Αποστολέας Θέμα: To forum ξοφλησε ?  (Αναγνώστηκε 25092 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
Απ: To forum ξοφλησε ?
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 22, 2010, 08:27:30 πμ »
παιδιά έχει δίκιο ο ταξιδιώτης... καλο και κακό είναι ένα...

Συγχώνευση : Ιουνίου 22, 2010, 08:38:19 πμ
Αυτή την στιγμή βρίσκομαι σε μια μικρή πόλη κοντά στην bkk...τι παράδοξα συναντούν τα ματια μου...χθες επισκέφτηκα ένα σχολειό...Ελπίζω να τα καταφέρω να διδάξω...συννεφιά με μυρουδιές από "στικακια" και μια επίπεδη ηρεμία να πλανάται στην ατμόσφαιρα...ανατολή.....
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουνίου 22, 2010, 08:38:19 πμ από pipelinos »

Αποσυνδεδεμένος PATTAYA66

• **
  • Φύλο: Άντρας
  • ประเทศไทย
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.3 Firefox 3.6.3
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 22, 2010, 13:43:20 μμ »
παιδιά ειρήνη σένα forum όλες οι άποψης είναι χρήσιμες αρκεί να μην προσβάλουν κανένα το forum πρέπει να είναι δημοκρατικό και όχι απλά να ακούγεται μια άποψη πρέπει να υπάρχει ποικιλία απόψεων γιατί έτσι είναι και η κοινωνία γιατί όπως και να το κάνουμε το forum είναι μικρογραφία τις κοινωνίας και σε μια κοινωνία πρέπει να ακούγονται όλες οι άποψης γιατί αν στερήσουμε το δικαίωμα να μιλάνε και να λένε την άποψη τους κάποι τότε από δημοκρατία καταντάει δικτακτορία!
h thai einai mia porta ama den eisai etimos na tin anixeis diploklidosetin kai vale kai pola louketa asfalias an eisai etimos kai tin anixeis den exei epistrofi.......!!!!!

Αποσυνδεδεμένος nostro

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 22, 2010, 19:55:30 μμ »
ναι ναι ο "ταξιδιωτης" εχει δικιο, και'γω ετσι πιστευω.

(λες γι'αυτο δεν καταλαβαινω γιατι τσακωνεστε ??)

Πιπελινε δωσε καμμια πληροφορια πως πηγε με την επαφη με το σχολειο.Τι εχει ζήτηση - τι προσοντα ζητουν??

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #18 στις: Ιουνίου 22, 2010, 23:47:35 μμ »
Το φόρουμ δεν θα ξοφλήσει ποτέ όσο έχει το νούμερο 10 το καλό...

Uploaded with ImageShack.us

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • Firefox 3.6.4 Firefox 3.6.4
    • Thailand
« Απάντηση #19 στις: Ιουνίου 22, 2010, 23:50:08 μμ »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #20 στις: Ιουνίου 22, 2010, 23:54:24 μμ »

Αποσυνδεδεμένος Oytopikos

• Γενικός συντονιστής
  • สมน้ำหน้า
  • Browser:
  • Firefox 3.6.4 Firefox 3.6.4
    • Thailand
« Απάντηση #21 στις: Ιουνίου 22, 2010, 23:58:18 μμ »

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #22 στις: Ιουνίου 22, 2010, 23:59:58 μμ »

Αποσυνδεδεμένος pipelinos

• Warned
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
« Απάντηση #23 στις: Ιουνίου 23, 2010, 08:46:56 πμ »
Πιπελινε δωσε καμμια πληροφορια πως πηγε με την επαφη με το σχολειο.Τι εχει ζήτηση - τι προσοντα ζητουν??

κοίτα προς το παρόν δεν μπορώ να σου πω πολλά...και εγώ δεν ξέρω ακόμα...πάντως έχει σχολεια που σε παίρνουν με χαρτί και αλλα δίχως...

