Αποστολέας Θέμα: νυχτερινή ζωη?  (Αναγνώστηκε 17781 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

doctortilac

• Επισκέπτης
Απ: ερωτησεις για πρωτη φορα
« Απάντηση #15 στις: Ιουνίου 28, 2010, 11:17:59 πμ »
Να ρωτήσω κάτι ακόμα  που μάλλον  να είναι χαζό  η κοπελιές στην pattaya σε σχέση με το phuket  έχουν διαφορετική εμφανισι?γιατι  στο phuket μου φαίνονται λίγο διαφορετικές κάνω λάθος?

έτσι για να γνωρίσεις μερικές κοπέλες....

Αποσυνδεδεμένος farang

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.6 Firefox 3.6.6
« Απάντηση #16 στις: Ιουνίου 28, 2010, 12:05:06 μμ »
Και ο Σταματης Μπιτακος πρωταθλητης muai thai για σεξοτουρισμο παει  :D :D :D :D :D
Η ταιλανδη εχει τα παντα γι΄αυτο μας αρεσει,ο καθε ενας εχει το λογο του που πηγαινει

doctortilac

• Επισκέπτης
« Απάντηση #17 στις: Ιουνίου 28, 2010, 18:30:58 μμ »

Μετά μην μου πείτε ότι δεν σας στο είπα....

Αποσυνδεδεμένος kikawi

• *
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Φοβαμαι να παω...μην τυχον και ξεμεινω εκει!!
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
Απ: νυχτερινή ζωη?
« Απάντηση #18 στις: Αυγούστου 21, 2010, 10:50:11 πμ »
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ??????δεν υπαρχει...αυτες/αυτοι ειναι too good to be true!ρε σεις πολυ θηλυκα σωματα..και δε μιλαω για το βυζι τωρα..οκ! και ο μπαμπας μου να παει να βαλει..ωραιο θα ναι..!
το υπολοιπο σωμα αδυνατο με μικρες καμπυλες, λεπτεπιλεπτο κλπ λες και γεννηθηκαν γυναικες..δηλαδη γ@@ω τη γυναικεια μου φυση..
συν οτι λογω του οτι γεννηθηκαν αντρες εχουν καθολου κυτταριτιδες και ψεγαδια..(καθοτι εσεις οι αντρες ειστε τυχεροι σε αυτον τον τομεα..)χαχαχα
ελεος! αν εχεις λεφτα τελικα μπορεις και "αγγιζεις την τελειοτητα" που λεει και ο φιλος Τοκος.
ουφ!να ναι καλα τα αγοροκοριτσα να τα χαιρονται μωρε!!

Να ρωτήσω κάτι ακόμα  που μάλλον  να είναι χαζό  η κοπελιές στην pattaya σε σχέση με το phuket  έχουν διαφορετική εμφανισι?γιατι  στο phuket μου φαίνονται λίγο διαφορετικές κάνω λάθος?

έτσι για να γνωρίσεις μερικές κοπέλες....
« Τελευταία τροποποίηση: Αυγούστου 21, 2010, 23:13:33 μμ από Oytopikos »

