0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Tεραστια η φτωχια της χωρας .
.....πως κινουνταν ο κοσμος και τις εκφρασεις που ειχεγενικοτερα?
Νομιζω οτι οποιος καταλαβαινει τι λεω θα συμφωνησει μαζι μου,διοτι διακρινεις μια σιγουριά και ηρεμια στα προσωπα.
Η χουντα αν δε την πειραζες δε σε πειραζε.
..οπα τωρα ομως γιατι αν θελουμε να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους τα παιδια πιο πανω εχουν δικαιο.Οταν παρεδωσε ο Παπαδοπουλος τη χωρα στους ''Δημοκρατες'' το ελλειμα ηταν οντως μηδενικο και ο ρυθμος αναπτυξης ηταν αυξητικος μα και εκτος αυτου τα πρωτα μεγαλα εργα εγιναν στα χρονια της διακυβερνησης του.Η χουντα αν δε την πειραζες δε σε πειραζε.Εχετε μηπως υποψιν σας οτι η Χρυση Εποχη του Ελληνικου Κινηματογραφου αναδειχθηκε επι Παπαδοπουλου?Παρατηρησατε ποτε απο αυτες τις ταινιες (περα απο το κυριως σεναριο βεβαια) πως κινουνταν ο κοσμος και τις εκφρασεις που ειχεγενικοτερα? Νομιζω οτι οποιος καταλαβαινει τι λεω θα συμφωνησει μαζι μου,διοτι διακρινεις μια σιγουριά και ηρεμια στα προσωπα. Οσον αφορα τη Μακρονησο (να μην αναφερθουμε στη Κυπρο γιατι ακομα ερχονται ντοκουμεντα στο φως,τα οποια δειχνουν λαθος χειρισμους των Κυπριων.βλεπε και Μακαριος) μου φαινεται οτι οι δυο προδοσιες Οτσαλαν και τα Ιμια σαν πολυ γρηγορα εχουν ξεχαστει, τα οποια παρεπιπτοντως εγιναν στα χρονια διακυβερνησης του Πρασινου Ηλιου.Και στο κατω κατω της γραφης τον λεγομενο εξοστρακισμο το οποιο και εφαρμοζαν απο αρχαιοτατων χρονων οι προγονοι μαςτον εχουμε ξεχασει και αυτον?Σε λιγο οπως το παμε στα χρονια και τις εποχες που εχουν αλλαξει πλεον ας βγαζουμε πρωθυπουργους απο εκλεγμενους απο επιτροπες οπως και ο Βετζαζιβα στη Ται δηλαδη.