Αποσυνδεδεμένος Polis

• *
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.55 Chrome 5.0.375.55
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 19, 2010, 14:21:53 μμ »
Λοιπόν παιδιά (και μη) ...Διαβάζω ένα μήνα σχεδόν το φόρουμ για μια χώρα που μέχρι πρότινος δεν θα μου πέρναγε από το μυαλό ότι μπορεί να πάω, καθώς δεν έχω ταξιδέψει και πολύ εξωτερικό. Ήταν καθαρά τύχη η επιλογή μου για διακοπές εκεί τώρα τον Αύγουστο και κατόπιν τούτου μετά από ψάξιμο έπεσα σε αυτό το Φόρουμ.
Συμφωνώ απόλυτα με τον "Taxidiwtis" και ότι πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις.
Ο καθένας βλέπει τα πράγματα κάτω από το δικό του πρίσμα και τα φιλτράρει ανάλογα με τις εμπειρίες του.
Πρέπει να φαίνονται και να καταγράφονται και οι δύο όψεις του νομίσματος και ο κάθε αναγνώστης είναι ικανός (πιστεύω) να αξιολογήσει την κάθε πληροφορία.
Είναι χαρακτηριστικό δε, παράδειγμα όταν αναφέρθηκα σε αυτό το επικείμενο ταξίδι μου σε φίλους, εκθέτοντας περιληπτικά αυτά που διάβασα από εδώ μέσα, οι περισσότεροι μείνανε στην επικινδυνότητα των δηλητηριωδών εντόμων και φιδιών καθώς και ασθενειών, παραμερίζοντας όλα τα άλλα που κάνουν την Ταυλάνδη έναν επίγειο παράδεισο.
Ο καθένας λοιπόν τα βλέπει τα πράγματα από τη δική του σκοπιά.
Για να μην μιλήσω για την επιλεκτική μνήμη και θύμηση....Γιατί δεν πιστεύω ότι ο Teosep δεν είχε ούτε μία αρνητική εμπειρία ή κατάσταση από την Ταυλάνδη αλλά ούτε και ότι o Doctor κατά τη διάρκεια της παραμονής του εκεί ήταν δυσάρεστες εκπλήξεις και εμπειρίες μόνο, γιατί αν ήταν έτσι δεν νομίζω να έχανε το χρόνο του ποστάροντας εδώ τώρα.
Απλά, νομίζω ο καθένας εκφράζεται ανάλογα με το χαρακτήρα του, τα βιώματά του και ενίοτε ...με το ταπεραμέντο του.
Συγνώμη αν σας κούρασα και αν είμαι off topic.....

Ταυλάνδη σού'ρχομαι, με τους σκορπιούς σου και τις κόμπρες σου........

Αποσυνδεδεμένος Ivan

• Τοῦ Ἄλμπορ τὸ φανάρι πότε θὰ φανεῖ;
  • Mac OS X 10.5.5 Mac OS X 10.5.5
  • Browser:
  • Safari 3.1.2 Safari 3.1.2
« Απάντηση #25 στις: Αυγούστου 31, 2010, 16:14:40 μμ »
Πάνω που η ετοιμηγορία αποφάνθηκε ότι το forum, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, δεν έχει ξοφλήσει, για ακόμα μια φορά γινόμαστε θέατρο συγκρούσεων, αντιπαραθέσεων, προσβολών και ακατανόητων ποσταρισμάτων... Προταγωνιστές οι "συνήθεις ύποπτοι" μάλιστα και με περισσότερο θράσος άπο κάθε φορά!! ο φίλος Thailander και άλλοι σίγουρα πιστεύουν ότι κάλο είναι το τζέρτζελο και θα φέρει και ακροαματικότητα..... όμως αυτο θέλουμε για το φόρουμ πραγματίκα? Τι θα καταλάβει ο περίεργος επισκέπτης όταν διαβάσει όλους αύτους τους διαπληκτισμούς και τις κυριολεκτικά "ανοησίες" (απαυγάσματα χρόνων σε γράφη που θυμίζει την Ελληνική)? Το δε περίεργο είναι ότι ακόμη και κάποια από τα πιο σοβάρα μέλη πέφτουν στην λακούβα και στο έπιπεδο τών τάχα "σοφών"...
Κάνω έκληση στην σοβαρότητα όλων μας να καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και να μην δίνουμε έκταση σε κούτα ποσταρίσματα...
δυστηχώς λίγοι μόνο άνθρωποι έχουν την εξυπνάδα να διορθωθούν και για αύτο ΙΣΩΣ θα έπρεπε να γίνουν αυστηρότεροι και οι συντονιστές των συζητήσεων
Μπροστά σου τρεῖς ἐλέφαντες ντυμένοι στὰ χρυσά,
ὄξω ἀπ᾿ τοῦ Βούδα τὴ σπηλιά, ψηλὰ στὴν Κουρνεβάλα.
Τώρα σκοντάφτεις, Γέροντα, στοῦ δρόμου τὰ μισὰ
καὶ πᾶς γιὰ νὰ λειτουργηθεῖς σὲ γάϊδαρο καβάλα.

