0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
332 εννοεις
Κάπου έχω διαβάσει ή ακούσει ότι η Ταϊλάνδη είναι από τους πρώτους σε προτίμηση τουριστικούς προορισμούς για γυναίκες που ταξιδεύουν μόνες τους ... ...δεν ξέρω αν αληθεύει .
το ξαναλεω ειναι ολο το πακετο
Eίπαμε , χωρίς να θέλω να υπερβάλλω , αρκετές απο τις γυναίκες -τις Ελληνίδες -πάνε επίσης για σεξουαλικούς λόγους Tαιλάνδη..ένώ τα χρόνια που είμαι εδώ εχουν πέσει στην αντιληψή μου και ενα σωρό ζευγάρια Ελλήνων 'swingers'.....τελικά η σούμα που βγαίνει είναι πως αντε ενα δεκα τοις εκατό των Ελλήνων ταξιδιωτών συνολικά να μην έρχεται εδω εχοντας ως προτεραιότητα το σεξουαλικό. Αν ξαφνικά στη χώρα αρχιζαν να επικρατούν μουσουλμανικά ήθη , κυριολεκτικά θα ερήμωνε απο Ελληνες.
διαφωνω με την αποψη οτι μονο το δεκα τοις εκατο των ελληνων δεν πανε στην ταυλανδη για σεξοτουρισμο, ειναι αυθαιρετο αυτο το ποσοστο και αδικει αυτη τη πανεμορφη χωρα οσο για τις γυναικες νομιζω οτι ο κυριωτερος λογος που πανε ταυλανδη ειναι οτι ειναι η ασφαλεστερη ασιατικη χωρα μαζι με την σιγκαπουρη και οτι ειναι ο παραδεισος του shopping και του μασαζ