0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
1350 ευρω το ατομο ...αεροπορικά εισιτήρια.... ύπνος ....φαγητό...... e δεν είναι και παρα πολλά με 11 διανυκτερευσεις .....το κέρδος σας θα ήταν περίπου 600-700 ευρώ το ζευγάρι αν πηγαίνατε μονη σας για τόσες λίγες ημερες..................................υπολογισμός στο περίπου .....................αεροπορικά εισιτήρια....650 ευρω X 2 = 1300ύπνος ......................40 ευρω X 11 ημερες = 440φαγητό.....................30 ευρω X 11 ημερες = 330 ............................................................................σύνολον το ζευγάρι ..................2070 από τα 2700 που πληρώνεται έχετε + 630...... αλλά το κεφάλι σας ήσυχο ........... ........τώρα βεβαια το 630 επί 3 ναι είναι αρκετά λεφτά ........ούτε εγώ βεβαια προσωπικα δε θα πηγαινα με ταξιδιωτικο... Συγχώνευση : [time]Ιούλιος 12, 2010, 17:25:15 μμ[/time]δεν κάνετε και κανένα τηλέφωνο στον χρισταρά στo κο samui μήπως και σας φτιάξει ;)http://www.thai.gr/forum/index.php?topic=1770.0 http://tropicaleasy.com/tailandi.html
Σκευτομαστε 3 νεα ζευγάρια να πάμε Κο Τσανγκ μιας και η επιθυμια ολών ειναι να παμε διακκοπες σε ενα εξωτικο μέρος με λευκες παραλιες φοινικες και καταγαλανα νερα...Η τελικη τιμη του πρακτοορειου 1350 ευρω το ατομο με 11 διανυκτερευσεις για το μηνα Αυγουστο (πολλα παρα πολλα χρηματα) αλλα ο φοβος μας αφου ειναι ενα πολυ μακρινο μερος μαλλον θα μας οδηγησει στην ασφαλεια του ταξιδιωτικου.Εψαξα στο θεμα που εχετε αναρτισει εδω για το Κο τσανγκ και απογοητευτηκα με τα σχολια και φρικαρα και με τα φιδια οπου καπποιος γραφει οτι ειναι πολυ συχνό ¨φαινομενο¨Θα ηθελα την αποψη σας λοιπον μπας και βγάλω ακρη να πάμε ή οχι???Εχει παει κανεις αρχες Αυγουστου?
Καλά καταγάλανα γενικά δεν θα βρουν στην Ταϊλάνδη... Καταπράσινα ίσως!!:)
αχ ρε τι καλα παιδια εχει το foroum Σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντήσεις σας. ΚΑΙ ΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ θα κλεισω μονη μου δεν θα δωσω τοσα λεφτα σε πρακτορειο ουτε εγω ουτε η παρεα.Βημα πρώτο πηρα στην Gulf air 705 ή 680 για Μπαγκογκ αναλογα τις ημερομηνιες πολλα ή λιγα?Για τιις εσωτερικες πτησεις σε ποια εταιρια να απευθυνθώ?
εγω θα πηγαινα απο μπανγκοκ κο τσανκ με μινι μπας...ειναι ενα πενταωρο περιπου και ο δρομος σχεδον ολος αυτοκινητοδρομος.μονο τα μπες βγες στα αεροπλανα, οι αναμονες, τα ταξι μετα απο το αεροδρομιο στο λιμανι και απο το λιμανι του κο τσανκ στο ξενοδοχειο..... πολλες οι ωρες.....ενω με το μινι μπας...μια που θα μπειτε απο το αεροδρομιο της μπανγκοκ και μια που θα βγειτε στο ξενοδοχειο σας στο κο τσανκ.