0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ποια είναι η γνώμη όμως άλλων μελών του φόρουμ σχετικά?Μήπως υπερβάλλω?
Ποια είναι η γνώμη όμως άλλων μελών του φόρουμ σχετικά?Μήπως υπερβάλλω? Γιατί το ψωμί της ξενιτιάς είναι πικρό και τα νουντλς spicy μακ μακ ....τι ρωτάς??εσενα η σχέση σου είναι βιωματική...
Να ξέρεις μόνο οτι είσαι αναλώσιμο είδος: οι περισσότεροι φαράνγκ που μοιράζουν χαρτάκια αφήνονται ανενόχλητοι, εντούτοις δεκάδες εχουν συλληφθεί ΚΑΙ στην Πατάγια αν κρίνω απο άρθρα που εχω διαβάσει κατα καιρούς χωρίς άδεια εργασίας με πολύ ασχημες περαιτέρω για αυτούς συνέπειες. Οπότε κανε τα κουμάντα σου. Απ οτι φαίνεται θες για κάποιον αγνωστο σε μένα λόγο να ρισκαρεις και να παρανομήσεις φυσικά - κάτι που φυσιολογικά δεν είναι διόλου μεμπτό μιας και τέτοιοι νόμοι είναι άδικοι και αστείοι- εντούτοις δεν μπορώ να μην σημειώσω πως ειδικά Ελληνες εδω παρανομούν για ψηλου πήδημα σε τέτοια ζητήματα σε μια μάλιστα λιγότερο προηγμένη χώρα την ίδια ώρα που φωνασκούν συνήθως για τους 'λαθρομετανάστες' που ερχονται στην ελλάδα -και οι οποίοι όντως δεν έχουν να φάνε και το κάνουν απο ανάγκη- οτι δουλέυουν παρανομα.Αν τώρα σου παρέχουν αδεια εργασίας , το πράγμα αλλάζει αλλά δεν νομίζω οπότε πρόσεχε μιας και ειδικά με το λογότυπο του μαγαζιού στη μπλούζα εκτίθεσαι ιδιαιτερα. Ποια είναι η γνώμη όμως άλλων μελών του φόρουμ σχετικά?Μήπως υπερβάλλω? Απο Πατάγια ελάχιστα ξέρω.
Προς το παρόν είμαι με τουριστική.