0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πήγα Bangkok και PHUKET/PATONG προσοχή για οσους ταξιδεύουν solo και κλείνουν ξενοδοχεία μέσω διαδυκτίου PATONG και οχι PHUKET διότι το PHUKET είναι μια πόλη χωρίς τίποτα το ενδιαφέρον για τον επισκέπτη.
Οπως απίσης το Θέμα των ναρκωτικών κλπ ουσιών ηρωινης κλπ που δεν υπάρχει στην Ταυλάνδη εκτός απο μία ποικιλία χασίς που διακινείται απο τα βόρεια Chaingrai -Chaingmai κλπ μεσω Myamar και αυτά ειναι ι ιδια η Αστυνομία που τα διοχετεύει γαι να πιάσει τους επίδοξους διακινητές του είδους.Επομένως και το θέμα των σκληρών ναρκωτικών ειναι ενας μύθος τουλάχιστον γιά την Bangkok- PAatong
εντωμεταξυ φτασαμε στις 12 σελιδες ετσι για την πλακα! τελικα ολοι τον ερωτα ψαχνουμε χαχχαχα. μηπως πρεπει να μετατρεψουμε το site σε ελληνες μελλοντικοι γαμπροι της ταυλανδης. μου φαινεται και εγω οταν θα γυριζω απο την ταυλανδη και με παρουν οι δικοι μου τηλεφωνο λετε να τους πω οτι φερνω ''παρεα''
Παράθεση από: HOMIES στις Ιουνίου 12, 2010, 15:53:09 μμεντωμεταξυ φτασαμε στις 12 σελιδες ετσι για την πλακα! τελικα ολοι τον ερωτα ψαχνουμε χαχχαχα. μηπως πρεπει να μετατρεψουμε το site σε ελληνες μελλοντικοι γαμπροι της ταυλανδης. μου φαινεται και εγω οταν θα γυριζω απο την ταυλανδη και με παρουν οι δικοι μου τηλεφωνο λετε να τους πω οτι φερνω ''παρεα''http://marriagewiththai.blogspot.com/
βρε παιδια τι εγινε εδω ?Ελειψα 4 μερες και ξεφυγε το θεμα ........Παράκληση μην μου στεναχωρείτε τον doctor ..... αγαπάει ....... αλλα δεν το παραδέχεται ...Θα μας φυγει και τι θακανουμε μετα .......
παιδια σας χερετω, ειμε καινουργιος στο forum και ακουσα ολες της αποψης. καταρχην μου αρεσουν υπερβοληκα οι ασιατισες κοπελες. δεν θα παρω θεση για βιωματα στην ασια κ.λ.π διωτη δεν εχω παη ποτε. τον ωκτομβρη θα παω πρωτη φωρα. θαθελα και εγω να σας πω πως θα ηθελα να κανω μια σχεση με μια κοπελα απο ασια, και να την φερω στην ελλαδα[ ειμε πικραμενος απο σχεσης που ηχα εδω στην ελλαδα με δισαρεστα επακολουθα]να πω την αληθια ειμε ενας ανθρωπος 38 ετων χαμιλου οισοδιματος πλεων μετα απο την τελεφτεα σχεση που ηχα ωπου ηρθε και ενα παιδι. εγω θα επιδιωξο να κανω μια σχεση με καπια κοπελα απο εκει, και θα ανηξω τα χαρτια μου κατευθιαν στην κοπελα, δηλ. περνω τοσα, και με την ελληνικη οικονομια και την εργασιακη πολιτηκη που εχη η χωρα μου ειμε σε σταδιο μικρομεσεου πολιτη, [οχι πλουσιος] ενα ποσο μικρο σαν πρικα να το δωσω αφου συνιθηζετε, μετα και στο μελον δεν μπωρω να δινω χρηματα στην οικογενιατης. θα της δωσω την δηνατοτητα να μαθη την γλωσα μας, και αν θελη να εργαστη ωπου θα μπωρη να δηνη χρηματα στους δικους της χωρις να μου εχη υποχρεωση. το μονο που θα κανω σε μεγαλω βαθμο εινε να της διξω κατανωηση, αγαπη, ενδιαφερων, και πανω απο ολα πρωστασια. αφτο σηνηστο και στο φιλο που ανηξε την κουβεντα. καθαρες και αξιωλογες κουβεντες με οπιαδιποτε κοπελα που θελη να φηγη απο μια κατασταση που βρησκετε. ολα τα αλλα θα τα βρη. Υ.Γ[συγνωμη για τα ορθωγραφικα λαθη]