0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνωμη παιδες διαβαζω πολυ καιρο αυτα που γραφετε αλλα δεν εχω καταλαβει τιποτε.Αλλοι ειστε φανατικοι ταιλονδοπληκτοι προφανως λογω των κοριτσιων εκει κι αλλοι προσπαθειτε να κανετε κριτικη σε κοινοτυπα πραγματα που συμβαινουν σ'ολο το κοσμο.Αληθεια... εχετε παει πουθενα αλλου εκτος Ταιλανδης?
Φίλε Kosa εμένα μου ζητήθηκαν 700 για σιν σοτ και 150-200 για το πάρτι και μου μυρίζει κάπως η δουλειά. Στην αρχή μου είχε πει μόνο για 8 το μήνα και κουβέντα για σιν σοτ.
ο έλληνας δεν βλέπετε κυριολεκτικά , έχει διαφορα κουσούρια και η ταϊλάνδη τον παντρεύεται έχοντας σκοπό να αποκομίσει ότι περισσότερο μπορεί. συνήθως thai έρχεται μέρος ανδρών από την ελλάδα που δεν μπορεί να βρει γυναικα στην χωρα μας η που βρίσκει κάποιες μέτριες εξωτερικά η ακόμα και χαλια. λογικό να έχεις τέτοια εντύπωση για την πρεσβεία γιατί πίστεψε με κάθε μέρα μιλάνε με τον κάθε κατεστραμμένο για τέτοιες περιπτώσεις. λογικό είναι οι άνθρωποι να έχουν αγανακτήσει. από εδώ και πέρα εσύ ξέρεις (πετάξτε βέλη!!)
3. αν πάω τελικά Ταϊλάνδη με δικό μου κλεισμένο ξενοδοχείο ( θα μείνουμε μαζί) διατρέχω κίνδυνο να με καθαρίσει τίποτα?