0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φοβερά τα βίντεο φίλε μου αν και τον Αύγουστο που θα πάω δεν θα έχει καμία σχέση πιστεύω….((((( όσο για της κοπέλες που είδα έπαθα ζημιά μήπως ήταν όλες ι καλές lady boy??όπως και να έχει ένα θα πω phuket…ερχομαστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φίλε μου πάω και για σεξοτουρισμο γιατί όχι ενοχλω κανένα αλλά και ποτάκια μπαράκια χορό μπανακια και ότι άλλο πεχτει ))))))
ωραια παιδιά με ανεβάσατε ω ρε τι έχει να γίνει...το μυαλό μου είναι πότε θα φτάσουν μέρες να φύγω κάτι τελευταίο μπορεί να μου προτεινει κανείς Κανά καλό βίντεο να δω στο YouTube να φτιαχτώ από την νυχτερινή ζωη…γιατι έχω δει μερικά και δεν με ενθουσίασαν thanx εκ τον προτέρων…
παιδια ξερετε καποια καλη λυση για 2 ατομα και μονο και μονο τα εισητηρια???θελουμε μονο εισητηρια και θα βρουμε την ακρη ξερουμε απταιστα αγγλικα..
Doctore ξέρω ότι είσαι ψαγμενος και με ειρωνευεσαι σωστά ?Συγχώνευση : [time]Ιούνιος 27, 2010, 18:11:18 μμ[/time]Φίλε μου sorry σε παρεξηγησα οκ τώρα κατάλαβα ταξιδιώτηφίλε μου thenx
Παράθεση από: dimitris26 στις Ιουνίου 27, 2010, 16:50:50 μμΦίλε μου πάω και για σεξοτουρισμο γιατί όχι ενοχλω κανένα αλλά και ποτάκια μπαράκια χορό μπανακια και ότι άλλο πεχτει )))))) Συγνώμη φίλε μου αλλά δεν ήξερα ότι στην Ταϊλάνδη πάνε για σεξοτουρισμο. Από μερικούς εδώ μέσα μου κάνανε πλύση εγκέφαλου και εχω πειστεί ότι στην Ταϊλάνδη πάνε μόνο για τον Buddha και για της παραλίες και για αγορές. Πραγματικά εχω μήνη με το στόμα ανοικτό.