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #26 στις: Αυγούστου 31, 2010, 16:50:04 μμ »
Πάνω που η ετοιμηγορία αποφάνθηκε ότι το forum, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, δεν έχει ξοφλήσει, για ακόμα μια φορά γινόμαστε θέατρο συγκρούσεων, αντιπαραθέσεων, προσβολών και ακατανόητων ποσταρισμάτων... Προταγωνιστές οι "συνήθεις ύποπτοι" μάλιστα και με περισσότερο θράσος άπο κάθε φορά!! ο φίλος Thailander και άλλοι σίγουρα πιστεύουν ότι κάλο είναι το τζέρτζελο και θα φέρει και ακροαματικότητα..... όμως αυτο θέλουμε για το φόρουμ πραγματίκα? Τι θα καταλάβει ο περίεργος επισκέπτης όταν διαβάσει όλους αύτους τους διαπληκτισμούς και τις κυριολεκτικά "ανοησίες" (απαυγάσματα χρόνων σε γράφη που θυμίζει την Ελληνική)? Το δε περίεργο είναι ότι ακόμη και κάποια από τα πιο σοβάρα μέλη πέφτουν στην λακούβα και στο έπιπεδο τών τάχα "σοφών"...
Κάνω έκληση στην σοβαρότητα όλων μας να καταδικάζουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές και να μην δίνουμε έκταση σε κούτα ποσταρίσματα...
δυστηχώς λίγοι μόνο άνθρωποι έχουν την εξυπνάδα να διορθωθούν και για αύτο ΙΣΩΣ θα έπρεπε να γίνουν αυστηρότεροι και οι συντονιστές των συζητήσεων

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #27 στις: Αυγούστου 31, 2010, 16:53:17 μμ »
Αγαπητέ Νίκο με την παράθεση αυτή έχεις κάτι  να δηλώσεις; Γιατί δεν γίνεται αυτό ιδιαίτερα αντιληπτό.
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/

Αποσυνδεδεμένος antonyh

• Ο παράδεισος έχει διεύθυνση…
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 7.0 MS Internet Explorer 7.0
« Απάντηση #28 στις: Αυγούστου 31, 2010, 17:20:46 μμ »
Αγαπητοι φιλοι οπος ελεγαν και οι παπουδες μας ΄ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΛΑΚΑ ΟΥΔΕΙΣ μη πεφτεται στη παγιδα.....
Στους γονείς μου οφείλω το "ζην", στον δάσκαλό μου το "ευ ζην", στη
Eurobank 30.000 ευρώ... στην Πειραιως 22.000 ευρώ, στην εφορία 12.000
ευρώ...

Αποσυνδεδεμένος kosa

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Chrome 5.0.375.127 Chrome 5.0.375.127
    • Ταϋλάνδη ένα ταξίδι που κρατάει χρόνια
« Απάντηση #29 στις: Αυγούστου 31, 2010, 17:28:14 μμ »

Να επαυξήσω τα λεγόμενα σου και να ζητήσω συγγνώμη εάν και εγώ με την σειρά μου  έχω παρασυρθεί.
  Να ζητήσω και εγώ μια και σαν  μέλος του προσωρινού Δ.Σ του συλλόγου  δεν έχω καμία δικαιοδοσία στο φόρουμ από τους συντονιστές, να μπει μια τάξη .
Σκέψεις και απόψεις που δεν έχουν σκοπό  την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ   η παραπληροφορούν τα μέλη  και τους φίλους, η απλώς περιέχουν την  μικρότητα
 και την προσπάθεια εντυπωσιασμού  να γίνεται σύσταση στους γράφοντες.
 Τα αποφθέγματα και οι ρήσεις  του Καζαμία  σίγουρα  δεν θα βοηθήσουν κανένα απο εμάς να γίνει σοφότερος  σχετικά με τον θέμα αυτού του φόρουμ, άλλωστε
όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει έναν πωλούνται σε ευτελή  αξία πιά.
Ο ταξιδιώτης βλέπει ότι βλέπει. Ο τουρίστας βλέπει ότι έχει έρθει να δει.
G.K. Ghesterton

http://thailandmymemories.wordpress.com/