Αποστολέας Θέμα: νυχτερινή ζωη?  (Αναγνώστηκε 17776 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος thanaposto

• Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.10 Firefox 3.6.10
Απ: νυχτερινή ζωη?
« Απάντηση #30 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 15:45:24 μμ »
o τουριστας της pattaya δεν μπορει να εχει αποψη για την thai,ειναι σαν να πας στο φαληρακι στην ροδο και να εχεις αποψη για την ελλαδα...γινεται? δεν γινεται!
γιατί ο τουρίστας που πάει 10 μέρες και μοιράζει παντού μπατ για να τον προσκυνάνε καταλαβαίνει τι είναι thai? Για την ισοτιμία δεν πάει;; Αν ήταν πανάκριβα θα πήγαινε;; μας τα πρήξανε με την Παττάγια που είναι ένα μέρος που το αγαπήσαμε και το έχουμε στη μνήμη μας ακόμα και αν μας πίκρανε λίγες φορές.
Εξήγηση: εγώ πήγαινα για την ισοτιμία. Δεν πήγαινα να δω ούτε φύση ούτε να φάω μπανάνες ούτε να δω ναούς. με την ισχυρή ισοτιμία ήταν ελκυστικός προορισμός (φτηνά εισητήρια και καταλύματα). Τώρα τη βλέπω την Ταυλάνδη μόνο στο χάρτη.!!
ειδες λοιπον οτι ο καθενας εχει τα δικα του κριτηρια...και μεις αγαπησαμε pattaya φιλε μου!!!

Αποσυνδεδεμένος PETROS

• **
  • Windows Vista Windows Vista
  • Browser:
  • MS Internet Explorer 8.0 MS Internet Explorer 8.0
« Απάντηση #31 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 16:38:31 μμ »
Αμα θελεις  καλη ισοτιμια  πηγαινε στο Αφγανισταν εμεις παμε σε αυτα  τα μερη για
τις  γευσεις και  την μυρωδια που δεν θα την ξεχασω ποτε

Αποσυνδεδεμένος sakis_larisa

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #32 στις: Σεπτεμβρίου 18, 2010, 22:53:46 μμ »
... Μην μαλώνετε βρε παιδιά, στην τελική όλοι Ταΐλάνδη γουστάρουμε, ο καθένας βέβαια για τους δικούς του λόγους ... Ακόμα και οι φανατικοί Παταγιανοί  θα βρούνε το δρόμο τους κάποια στιγμή ... Όσο περνάνε τα χρόνια οι ανάγκες μας γίνονται πιο σύνθετες ... Θα ανακαλυφθεί και ο άλλος παράδεισος με τον καιρό ... Εγώ μπορώ να καταλάβω τους πιο νέους σε ηλικία, είναι δύσκολο να ξεφύγεις όταν κατεβαίνεις για 10 - 15 μέρες ... Αν μείνεις όμως από μήνα και πάνω, τότε σίγουρα θα θελήσεις να εξερευνήσεις και να δεις παραπέρα ... Γνώμη μου είναι πως ακόμη και ο πιο σκληρός σεξοτουρίστας, με τα χρόνια θα τον αγαπήσει αυτόν τον τόπο ...

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #33 στις: Σεπτεμβρίου 19, 2010, 00:23:05 πμ »
... Μην μαλώνετε βρε παιδιά, στην τελική όλοι Ταΐλάνδη γουστάρουμε, ο καθένας βέβαια για τους δικούς του λόγους ... Ακόμα και οι φανατικοί Παταγιανοί  θα βρούνε το δρόμο τους κάποια στιγμή ... Όσο περνάνε τα χρόνια οι ανάγκες μας γίνονται πιο σύνθετες ... Θα ανακαλυφθεί και ο άλλος παράδεισος με τον καιρό ... Εγώ μπορώ να καταλάβω τους πιο νέους σε ηλικία, είναι δύσκολο να ξεφύγεις όταν κατεβαίνεις για 10 - 15 μέρες ... Αν μείνεις όμως από μήνα και πάνω, τότε σίγουρα θα θελήσεις να εξερευνήσεις και να δεις παραπέρα ... Γνώμη μου είναι πως ακόμη και ο πιο σκληρός σεξοτουρίστας, με τα χρόνια θα τον αγαπήσει αυτόν τον τόπο ...
αρκετα ενδιαφερουσα η γνωμη σου!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος morandi25

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Chrome 8.0.552.224 Chrome 8.0.552.224
« Απάντηση #34 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 16:45:29 μμ »
ρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω γιατι λενε ολοι "σαν την ελλαδα καμια"!!..τα μερη που εχει η ται δεν μπορεις να τα φανταστεις ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα...μερα με νυχτα...κατα την γνωμη μου καλυτερα να μαζεψεις καποια γκαφρα και να πας για δεκα μερες ται να δεις κατι διαφορετικο(απ'ολες τις αποψεις) παρα να πας να ξοδεψεις 1500 ευρος στην μυκονο που μαζευεται καθε καρυδιας καρυδι...

Αποσυνδεδεμένος thailovers

• **
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
« Απάντηση #35 στις: Ιανουαρίου 13, 2011, 19:58:05 μμ »
μερα με νυχτα...κατα την γνωμη μου .

ενταξη-μην τα ισοπεδωνουμε και ολα...οι τουριστες για να ερχονται  σε σαντορινη-ροδο -μυκονο-μετεωρα-ναυπλιο -χαλκιδικη κ.αλλα πολλα-κατι βρισκουν κ στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