Αποστολέας Θέμα: shopping στο Πουκετ  (Αναγνώστηκε 16775 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος lostromos

• Συντονιστής
  • Windows 7 Windows 7
  • Browser:
  • Firefox 3.6.13 Firefox 3.6.13
Απ: shopping στο Πουκετ
« Απάντηση #15 στις: Φεβρουαρίου 01, 2011, 17:23:50 μμ »
φιλε παντου υπαρχουν ακομα και στην πρωτευουσα αν τους πεις να στα εχουν την επομενη μερα ετοιμα θα τα εχουν.εγω προσωπικα τα πηρα μετα απο 2 μερες οπως του ειχα πει και μαλιστα μου τα εφερε στο ξενοδοχειο.απλα προσεχε τι προκαταβολη θα του δωσεις λιγα λεφτα.πιστευω οτι αυτο θα γινεται και σε καθε ενα ραφταδικο ακομα και στο κραμπι.

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Φύλο: Άντρας
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #16 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 18:07:08 μμ »
Για χαρά σε όλους σας.Πηγαίνω συχνά στην Thailand και ειδικά στον νότο,αλλα δε ψωνίζω σχεδόν τίποτα και ποτέ!Δε μου αρέσει γενικός να ψωνίζω στις διακοπές μου.
Any way,τον άλλο μήνα φεύγω και θα χρειαστώ δυστυχώς να αγοράσω μερικά απλά t-shirts από Thailand και μάλιστα από το Phuket!!!!!  :'(
Μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται να κάτσω σε εμβρυϊκή στάση!!!  :-\
Ξέρει εδώ κανένας guru του forum να μου προτείνει κάτι?Που ακριβώς να πάω για να βρω normal ποιότητα και φθηνές τιμές (σε σχέση με ελλάδα) σε μπλουζάκια?

Δε τα θέλω για souvenir αλλα για καθημερινή χρήση οπότε θα πρέπει να φτουράει η ποιότητα κάπως.

Ο καθένας με τον πόνο του,ε? χa χa...  ;D

Αποσυνδεδεμένος irida1991

• *
  • Mac OS X 10.4 Mac OS X 10.4
  • Browser:
« Απάντηση #17 στις: Φεβρουαρίου 28, 2011, 21:42:19 μμ »
Στο Πούκετ υπάρχουν αρκετοί πάγκοι με μπλούζες. Ιδιαίτερα στην παραλία όπου στήνεται μια μεγάλη αγορά. Τα παζάρια είναι απαραίτητα γιατί ζητάνε 2 και 3 φορές επάνω την αξία τους. Βέβαια, μη φανταστείς ότι έχουν φοβερή ποιότητα, κάτι σαν τα δικά μας στις λαϊκές... Υπάρχει και το εμπορικό το μεγάλο (Τζανγκσιλόν) εκεί έχει τα πα΄ντα και στα παζάρια είναι λίγο πιο δύσκολα αλλά δέχονται.

Αποσυνδεδεμένος giannis

• ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
  • «Το ψέμα ποτέ δεν ζει για να γεράσει.»
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #18 στις: Μαρτίου 01, 2011, 10:58:49 πμ »
Στο Πούκετ υπάρχουν αρκετοί πάγκοι με μπλούζες. Ιδιαίτερα στην παραλία όπου στήνεται μια μεγάλη αγορά. Τα παζάρια είναι απαραίτητα γιατί ζητάνε 2 και 3 φορές επάνω την αξία τους. Βέβαια, μη φανταστείς ότι έχουν φοβερή ποιότητα, κάτι σαν τα δικά μας στις λαϊκές... Υπάρχει και το εμπορικό το μεγάλο (Τζανγκσιλόν) εκεί έχει τα πα΄ντα και στα παζάρια είναι λίγο πιο δύσκολα αλλά δέχονται.
απο ποιοτητα θα σου πω οτι εχω καποια πανω απο 7 χρονια και δεν εχουν παθει τιποτα
το κοστος ειναι γυρω στα 250bht βεβαια σε μεγαλα εμπορικα θα τα βρεις πολυ πιο κατω(99bht)ιδια ποιοτητα

Αποσυνδεδεμένος namtok

• Windows 7 Windows 7
  • Browser:
    • https://plus.google.com/102898417893836622453
« Απάντηση #19 στις: Μαρτίου 01, 2011, 11:57:46 πμ »
Βέβαια, μη φανταστείς ότι έχουν φοβερή ποιότητα, κάτι σαν τα δικά μας στις λαϊκές...
Και εγώ έχω κάποια t-shirts, τα οποία είναι 7 ετών και δεν έχουν πάθει τίποτα. Τα υφάσματά τους είναι πολύ καλά.
https://plus.google.com/u/0/102898417893836622453
https://www.facebook.com/catsoulis?ref=tn_tnmn
http://500px.com/catsoulis
I wanted only to try to live in accord with the promptings which came from my true self. Why was that so very difficult?

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #20 στις: Μαρτίου 01, 2011, 16:54:08 μμ »
7 χρόνια?Σοβαρά?Πολύ αισιόδοξα μηνύματα αυτά.Για να δούμε,γιατί είμαι και λίγο γκαντέμης σε κάτι τέτοια!χα χα.Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!Να είστε όλοι καλά!

Αποσυνδεδεμένος bphoto

• *
  • Windows XP Windows XP
  • Browser:
« Απάντηση #21 στις: Μαρτίου 02, 2011, 12:52:02 μμ »
Εντάξει λοιπόν,το σκέφτηκα : Θα πάω σε mall.Λέω να ξεκινήσω από το Big-C,ώστε να αποφύγω την patong όσο γίνετε για ψώνια.Στο jungceylon δε πάω πάντως.Με εκνευρίζει απίστευτα! (η να πάω)?
Άσε που στο Big-C,μετά τα ψώνια,θα φάω και στα MK,που τα "γουσταρίζω" τρελά!!!

Axxxxxx........

Αποσυνδεδεμένος spinos

• *
  • Windows 7/Server 2008 R2 Windows 7/Server 2008 R2
  • Browser:
  • Firefox 16.0 Firefox 16.0
« Απάντηση #22 στις: Νοεμβρίου 14, 2012, 14:10:14 μμ »
Ξερει κανεις απο που μπορω να ψωνισω λευκα ειδη στο Phuket και ποσο κοστιζουν..?