0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
εχεις δικιο που τα λες αφτα απο μια, διωτι δεν με ξερης σαν ανθρωπο. εγω σε συντομια ειπα μια αποψη ψυχης χωρις ουσιοδης ενημερωση για πολα πραγματα για μενα. [αν ηθελα να αγωρασω γυναικα εβρισκα και εδω.] εγω επισημανα οτι σαν γυναικαις με την κουλτουρα που εχουν ξερω οτι σεβωνται πολλα πραγματα, ηχα φιλικη σχεση καποτε με ταιλανδεζες πριν 10 χρωνια περιπου,και ξερω την νοωτροπια τους περιπου. αλλα το να θελω να κανω μια σχεση με μια γυναικα απο εκει ειναι πρωσωπικο. και δεν θα αναφερθω διοτι θα μας παρη μερες. εγω περασα πολα σαν νεος και γενηκα στην ζωη μου, στο σταδιο που εινε η ται τωρα το εζησα για μερικα χρονια στην ειδια μου την πατριδα που υπηρετησα και παρασημοφοριθηκα για αυτην.[εινε μεγαλη κουβεντα.] ασφαλος και καπια αλη κοπελα απο αλο κρατος,[εκτος εληνηδας] θα εκανα το ειδιο, απλος σαν λαος με κουλτουρα,πιστεβω,νωοτροπια,κ.λ.π πρωτημω της ασιατησες. σαφος και εινε και αλλα πραγματα πιο πολα απο αφτα που γραφω, εγω δεν εχω τα χρηματα να αγωρασω γυναικα ωπος το θετης, το να δωσω σε ενα εθημο που εχουν [ωπος εμης] ενα ποσο, δεν εινε θεμα. ξαναδιαβασε το τη ειπα εγω,συμφωνο στο να παω στην πατριδα τους και να δω και αλλα πραγματα, αν και πηστεβω απο μια οτι οπια κοπελα ερθη εδω θα μαθη την δικια μας νωοτροπια και στην πορια θα γυνη σαν της δικες μας.[ισος] εγω φιλαρακια μου καλα δεν εχω χρημα, εχω αγαπη στοργη συντρωφικοτητα, μαχη για την ζωη. και αγωνα μεγαλο. αλλα το να ονηρεβωμε την ισος αληθηνη αγαπη στην ταιλανδη βρησκετε στο οτι και εγω εχω πονεση ωπος αφτη η ανθρωποι.[ δεν νωμιζω νμε αφτα που ειπα να νωμιζης ακομα οτι θελω να αγωρασω γυναικα;]....
Ο farang (ξενος-δυτικος)ειναι ΑΤΜ για αυτες Δεν μιλαω για ολες αλλα για αυτες που συνηθως γνωριζουμε εμεις γιατι οι αλλες απλα δεν πανε με μας ευκολα και σου μιλαω απο προσωπικες εμπειριες
Αγαπητή(έ) phom phuy, o ζίνος κατέθεσε τον προβληματισμό του και κατά κάποιο τρόπο τη ψυχή του. Χρειάζεται συμβουλές από κάποιους πιό έμπειρους και όχι φτηνιάρικο και κακόγουστο πείραγμα περί ανορθογραφίας από "ελληναράκια", που δε συνάδει άλλωστε με το επίπεδο του φόρουμ.
Παράθεση από: farang στις Ιουλίου 23, 2010, 10:33:36 πμ Ο farang (ξενος-δυτικος)ειναι ΑΤΜ για αυτες Δεν μιλαω για ολες αλλα για αυτες που συνηθως γνωριζουμε εμεις γιατι οι αλλες απλα δεν πανε με μας ευκολα και σου μιλαω απο προσωπικες εμπειριες Σίγουρα μιλάς απο προσωπικές εμπειρίες, διότι οι δικές μου εμπειρίες είναι διαμετρικά αντίθετες.Οι Ταϋλανδέζες που γνωρίζω έχουν καλές δουλειές(γραφίστριες, στελέχη εταιριών τηλεφωνίας, ασφαλίστριες, έμποροι κλπ). Κάθε φορά που πηγαίνω έχουν καινούργιο αυτοκίνητο. Και βέβαια δεν συχνάζουν σε μπαρ αλλά σε εστιατόρια, εκθέσεις ,και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις.Δεν είναι απαραίτητα πλούσιες, είναι όμως μορφωμένες.Οσο για το αν πάνε μαζί μας εύκολα. Εδώ και 3-4 μέρες η Ταϋλανδέζα σύζυγος μου , μου κοπανάει οτι οταν θα εγκατασταθούμε στην Ταϋλάνδη θα μου την πέφτουν συνέχεια οι γυναίκες. Είμαι 52 ετών με κοιλιά και δεν θεωρώ οτι θα μπορούσα να είμαι ελκυστικός σε κάποια γυναίκα, πράγμα το οποίο άλλωστε δεν επιδιώκω. Το αναφέρω απλά διότι η γυναίκα μου(34 ετών με 2 σχολές στο πανεπιστήμιο,το οποίο πλήρωνε με την δουλειά της σαν γραφίστρια και όχι με χρήματα απο την οικογένειά της η κάποιον φαράγκ)απο τη στιγμή που αποφασίσαμε οτι μετακομίζουμε στην Ταϋλάνδη εκφράζει τον φόβο οτι θα με χάσει.Θέλω ακόμα να πω οτι τα 5 πρώτα χρόνια που επισκεπτόμουν την Ταϋλάνδη δεν είχα καμμία απολύτως σχέση με φαρανγκ, παρά μόνο με Ταϋλανδούς. Μίλησα με φαρανγκ οταν πήγα στο AUA για να μάθω Ταϋλανδέζικα. Ετσι είδα τα πράγματα από την μεριά των Ταϋλανδών,στο μέρος που μένουμε στην Bangkok είμαι ο μόνος φαράνγκ, κουρεύομαι στο κουρείο που κουρευόταν ο πεθερός μου και ψωνίζω απο τα μαγαζια της γειτονιάς. Οσο για την δουλειά που θα κάνω όταν θα πάω, φίλη Ταϋλανδέζα μας την βρήκε.
Σίγουρα μιλάς απο προσωπικές εμπειρίες, ............Θέλω ακόμα να πω οτι τα 5 πρώτα χρόνια που επισκεπτόμουν την Ταϋλάνδη δεν είχα καμμία απολύτως σχέση με φαρανγκ, παρά μόνο με Ταϋλανδούς. Μίλησα με φαρανγκ οταν πήγα στο AUA για να μάθω Ταϋλανδέζικα. Ετσι είδα τα πράγματα από την μεριά των Ταϋλανδών,στο μέρος που μένουμε στην Bangkok είμαι ο μόνος φαράνγκ, κουρεύομαι στο κουρείο που κουρευόταν ο πεθερός μου και ψωνίζω απο τα μαγαζια της γειτονιάς. Οσο για την δουλειά που θα κάνω όταν θα πάω, φίλη Ταϋλανδέζα μας την βρήκε.
@ YachtmanΑν το 90% που αναφερεις εκανε την "γνωριμια" (ο Θεος να τη κανει γνωριμια)σε καποιο μερος τυπου Παταγια ,τοτε αυτοβουλως γινεται ΑΤΜ. Αν δεν αισθανεται ικανος για γνωριμια περα αυτου του χωρου τοτε ......οπως εστρωσε θα κοιμηθει.