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
« Απάντηση #19 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 16:34:36 μμ »
Μπράβο στον dimitris26 γιά την ειλικρίνια του. Το θέμα λύνεται μ'ένα μικρό γκάλοπ. Πόσοι από τα 1000 άτομα του φόρουμ πήγαν κάτω σαν ζευγάρι, άρα γιά τον ήλιο, τις παραλίες και την κουλτούρα. Εγώ πάντως γιά μήνες στο πούκετ συνάντησα (με μία εξαίρεση) μόνο άρρενες Ελληνες. Ας μη ντρεπόμαστε να αναφέρουμε το βασικό λόγο που ο απόγονος του Περικλέους (!) πάει κάτω. Αν δεν είναι εντελώς γκάου, η Ταϋλάνδη θα τον μαγέψει γιά πολλά άλλα πράγματα.
 Επιπλέον το φόρουμ είναι σε αρκετά ψηλό επίπεδο και πρέπει να κρατηθεί έτσι. Θεωρώ τις απόψεις του ντόκτορα, όπως και τις εντελώς αντίθετες, πάρα μα πάρα πολύ χρήσιμες γιά κάθε καινούργιο επισκέπτη...
λιγο πριν το 2000 οταν ελεγες ταιλανδη στην ΕΛΛΑΔΑ το 90% ΔΕΝ ειχε παει, το 50% ΕΛΕΓΕ οτι ειναι καπου στην ΑΣΙΑ χωρις να ξερει που ακριβως ,το 20% δεν ηξερε τι ειναι "ΑΥΤΟ"ενα αλλο 20% κατι γνωριζε απο ταινιες , απο κουβεντες αλλων και ειχε σκοπο καποια στιγμη της ζωης του να το επισκεφτει ειτε σαν γαμηλειο ειτε σαν μακρινο ταξιδι εμπειριας ωστε να το διηγηθουν καποια στιγμη στα παιδια τους (ή στους φιλους τους) καφιομενοι για αυτο.Καποιοι αλλοι διαβαζοντας και εχοντας καποιες γνωσεις απο βιβλια,ντοκυμαντερ κτλ το ανεβαλλαν λογω οικονομικης καταστασης (ηταν πιο ακριβα τοτε τα ταξιδια προς την ανατολη.Το μονο φτηνο που υπηρχε ηταν οι φοροι αεροδρομιου που ηταν ελαχιστοι).Το 10% που μας μενει ηταν ναυτικοι ή επιχειρηματιες και ενα ποσοστο τουριστων.Εκεινη την εποχη το ποσοστο των ΕΛΛΗΝΩΝ τουριστων που πηγαινε για ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ητανε παααααρα πολυ μικροτερο συγκριτικα με τους αλλους που πηγαιναν για ηλιο,θαλασσα,χαλαρωση,εμπειρια κτλ.Θυμαμαι τοτε που πρωτομιλαγα για Ταυλανδη και ειχα κανει 3-4 ταξιδια ολοι ελεγαν για Μυκονο,Παρο,Σαντορινη.Σημερα και η κουτση Μαρια εχει "αποψη" για την Ταυλανδη.Θεωρω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο του Forum αλλα και γενικα των Ελληνων τουριστων που επισκεφτονται την Ται ειναι το sex ή η συντροφια αλλα υπαρχουν και αρκετα ζευγαρια και οικογενειες που την επισκεφτονται καθε χρονο.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!   

Αποσυνδεδεμένος vagelis

• **
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Σεπτεμβρίου 17, 2010, 18:11:24 μμ »
Μπράβο στον dimitris26 γιά την ειλικρίνια του. Το θέμα λύνεται μ'ένα μικρό γκάλοπ. Πόσοι από τα 1000 άτομα του φόρουμ πήγαν κάτω σαν ζευγάρι, άρα γιά τον ήλιο, τις παραλίες και την κουλτούρα. Εγώ πάντως γιά μήνες στο πούκετ συνάντησα (με μία εξαίρεση) μόνο άρρενες Ελληνες. Ας μη ντρεπόμαστε να αναφέρουμε το βασικό λόγο που ο απόγονος του Περικλέους (!) πάει κάτω. Αν δεν είναι εντελώς γκάου, η Ταϋλάνδη θα τον μαγέψει γιά πολλά άλλα πράγματα.
 Επιπλέον το φόρουμ είναι σε αρκετά ψηλό επίπεδο και πρέπει να κρατηθεί έτσι. Θεωρώ τις απόψεις του ντόκτορα, όπως και τις εντελώς αντίθετες, πάρα μα πάρα πολύ χρήσιμες γιά κάθε καινούργιο επισκέπτη...
λιγο πριν το 2000 οταν ελεγες ταιλανδη στην ΕΛΛΑΔΑ το 90% ΔΕΝ ειχε παει, το 50% ΕΛΕΓΕ οτι ειναι καπου στην ΑΣΙΑ χωρις να ξερει που ακριβως ,το 20% δεν ηξερε τι ειναι "ΑΥΤΟ"ενα αλλο 20% κατι γνωριζε απο ταινιες , απο κουβεντες αλλων και ειχε σκοπο καποια στιγμη της ζωης του να το επισκεφτει ειτε σαν γαμηλειο ειτε σαν μακρινο ταξιδι εμπειριας ωστε να το διηγηθουν καποια στιγμη στα παιδια τους (ή στους φιλους τους) καφιομενοι για αυτο.Καποιοι αλλοι διαβαζοντας και εχοντας καποιες γνωσεις απο βιβλια,ντοκυμαντερ κτλ το ανεβαλλαν λογω οικονομικης καταστασης (ηταν πιο ακριβα τοτε τα ταξιδια προς την ανατολη.Το μονο φτηνο που υπηρχε ηταν οι φοροι αεροδρομιου που ηταν ελαχιστοι).Το 10% που μας μενει ηταν ναυτικοι ή επιχειρηματιες και ενα ποσοστο τουριστων.Εκεινη την εποχη το ποσοστο των ΕΛΛΗΝΩΝ τουριστων που πηγαινε για ΣΕΞΟΤΟΥΡΙΣΜΟ ητανε παααααρα πολυ μικροτερο συγκριτικα με τους αλλους που πηγαιναν για ηλιο,θαλασσα,χαλαρωση,εμπειρια κτλ.Θυμαμαι τοτε που πρωτομιλαγα για Ταυλανδη και ειχα κανει 3-4 ταξιδια ολοι ελεγαν για Μυκονο,Παρο,Σαντορινη.Σημερα και η κουτση Μαρια εχει "αποψη" για την Ταυλανδη.Θεωρω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο του Forum αλλα και γενικα των Ελληνων τουριστων που επισκεφτονται την Ται ειναι το sex ή η συντροφια αλλα υπαρχουν και αρκετα ζευγαρια και οικογενειες που την επισκεφτονται καθε χρονο.ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ!!!   

