχει να κάνει με ηλικίες, εθνικότητα, οικονομική κατάσταση και "status".

Αποσυνδεδεμένος zinos

• *
  • Browser:
  • Firefox 3.5.10 Firefox 3.5.10
« Απάντηση #178 στις: Ιουλίου 22, 2010, 01:44:50 πμ »
παιδια σας χερετω, ειμε καινουργιος στο forum και ακουσα ολες της αποψης. καταρχην μου αρεσουν υπερβοληκα οι ασιατισες κοπελες. δεν θα παρω θεση για βιωματα στην ασια κ.λ.π διωτη δεν εχω παη ποτε. τον ωκτομβρη θα παω πρωτη φωρα. θαθελα και εγω να σας πω πως θα ηθελα να κανω μια σχεση με μια κοπελα απο ασια, και να την φερω στην ελλαδα[ ειμε πικραμενος απο  σχεσης που ηχα εδω στην ελλαδα με δισαρεστα επακολουθα]να πω την αληθια ειμε ενας ανθρωπος 38 ετων χαμιλου οισοδιματος πλεων μετα απο την τελεφτεα σχεση που ηχα ωπου ηρθε και ενα παιδι. εγω θα επιδιωξο να κανω μια σχεση με καπια κοπελα απο εκει, και θα ανηξω τα χαρτια μου κατευθιαν στην κοπελα, δηλ. περνω τοσα, και με την ελληνικη οικονομια και την εργασιακη πολιτηκη που εχη η χωρα μου ειμε σε σταδιο μικρομεσεου πολιτη, [οχι πλουσιος] ενα ποσο μικρο σαν πρικα να το δωσω αφου συνιθηζετε, μετα και στο μελον δεν μπωρω να δινω χρηματα στην οικογενιατης. θα της δωσω την δηνατοτητα να μαθη την γλωσα μας, και αν θελη να εργαστη ωπου θα μπωρη να δηνη χρηματα στους δικους της χωρις να μου εχη υποχρεωση. το μονο που θα κανω σε μεγαλω βαθμο εινε να της διξω κατανωηση, αγαπη, ενδιαφερων, και πανω απο ολα πρωστασια. αφτο σηνηστο και στο φιλο που ανηξε την κουβεντα. καθαρες και αξιωλογες κουβεντες με οπιαδιποτε κοπελα που θελη να φηγη απο μια κατασταση που βρησκετε. ολα τα αλλα θα τα βρη. Υ.Γ[συγνωμη για τα ορθωγραφικα λαθη] :)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 22, 2010, 01:47:04 πμ από zinos »

Αποσυνδεδεμένος farang

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #179 στις: Ιουλίου 22, 2010, 09:54:42 πμ »
παιδια σας χερετω, ειμε καινουργιος στο forum και ακουσα ολες της αποψης. καταρχην μου αρεσουν υπερβοληκα οι ασιατισες κοπελες. δεν θα παρω θεση για βιωματα στην ασια κ.λ.π διωτη δεν εχω παη ποτε. τον ωκτομβρη θα παω πρωτη φωρα. θαθελα και εγω να σας πω πως θα ηθελα να κανω μια σχεση με μια κοπελα απο ασια, και να την φερω στην ελλαδα[ ειμε πικραμενος απο  σχεσης που ηχα εδω στην ελλαδα με δισαρεστα επακολουθα]να πω την αληθια ειμε ενας ανθρωπος 38 ετων χαμιλου οισοδιματος πλεων μετα απο την τελεφτεα σχεση που ηχα ωπου ηρθε και ενα παιδι. εγω θα επιδιωξο να κανω μια σχεση με καπια κοπελα απο εκει, και θα ανηξω τα χαρτια μου κατευθιαν στην κοπελα, δηλ. περνω τοσα, και με την ελληνικη οικονομια και την εργασιακη πολιτηκη που εχη η χωρα μου ειμε σε σταδιο μικρομεσεου πολιτη, [οχι πλουσιος] ενα ποσο μικρο σαν πρικα να το δωσω αφου συνιθηζετε, μετα και στο μελον δεν μπωρω να δινω χρηματα στην οικογενιατης. θα της δωσω την δηνατοτητα να μαθη την γλωσα μας, και αν θελη να εργαστη ωπου θα μπωρη να δηνη χρηματα στους δικους της χωρις να μου εχη υποχρεωση. το μονο που θα κανω σε μεγαλω βαθμο εινε να της διξω κατανωηση, αγαπη, ενδιαφερων, και πανω απο ολα πρωστασια. αφτο σηνηστο και στο φιλο που ανηξε την κουβεντα. καθαρες και αξιωλογες κουβεντες με οπιαδιποτε κοπελα που θελη να φηγη απο μια κατασταση που βρησκετε. ολα τα αλλα θα τα βρη. Υ.Γ[συγνωμη για τα ορθωγραφικα λαθη] :)
Δεν σε καταλαβαινω θες να αγορασεις γυναικα?Πηγαινε πρωτα,δες,γνωρισε κοσμο και γυναικες και μετα δες αν θες να παρεις ταιλανδεζα δεν ειναι τηλεοραση ειναι ανθρωποι και μαλιστα αρκετα διαφορετικοι απο εμας.Εγω προσωπικα ποτε δεν θα εφερνα ται στην Ελλαδα θα πηγαινα εγω εκει