0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ρε παιδια....να ρωτησω και εγω......Απο Πατταγια για Κο-Τσανγκ(και αντιστροφα),ποιος ειναι ο καλυτερος(και να μπορε να ειναι και ο οικονομικοτερος)τροπος για να παω???
Παράθεση από: lakisscorpio στις Ιουλίου 13, 2010, 23:38:03 μμΡε παιδια....να ρωτησω και εγω......Απο Πατταγια για Κο-Τσανγκ(και αντιστροφα),ποιος ειναι ο καλυτερος(και να μπορε να ειναι και ο οικονομικοτερος)τροπος για να παω???Το μίνι-μπας, υπολόγισε στα 600 μπατ και 4-5 ώρες.Το κλείνεις από τα κιόσκια της παραλιακής ή του σέκοντ.
Σωστό αυτό , αλλά ποτέ δεν είσαι εξασφαλισμένοςΟ Λαμπίκο ας πούμε ,χρησιμοποίησε μια από τις πιο σοβαρές (και καλά) εταιρίες,πλήρωσε 700 μπατ και δεν τον περάσανε απέναντι ...Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει 4 φορές μινι-μπας.Ποτέ δεν είχα πρόβλημα , αλλά την τέταρτη φορά (600 είχα πληρώσει) με τον Jello Biafra,φτάνοντας στο λιμάνι μας ζήτησε άλλα 100 μπατ για μπει το αυτοκίνητο στο καράβι και να μας περάσει απέναντι.Τα δώσαμε μιας και ήτανε το ίδιο κόστος για να πάρουμε αγροτικό-ταξί από το απέναντι λιμάνι...
Καλά είναι να γίνεται η εξήγηση απο την αρχή!Θα κοιτάξω ,αν μπορέσω, να το επισκεφτώ και εγώ το νησί.
καλο ειναι οι εξηγησεις να γινονται πο την αρχη , οπως εγραψες, και εγω αυτο ειχα κανει ακολλουθωντας τις συμβουλες του ουτοπικου , αλλα οταν εφτασα στο λιμανι μου τα αλλαξε ο οδηγος..... δεν ηθελα να κανω και φασαρια...οποτε ....ευχαριστω το σωτηρη που κατεβηκε με το αυτοκινητο του και με πηρε.
παραπονιαρη.... αν δεν ησουν εσυ δε θα ειχα παει ποτε στο υπεροχο κο τσανκ .........