+1000

Αποσυνδεδεμένος jimi

• ต้องการให้ฉันช่วยอะไรไหมคะ
  • ΜΕΛΟΣ Δ.Σ
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 06:13:27 πμ »
Δηλαδη ρε παιδια συγγνωμη γιατι ειμαι μαλλον απο αλλου.... για πειτε μου σας παρακαλω οταν δυο φιλαρακια πανε καπου μαζι για διακοπες εφοσον δεν ειναι ζευγαρι σημαινει οτι πανε για σεξοτουρισμο!!!!! ???
Εγω προσωπικα για να προλαβω τις απαντησεις σας,πηγαiνω διακοπες με την γυναικα μου αλλα στο παρελθον εχω παει στην ζωη μου πολλες φορες διακοπες με κολλητο και με ξαδερφο σε διαφορα μερη(εννοω εκτος Ταυλανδης)τι σημαινει οτι εκανα σεξοτουρισμο??
Τι ταμπελες ειναι αυτες που κολλατε στην Ταυλανδη.Ναι σαφως και καποιος αμα θελει κανει αυτο το ειδος του τουρισμου στην Ταυλανδη,ομως αυτη η αχανης πανεμορφη χωρα δεν ειναι αυτο το πραγμα!
Ταξιδεψτε την λιγο και θα αγαπησετε αυτην την χωρα στα σιγουρα.Απλα ξεκοληστε απο την Ντυσνειλαντ και θα καταλαβετε οτι στην πραγματικοτητα Ταυλανδη δεν εχετε παει ποτε σας!Ποτε σας ομως!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 14:04:47 μμ από jimi »
สวัสดีค่ะ ยินดีที่ได้พบคุณ

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #22 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 09:18:40 πμ »
ρε παλικαρι μου διαβαζε καλυτερα( μονος σου το λες ( ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΑ ΜΕΡΗ ΕΚΤΟΣ ΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΛΦΟ.......)  εμεις λεμε οτι το μεγαλυτερο ποσοστο των "μπακουριων"που επισκευτεται τη χωρα παει με πρωτερχικο σκοπο το sex και μετα ολα τα αλλα οσον αφορα για το "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΣ "χωρις να σε ξερω μου δημιουργης την αισθηση του ξερολα(μπορει να κανω λαθος) δεν ειναι ομορφο να εισαι τοσο απολυτος !!!!! αναφερω πιο πανω οτι και η κουτση Μαρια  εχει αποψη για την ΤΑΙ !!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος thailandgr

• Γενικός συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.8 Firefox 3.6.8
    • Ταυλανδη - χωρα παραδεισος
« Απάντηση #23 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:36:24 πμ »
Αλλα υπαρχουν και αυτοι που πηγαν με τον "γνωστη της bangla" κολλητο για σεξοτουρ αλλα με την πρωτη εκδρομη καταλαβαν το τι πραγματικα προσφερει αυτη η χωρα ( εκτος απο τα μπαρ γκο γκο και το προγραμμα υπνο στις 6 το πρωι εγερση το απογευμα μπαρ κλαμπ και ξανα τα ιδια ) και την απολαυσαν .
Καταλαβετε κατι υπαρχουν τα "κολλημενα" μυαλα και τα ανοιχτα .
Πχ συζηταγα με ενα παλικαρι , που εχει παει ταυλανδη περιπου 20 φορες απο  ,  "που σου αρεσει πιο πολυ ? = Παταγια " , "που αλλου ? = Δενξερω δεν εχω παει αλλου " .............................................
Το προβλημα δεν το εχει η χωρα αλλα ο "τουριστας" της .
"Δικό σου είναι αυτό που δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς εσένα"
The Little Prince - Antoine de Saint-Exupéry

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #24 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:55:45 πμ »
θα συμφωνησω μαζι σου φιλος μου που παει εδω και 5 χρονια σερι ακομα και 2 φορες τον χρονο 1 μηνα τη φορα εχει επισκευτη 1 φορα phuket  kai ολες τις αλλες pattaya οσες φορες τον ρωτησα  τι εκδρωμες  η τι αλλο ειδε εκτος απο bar γυναικες  σινγα ξενιχτη δεν εχει κανει Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ   αν των ρωτησεις για το πιο απλο ειναι ασχετος γιατι η ζωη του εκει ειναι σε ακτινα 1 χιλιομετρου

Αποσυνδεδεμένος Giannis Nikolakis

• ไทย
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 6.0 MS Internet Explorer 6.0
    • ยานีส
« Απάντηση #25 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 10:59:34 πμ »
Γιατί  βλέπεται αυτή την χώρα μονοπλευρα  αγαπητά μέλοι του φορουμ...

