0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μονο πρωινο φιλε μου.
το πολλη καλη επιλογη δεν το καταλαβαινω αλλα τεσπα αφου το αποφασισεs καλα να περασειs !!!!! Παντωs σιγουρα υπαρχουν καλυτερα!!! και φυσικα σου μιλαει ατομο που γυρισε πριν μια εβδομαδα!!!
α ετσι απο περιεργεια συζητουσαμε με τον φιλο μου και ηθελα να μαθω... ετσι κι αλλιως εγω εχω κλεισει στο hallo patong
το πολλη καλη επιλογη δεν το καταλαβαινω αλλα τεσπα αφου το αποφασισεs καλα να περασειs !!!!! Παντωs σιγουρα υπαρχουν καλυτερα!!! και φυσικα σου μιλαει ατομο που γυρισε πριν μια εβδομαδα!!!Συγχώνευση : [time]Αύγουστος 22, 2010, 00:51:17 πμ[/time]Παράθεση από: kwstas στις Αυγούστου 22, 2010, 00:49:13 πμτο πολλη καλη επιλογη δεν το καταλαβαινω αλλα τεσπα αφου το αποφασισεs καλα να περασειs !!!!! Παντωs σιγουρα υπαρχουν καλυτερα!!! και φυσικα σου μιλαει ατομο που γυρισε πριν μια εβδομαδα!!! για το hallo patong λεω!!!Συγχώνευση : [time]Αύγουστος 22, 2010, 00:54:40 πμ[/time]Παράθεση από: alitakos_demis στις Αυγούστου 11, 2010, 02:02:17 πμα ετσι απο περιεργεια συζητουσαμε με τον φιλο μου και ηθελα να μαθω... ετσι κι αλλιως εγω εχω κλεισει στο hallo patong hallo patong xaxaxaxa καλα να περασειs!!! σιγα το ξενοδοχειο!!! απλα ειναι η γνωμη μου!!!
Καθε κριτικη εστω και αρνητικη ευπροσδεκτη.