δείτε την αλλη  πλευρα της  Ταϊλάνδης  υπάρχουν  τόσα  ωραία  μερη  να δειτε...
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 18:55:12 μμ από lostromos »

Αποσυνδεδεμένος maketsipis

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #26 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 11:20:48 πμ »
Οπως λεει και ο κολλητος, για σεξοτουρισμο παμε στη Γερμανία και οχι στην Ταϊλανδη που οι γυναικες ειναι ''κοντες & ασχημες''. Η Ταϊλανδη είναι για ξεκουραση, διασκεδαση, εκδρομες, θαλασσα, φαγητο, ψωνια,... ''Αν οι γυναικες στην Ταϊλανδη ηταν ωραιες, θα ηταν ο Παραδεισος''
MAKETSIPIS

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #27 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 11:44:27 πμ »
o τουριστας της pattaya δεν μπορει να εχει αποψη για την thai,ειναι σαν να πας στο φαληρακι στην ροδο και να εχεις αποψη για την ελλαδα...γινεται? δεν γινεται!

Αποσυνδεδεμένος erasmoshemin

• @
  • *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #28 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 12:53:15 μμ »
o τουριστας της pattaya δεν μπορει να εχει αποψη για την thai,ειναι σαν να πας στο φαληρακι στην ροδο και να εχεις αποψη για την ελλαδα...γινεται? δεν γινεται!
γιατί ο τουρίστας που πάει 10 μέρες και μοιράζει παντού μπατ για να τον προσκυνάνε καταλαβαίνει τι είναι thai? Για την ισοτιμία δεν πάει;; Αν ήταν πανάκριβα θα πήγαινε;; μας τα πρήξανε με την Παττάγια που είναι ένα μέρος που το αγαπήσαμε και το έχουμε στη μνήμη μας ακόμα και αν μας πίκρανε λίγες φορές.
Εξήγηση: εγώ πήγαινα για την ισοτιμία. Δεν πήγαινα να δω ούτε φύση ούτε να φάω μπανάνες ούτε να δω ναούς. με την ισχυρή ισοτιμία ήταν ελκυστικός προορισμός (φτηνά εισητήρια και καταλύματα). Τώρα τη βλέπω την Ταυλάνδη μόνο στο χάρτη.!!

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #29 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 14:31:05 μμ »
Οπως λεει και ο κολλητος, για σεξοτουρισμο παμε στη Γερμανία και οχι στην Ταϊλανδη που οι γυναικες ειναι ''κοντες & ασχημες''. Η Ταϊλανδη είναι για ξεκουραση, διασκεδαση, εκδρομες, θαλασσα, φαγητο, ψωνια,... ''Αν οι γυναικες στην Ταϊλανδη ηταν ωραιες, θα ηταν ο Παραδεισος''
υπαρχουν μερη για σεξ πιο κοντα στην Ελλαδα οπως Βουλγαρια και Ρουμανια.Τωρα αν ειναι κοντες ή ασχημες οι Ταυλανδεζες ειναι γνωμη δικια σου.Ειναι αληθεια οτι δεν ειναι μεσα στην πρωτη πενταδα απο θεμα ομορφιας αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπιτα!!!Παντως κατα τη γνωμη μου , ειναι ιεροσυλια αυτο που ειπες πιο πανω.Η Αγια Γραφη δεν αναφερει οτι στον παραδεισο κυκλοφορουσαν γυναικες ψηλες,ομορφες με 1,20 ποδι!!!!Για μας ολους (ή για μερικους) η Ταυλανδη ειναι παραδεισος γιατι με καθε επισκεψη εκει ξαναγεννιομαστε,γεμιζουν οι μπαταριες μας και γινομαστε καλυτεροι.Δεν ειναι μονο τα υλικα αγαθα που μας προσφερει λογω της ισοτιμιας ευρω-μπαχτ αλλα και η ψυχικη γαληνη που απορρεει απο την κουλτουρα,τα ηθη,τα εθιμα,την θρησκεια και τη φυση αυτης της χωρας ειτε βρισκεσαι στο Ισαν ειτε στο Τσιανγκ Μαι ειτε ακομα στη θορυβωδη και πολυσυχναστη Σουκουμβιτ,Μπαγκλα Ροουντ, Τσαουινγκ,γουοκιν στριτ.!!!!
« Τελευταία τροποποίηση: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 14:34:51 μμ από giannis »